EsFreija @ 15.02.2022 16:11Vēl kāda var tai Graudiņai Līgai izrakstīt, ķipa, pajautāt, kad šī atkal ar Ļenku laivā ies. ?
vivii @ 15.02.2022 16:22Štrunts par Madaru, Sniedzānu un šovu! Lienei asini uzsita C00Ldzipsy liktās bildes ar Buli un mūsu siekalošanās par viņu ???
Tas bija pēdējais piliens viņas smadzenei ???
vivii @ 15.02.2022 16:22Štrunts par Madaru, Sniedzānu un šovu! Lienei asini uzsita C00Ldzipsy liktās bildes ar Buli un mūsu siekalošanās par viņu ???
Tavas meitenes ir skolas vecumā un noteikti uzzina to, kas notiek apkārtējā informācijas telpā. Kā tu ar viņām runā par to?
Īpaši nekā. Viņas neko nav jautājušas. Viņas jau zina, kāda ir situācija patiesībā – ka mājās viss ir kārtībā. Es jau iepriekš esmu bijusi publisks cilvēks, kad organizēju skaistumkonkursus un pati piedalījos tajos. Tā mēs arī skaidrojam: mums ir tāda Šekspīra luga! Romeo un Džuljeta. Mūsu vecumā!
Mēs ar Andri esam mēģinājuši atrast tos skaistos mīlas stāstus, kādi literatūrā un dzīvē līdzinātos mūsējam, un liekas, ka tik skaista kā mūsējais nav neviena. Mēs daudz runājamies. Mums ir tik daudz kopīgu interešu.
C00L Dzipsy @ 15.02.2022 16:46
Nē nu kā lai nesiekalojas! ? Būtu man gadi 15-16, es noteikti dibinātu Andra Buļa fanu klubu un būtu šī kluba prezidente! ?
C00L Dzipsy @ 15.02.2022 16:46
Nē nu kā lai nesiekalojas! ? Būtu man gadi 15-16, es noteikti dibinātu Andra Buļa fanu klubu un būtu šī kluba prezidente! ?
McSara @ 15.02.2022 16:57Nez vai vēl atrodama tā karikatūra, par tiem soulmate un Liene ar izkapti?! ? Kivičs toreiz tā ārdījās, gribeja vēl uz Valmieras teātri braukt skaidroties! ???
McSara @ 15.02.2022 16:57Nez vai vēl atrodama tā karikatūra, par tiem soulmate un Liene ar izkapti?! ? Kivičs toreiz tā ārdījās, gribeja vēl uz Valmieras teātri braukt skaidroties! ???
vivii @ 15.02.2022 16:58
Ohhh my ?????
Gribētu viņa plakātu pa visu sienu ?