Elvīra458 @ 14.02.2022 19:51
Veca bilde
Shayk @ 14.02.2022 19:46Lenka is back.
LaikamGarlaicigi @ 14.02.2022 18:46
Andris tak teica, ka Valentīndienā ar kuģi vai laivu gar fjordiem brauks. Lienei atkal zona neķer laikam.
LaikamGarlaicigi @ 14.02.2022 20:30Anrim storijs... reposts par konci 2 gadus atpakaļ, Nu narciss. ?
LaikamGarlaicigi @ 14.02.2022 22:10Kārtējo gadu Kivičiem Valentīndiena ir tabu, bez lieliem (vismaz publiskiem) mīlestības apliecinājumiem. Madara, protams, vainīga.
Ar viņas prāta spējām,viņa to voodoo lelli pagatavos tikai sev.McSara @ 14.02.2022 22:17
Meanwhile, Madaras Jānis trenējas sporta zālē! Madara neļauj čalim atslābt ??
Vecā plekste Liene gan jau sagatavojusi kādu woodoo lelli par Madaru, šito datumu viņa izdedzinās no kalendāra!
alex48 @ 14.02.2022 22:45Andžs nepamanija cik ilgi bija tā sēdējis,bet pamazām ilgas pārvērtās dusmās un iekšā viss sāka vārīties.Viņš dusmās nosvieda telefonu.
-Ko viņa iedomājas,kā viņa atļaujas būt laimīga bez manis.-
Tad viņš sadzirdēja troksni,pametis skatu uz Ļenku,viņš redzēja kā viņa piesvempjas kājās.
-Mīļais,kas notika?
-Nezinu,tu laikam aizmigi!
-Ā ,kolosāli!
Ļenka pielīda pie loga un iespiedzās;
Cik skaisti,super skats,kolosāli!
Un stenēdama tirinājās ,lēkājot no kājas uz kāju.Andžs uzmeta viņai dusmīgu skatu,un ātri devās uz durvju pusi.
-Tu uz kurieni,zaķīt?
-Iešu pazvejot,vakariņām.-Un atri,gandriz skriešus vīrietis nozuda aiz durvīm. Sieviete,nopūtusies piegāja pie spoguļa.Pagorijusies,paņēma krāsu paleti sāka pielabot,pa nakti izsmērējušos grimmu.Ar lielu otu,apvilka riņķus ap acīm,aizkrāsoja grumbas.Tad paņēma telefonu un jau gribēja sākt taisīt selfiju,kad ieraudzija meitiņu kura iznākusi no guļamistabas klusi vēroja māti.
-Meitene nāc šurp,man jāparāda visiem cik mēs forša ģimene.
Ļenčiks jau gribēja paķert bērnu,bet mazā iespiedzoties metās bēgt,no kaujas krāsās izkrāsotās mātes.Ļena skrēja pakaļ,taču neveiksmīgi.Vēl kāja aizķērās aiz paklāja,modernajās firmas aliekspresa kurpītēs kāja saļodzijās un dīvainā sieviete no visa spēka izstiepās uz grīdas.
-Tak skrien cik tev tīk,šodien vegetu nedabūsi-Ceļoties kājās un vaidot ,lamājās pārkrāsotā būtne.Pieklibojusi pie spoguļa,nodomāja;
-Es tik superīga,daiļa,tik tā zoss manu dzīvi bojā.Nepietiek ka atrada jaunu veci,vēl šovā filmēsies.Tā ir lēta slava,un visa lētā slava pienākas tikai man.
Un Ļena sāka plūkāt savus tā jau izplūkātos matus.
-Atnāks mīļotais vīrs, pateikšu ka tā tur vainīga.Hihihī,,labs plāns.?
alex48 @ 14.02.2022 22:45Andžs nepamanija cik ilgi bija tā sēdējis,bet pamazām ilgas pārvērtās dusmās un iekšā viss sāka vārīties.Viņš dusmās nosvieda telefonu.
-Ko viņa iedomājas,kā viņa atļaujas būt laimīga bez manis.-
Tad viņš sadzirdēja troksni,pametis skatu uz Ļenku,viņš redzēja kā viņa piesvempjas kājās.
-Mīļais,kas notika?
-Nezinu,tu laikam aizmigi!
-Ā ,kolosāli!
Ļenka pielīda pie loga un iespiedzās;
Cik skaisti,super skats,kolosāli!
Un stenēdama tirinājās ,lēkājot no kājas uz kāju.Andžs uzmeta viņai dusmīgu skatu,un ātri devās uz durvju pusi.
-Tu uz kurieni,zaķīt?
-Iešu pazvejot,vakariņām.-Un atri,gandriz skriešus vīrietis nozuda aiz durvīm. Sieviete,nopūtusies piegāja pie spoguļa.Pagorijusies,paņēma krāsu paleti sāka pielabot,pa nakti izsmērējušos grimmu.Ar lielu otu,apvilka riņķus ap acīm,aizkrāsoja grumbas.Tad paņēma telefonu un jau gribēja sākt taisīt selfiju,kad ieraudzija meitiņu kura iznākusi no guļamistabas klusi vēroja māti.
-Meitene nāc šurp,man jāparāda visiem cik mēs forša ģimene.
Ļenčiks jau gribēja paķert bērnu,bet mazā iespiedzoties metās bēgt,no kaujas krāsās izkrāsotās mātes.Ļena skrēja pakaļ,taču neveiksmīgi.Vēl kāja aizķērās aiz paklāja,modernajās firmas aliekspresa kurpītēs kāja saļodzijās un dīvainā sieviete no visa spēka izstiepās uz grīdas.
-Tak skrien cik tev tīk,šodien vegetu nedabūsi-Ceļoties kājās un vaidot ,lamājās pārkrāsotā būtne.Pieklibojusi pie spoguļa,nodomāja;
-Es tik superīga,daiļa,tik tā zoss manu dzīvi bojā.Nepietiek ka atrada jaunu veci,vēl šovā filmēsies.Tā ir lēta slava,un visa lētā slava pienākas tikai man.
Un Ļena sāka plūkāt savus tā jau izplūkātos matus.
-Atnāks mīļotais vīrs, pateikšu ka tā tur vainīga.Hihihī,,labs plāns.?