Greensleeves @ 07.02.2022 08:42Nez, Kivis pats neredz, ka tas sirds tetovējums ar Mias vārdu tiešām izskatās pēc noplūktas vistas. Ja jau tādu taisīja, tad vajadzēja bez tiem brūnajiem spārneļiem. Un tā tetovētāja arī-tiešām pati neredz, ka izskatās idiotiski?
Enazenaz @ 07.02.2022 08:23Esmu vairāk kā pārliecināta, ka Andra un Ļenkas attiecībās ir iestājusies milzīga rutīna. Nav vairs iespējas plostot par koncertos sapelnīto naudu, tagad Andžam jāstrādā smags darbs mežā, ir prom no mājām, gan jau bez alko arī prāts ir noskaidrojies. Andra sejā ir redzams, cik noguris Ir no dzīves.
Un tad atbrauc mājās un tur priešā šizofrēniskā zoss.
alex48 @ 07.02.2022 10:16Vai jums meitenes nešķiet,skatoties uz Andža pirkstiem,ka viņam jau pamazām tas gredzens sāk spiest?
Šoreiz domāju tiešā 😁 pārāk apžmiegts izskatās. Bet droši vien,arī pārnestā jau spiež. Nu neticu ka laimīgi nodzīvos līdz mūža beigām. Gadu atpakaļ vēl laizijās uz katra stūra un pupus šai spaidija publiski.Tagad reta bilde kur redzami kopā.😀😀😀LaikamGarlaicigi @ 07.02.2022 10:18
Tiešā vai pārnestā nozīmē "laulības gredzens sāk spiest"? ???
alex48 @ 07.02.2022 10:36Šoreiz domāju tiešā ? pārāk apžmiegts izskatās. Bet droši vien,arī pārnestā jau spiež. Nu neticu ka laimīgi nodzīvos līdz mūža beigām. Gadu atpakaļ vēl laizijās uz katra stūra un pupus šai spaidija publiski.Tagad reta bilde kur redzami kopā.???
LaikamGarlaicigi @ 07.02.2022 11:36“Mans zāļu aizvietotājs” un “vairs nelietoju recepšu zāles” nav jau pārāk neētiski/nelegāli? ? NLā tvarsta jaunās māmiņas, JP+ (arī ķer jaunās māmiņas), bet baigi spiež uz fizisko veselību.
Kad piedalījos Zoom seminārā (akadēmiski zinātniska interese, nekas vairāk, I promise) upline mentore un otra runātāja arī - pirms JP+ piecelties nevarēja bezmaz, pēc JP+ ir nu tik spēka pilnas un nav nekādu slimību vairs.
alex48 @ 07.02.2022 10:16Vai jums meitenes nešķiet,skatoties uz Andža pirkstiem,ka viņam jau pamazām tas gredzens sāk spiest?
vivii @ 07.02.2022 12:12Tādā ziņa JP+ ir vēl sliktāks par NL, ja reiz aicina cilvēkus aizvietot savas zāles ar vitamīniem. Tā jau var iedzīvoties vēl lielākās veselības problēmās!
Es vēl saprastu, ja teiktu, ka dzer zāles, bet papildus stiprina veselību un palīdz organismam ar tām JP+ kapsulām, bet te vienkārši apgāž visu otrādi - zāles vairs nelietos, mauka tik JP+ odziņkapsulas utt.
Vismaz tā es to redzu, pēc visa tā kā tas tiek reklamēts…