C00L Dzipsy @ 05.08.2021 13:51Sauļuks arī storijos runājis!
C00L Dzipsy @ 05.08.2021 13:51Sauļuks arī storijos runājis!
Funny @ 05.08.2021 13:59Ka domajat, uzrakstit oficialu iesniegumu ar si foruma pieradijumiem barintiesai?
Cosmochic @ 05.08.2021 14:01Es protams šeit neaizstāvu ne vienu, ne otru,
Vienkārši pati Madara nav nēkāda svētā, ja jau savām meitām galvu tā sagrozījusi psiholoģiski, un to tajā video tiešam varēja redzēt, ka meita gandrīz ar asarām acīs runāja, ar Kiviču līdz Madara neatņēma telefonu.
Var taču redzēt, ka patiesība ir pavisam cita. Meitas grib savu tēvu satikt, kā arī mīl drošvien.
Vienkārši abi vecāki izmanto savas meitas un grauj viņām abām psihi un cik izskatās, tad jau tur viss ir diezgan nopietni aizgājis.
Nožēlojami..
Abi nav pelnījuši bērnus, jo šī bērnu dalīšana visspār ir trakums.
P.S. Vai tad Madara nezināja, kāds ir Andris Kivičš pirms tam gūlās apakšā.?????♀️?♀️
Cosmochic @ 05.08.2021 14:01Es protams šeit neaizstāvu ne vienu, ne otru,
Vienkārši pati Madara nav nēkāda svētā, ja jau savām meitām galvu tā sagrozījusi psiholoģiski, un to tajā video tiešam varēja redzēt, ka meita gandrīz ar asarām acīs runāja, ar Kiviču līdz Madara neatņēma telefonu.
Var taču redzēt, ka patiesība ir pavisam cita. Meitas grib savu tēvu satikt, kā arī mīl drošvien.
Vienkārši abi vecāki izmanto savas meitas un grauj viņām abām psihi un cik izskatās, tad jau tur viss ir diezgan nopietni aizgājis.
Nožēlojami..
Abi nav pelnījuši bērnus, jo šī bērnu dalīšana visspār ir trakums.
P.S. Vai tad Madara nezināja, kāds ir Andris Kivičš pirms tam gūlās apakšā.?????♀️?♀️
Meitas grib savu tēvu satikt, kā arī mīl drošvien.
LaikamGarlaicigi @ 05.08.2021 11:12Lienes diez gan nesakarīgie insta-murgi.
LaikamGarlaicigi @ 05.08.2021 14:05
Man un lielai daļai tajā video bija redzams bērns kas jūtas neērti, jo tēvs drāž smadzenes ar manipulatīviem vedinošiem jautājumiem no sērijas “Tu nekad vairs negribi Tēti satikt? Tētis Tev Vairs nekad nav vajadzīgs?” Un mamma kas sēž blakus ir tuvākais drošais punks bērnam.
C00L Dzipsy @ 05.08.2021 14:06
Ir arī video, kur meita saka mammai, ka grib, lai viņas telefonā nobloķē tēti, jo viņu kaitinas tas, ka tēvs visu laiku viņai rakstot..
Bjork @ 05.08.2021 14:10Es domaju atkal par oficiālu iesniegumu VIDam
Sofiii @ 05.08.2021 14:11
Nu re! Un es arī ticu ka Andris drukā meitenēm vēl vairāk kā IG storijus abi liek.