LilyLady @ 14.02.2022 14:28
Tas Normunds, apzinās, kādiem parazītiem palīdz? Varu derēt, ka Kivis to centās pārvērst par prikolu - pateiksim, ka es uzdāvāju Lienei tavu balto škodu, un tauta pavilksies. Ar šito īstenībā Kivičs vnk ļoti gribēja parādīt tautai un, galvenokārt, Madarai, ka ir baigi kruts, nu tik dzīvo zaļi, pelna piķi, var atļauties dāvināt sievai auto. Skaud, Madara, skaud! Bet realitātē Kivis ir pusbomzis, visa manta, kas pieder, ieiet vienā čemodānā. Ne viņam savs īpašums, ne mašīna, sieva noplukusi, bērns kā spociņš drēbēs, kas par lielu.
Mazaa15 @ 14.02.2022 15:54https://play.1188.lv/pasmaju-tv-sovi/kad-vinas-satiekas-2/madaras_raabes_milotais_atklaj_ka_abi_iepazinusies-382585/?fbclid=IwAR3D_LAZUw1ICPjizjXD5eKja4QlvgofkAy38VQt2ksXqv5ZcICydzfDi3A
Man liekas ļoti jauka intervija. Lai kāds tur būtu pagātnē, bet Jānis atstāj patīkama cilvēka iespaidu. Par Kiviču noteikti daudz labāks, šis domā ar galvu strādā.
Pamanijat,ka Janis blakus Madarai kljuva slaidaks un izskatigaks? Kivich ari labi izskatijas tikai tad,kad bija kopa ar Madaru.Mazaa15 @ 14.02.2022 15:54https://play.1188.lv/pasmaju-tv-sovi/kad-vinas-satiekas-2/madaras_raabes_milotais_atklaj_ka_abi_iepazinusies-382585/?fbclid=IwAR3D_LAZUw1ICPjizjXD5eKja4QlvgofkAy38VQt2ksXqv5ZcICydzfDi3A
Man liekas ļoti jauka intervija. Lai kāds tur būtu pagātnē, bet Jānis atstāj patīkama cilvēka iespaidu. Par Kiviču noteikti daudz labāks, šis domā ar galvu strādā.
C00L Dzipsy @ 14.02.2022 16:03
Es arī šo no rīta noskatījos. Jānis tiešām atstāj patīkama cilvēka iespaidu. Prieks par viņiem abiem, ka abi satikās. Un vēl vairāk priecājos, redzot kā Jānis darbojas ar Kiviča meitām, var redzēt, ka viņam viņas nav vienaldzīgas, atšķirībā no sava miesīgā tēva, kurš to vien prot kā baurot internetā kā aizkauts vepris. Tur jābūt ļoti stabilai psihei, lai paliktu ar Madaru un viņas meitām vēl kopā pēc visām tām samazgām ko Kivičs un Ļenka ir gāzuši viņiem pāri.
Divina di vino @ 14.02.2022 16:07Pamanijat,ka Janis blakus Madarai kljuva slaidaks un izskatigaks? Kivich ari labi izskatijas tikai tad,kad bija kopa ar Madaru.
Elvīra458 @ 14.02.2022 10:22Un ja nu neapsveiks? Pati skries puķes pirkt,lai būtu ko atrādīt ??
Lalooo @ 14.02.2022 17:16Kur Švabra un Kivičs pazuduši? Kaut kā galīgi aizdomīgi. Drāma vai arī klitora meklējumi par godu Valentīndienai.
Enazenaz @ 14.02.2022 18:09Es saku, ka viņi ir pārvākušies uz citurieni. Ļenka pati jautājumos atbildēja, ka drīz dosies tālāk un būsim reālas-vairāku cilvēku vēstules BT noteikti kaut ko deva. Notinās uz citu Norvēģijas galu.
Lalooo @ 14.02.2022 17:16Kur Švabra un Kivičs pazuduši? Kaut kā galīgi aizdomīgi. Drāma vai arī klitora meklējumi par godu Valentīndienai.
LaikamGarlaicigi @ 14.02.2022 18:46
Andris tak teica, ka Valentīndienā ar kuģi vai laivu gar fjordiem brauks. Lienei atkal zona neķer laikam.