Vai arī Miai nav neviena drauga? Par ko īstenībā nebrīnītos
vēl jau gads dārziņā. Redzēsim kā pēc gada ies tam bērnam skolas gaitas uzsākot.Bonecutie @ 06.07.2026 18:48
Tieši to pašu nodomāju, bērna uzvedība un izpausmes ir visai antisociālas (paldies vecākiem) un pat ja viņai būtu draugi, slinkā slampa neuzņemtos organizēt īstu dzimšanas dienas ballīti. Vienīgais kas viņai rūp ir savs tartars.
Vai Mia vispār spēj runāt pilnos teikumos un paust savas domas sakarīgi un savam vecumam atbilstoši?
varbūt izdīca sadarbībiņu! Xs šiem lāci, šie bilžuku un reklāmiņu savā story🤭 citādi resnais skopulis savai mīļajai sieviņai tartaru diez vai uzsauktu, neies taču tā tērēties, zinat cik tur piebaldziņas sanāk?😄Adele4 @ 06.07.2026 17:04Tas rozā lācis maksā 28 eur xs mājaslapā.
vai tas lācis maz miai palika? Turpat veikalā nobildējas un atlika atpakaļ plauktāNeiil @ 06.07.2026 20:50varbūt izdīca sadarbībiņu! Xs šiem lāci, šie bilžuku un reklāmiņu savā story🤭 citādi resnais skopulis savai mīļajai sieviņai tartaru diez vai uzsauktu, neies taču tā tērēties, zinat cik tur piebaldziņas sanāk?😄
Labi, ka pacentusies vismaz bērnu uzpucēt, ne tikai sevi
tieši to pasu iedomājos. Miai varbūt tikai pliks lācis tika. Bet varbūt senči pierunāja beigās ko mazāku un lētāku paņemt.LilyLady @ 06.07.2026 21:39Tam "Build a bear" lācim ir arī drēbītes nopērkamas. Parasti tādus plikus neatstāj, jo bērniem ļoti patīk, ka var savam zvēriņam outfitus un aksesuārus piemeklēt. Bet nu tas, protams, maksā papuldus un skopais vepris jau neies savu Piebaldziņu budžetu pārtērēt.
Kūciņa ar 6 svecītēm arī nebija? Galvenais, ka šļura tika pie tartara. Diena izdevusies..
Ninja @ 07.07.2026 07:23Man tik ļoti žēl tā bērna- viņa jau nav vainīga, ka nekas labāks viņas dzīvē nav. Diemžēl tā ir ļoti daudzās ģimenēs. No savas bērnības atceros, ka vienu vienīgu reizi man rīkoja dzimšanas dienu, kurā drīksteju ielūgt draudzenes un draugus. Pārsvarā tie bija kaimiņu bērni. Neatceros no savas bērnības, ka kādreiz dzimšanas dienā būtu saņēmusi dāvanas no vecākiem. Nevienu reizi. Nereti mani nemaz neapsveica. Toties mani vecāki savā paziņu lokā neizlikās, ka viņi ir ciemata zvaigznes.
Bet nez kāpēc šī ģimene savu iedomāto slavenību statusu ļoti reklamē. Man jau atkal ir nedaudz kauns šo cilvēku vietā. Tiešām sava smirdīgā tartara vietā varēja lācim nopirkt kleitu. Jo mājās jau diez vai kāds uzšūs, uztamborēs vai uzadīs. Bet ja aizdomājas par to- kādi Lienes kundzei vispār ir hobiji? Tikai dumji lūrēt filmas un aktuālākos čempionātus sportā? Koris, jā, varbūt 1x nedēļā. Bet bezdarbniekam taču kaut kā jāaizpilda savas dienas? Dārzu taču nekopj, nekas radošs arī vairs nav manīts. Tāda tukša un nevērta persona vien šķiet.