Hermiine89 @ 05.07.2026 15:59Es nesaprotu to Ļenkas māsu. Kā var ar šādu nožēlojamu mātīti kopā dziedāt korī?! It kā viss būtu ok. Tad rodas jautājums, vai tai māsai arī ir pilns rublis? Vecene, kas pametusi 3 savas miesīgas meitas, apprecoties ar tādu dalbajobu kā kviecis, vēl ar tādu kopā dziedāt korī, it kā nekas īpašs nebūtu noticis.
LilyLady @ 05.07.2026 17:51Iespējams, mamma pirms aiziešanas palūdza vecākajai meitai ar vienu aci pieskatīt vējagrābsli Lienīti. Varbūt māsa cer, ka švabra reiz spēs gan fiziski, gan emocionāli attālināties no resnās tauku mucas. Bet kamēr vepris elpos un spēs pa tusiņiem salasīt peso, vecā pojene turēsies pie viņa biksēm kā izsalkusi ērce.
Hermiine89 @ 05.07.2026 15:59Es nesaprotu to Ļenkas māsu. Kā var ar šādu nožēlojamu mātīti kopā dziedāt korī?! It kā viss būtu ok. Tad rodas jautājums, vai tai māsai arī ir pilns rublis? Vecene, kas pametusi 3 savas miesīgas meitas, apprecoties ar tādu dalbajobu kā kviecis, vēl ar tādu kopā dziedāt korī, it kā nekas īpašs nebūtu noticis.
LabaDabaDa @ 05.07.2026 21:24
Bet ko tad māsai darīt - aiziet no kora tikai tāpēc, ka tā dzērāja atkal uzpeldējusi? Katrā korī ir vismaz viena tāda "šampanieša dāma", kas parādās reizi pāris gados, drusku pagorās pa priekšu un pazūd, citiem par lielu atvieglojumu.
Tusnelda @ 05.07.2026 19:01
Lienīte taču tēlo nabaga cietēju: Es jau tikai iemīlējos, kāpēc neviens mani nesaprot!
Un māsai sirds uzreiz mīksta...ka tik vēl nepaņem visu taboru uz mātes māju. Ļenka paraudās par dzīvokļa lielo īres maksu, par to, cik mīļa viņai bērnības māja...tiem parazītiem jau kauna nav.
Adele4 @ 05.07.2026 19:54Miai rīt dzimsanas diena.diez būs svinības?
Tas nu ir skaidrs. Neko tik kvēli, kā tikt vaļā no vecāku pienākumiem šie abi nevēlas. No visiem tika vaļā, tikai mīlestības bērniņš kā traucēklis abiem buhāt non stop.MarieAntoinette @ 05.07.2026 17:08LIene 100% cenšas piebraukt māsai un dabūt bezmaksas aukli Mijai, tagad kad ar Kirkiru saplēsusies.
iemet linku, lai var nobalsotTusnelda @ 06.07.2026 13:20Threadā jautājums : "Uz kuru no Latvijas mūzikas izpildītāju koncertu Tu nekad savā dzīvē vairs nemūžam neietu ,kaut būtu pa brīvu ieeja??"
Protams, ir kāds, kurš jau izvirzījies līderos! Uuuuun tas iiiiiiiirr - protams, ka Andris Kivičs! Uz šo brīdi jau 498 (!!!) klausītāji ir darījuši zināmu, ka viņi negribētu klausīties Kiviču pat par brīvu! Balsošana aktīvi turpinās! 😁😁😁
Dainuviete @ 05.07.2026 23:36
Būs trīs baloni virtuvē,nocenotā maximas kūčele,papiņam piebaldziņa un māmiņai tartars vai tom yum zupiņa.
Pag.gad jau nošikoja ar svinībām, šogad pa mierīgo, jo “maziņš” tā vēlas.
Fuffelis @ 06.07.2026 15:21Nebūs Mia ballīte.
Bet toties no sirds un ar mīlestību
Dainuviete @ 05.07.2026 23:36
Būs trīs baloni virtuvē,nocenotā maximas kūčele,papiņam piebaldziņa un māmiņai tartars vai tom yum zupiņa.
Pag.gad jau nošikoja ar svinībām, šogad pa mierīgo, jo “maziņš” tā vēlas.
Fuffelis @ 06.07.2026 15:21Nebūs Mia ballīte.
Bet toties no sirds un ar mīlestību