Tālāk- grupa z-scars un paša kiviča muzicēšana. Šis vispār būtu jāmet malā. Redzot un dzirdot video, kā šī būtne uzstājas(nekad neesmu dzīvajā redzējusi), manī rodas tāda kauna sajūta. Nevis tāda, ka man kauns to klausīties(varbūt nedaudz), bet man kauns par to, ka kaut kas tāds ir. Un kauns, ka kāds GRIB maksāt naudu, lai to dzirdētu dzīvajā. Savas dziesmas izpilda tikai nostaļģijas pēc, lai visas 50-60 gadīgās bābas priecājas, jo gadus 20 atpakaļ kivičš taču bija jauns “izskatīgs” puika (atceros, mammai jaunībā viņš patika-klausījās zscars, skatījas uz viņa grāmatu kioskā, tāpēc nebrīnos, ja viņa arī viena no tām maksātājām būtu). Privātajos pasākumos(zinu tikai no story un reels) pārsvarā izpilda svešas dziesmas, kas ir pašam mūziķim diezgan apkaunojoši, jo tad kāda jēga noalgot šo, ja ir ļoti daudz jauniešu, kas neraksta savas dziesmas, ir daudz talantīgāki un arī izpilda cover versijas dziesmām.
Par viņu attiecībām un vispār cilvēkiem kā tādiem- no malas izskatās vienkārši pabriesmīgi. Lienei varbūt ne tik traki tie zobi. Es teiktu pat varbūt pievilcīga forma no attāluma, bet pašam kivičam ir viss slikti. Ir taču standartiņš, ka 8 zobu smaids izskatās labāk, nekā 6. Nu tur ir tas 8 zobu smaids, bet 6 zobi ir ļoti mākslīgi balti, un pārējie divi ir pelēki un tad caurums. Tāda sajūta, ka tur nav vairāk zobu mutē- 8 un vis. Briesmīgi. Par formu vispār nerunāsim.
Uzvedība- kā arogantiem 16gadīgajiem. Vienmēr lamājas, taisnība tikai viņiem un vainīgi citi. Nebrīnītos, ja kivičs mājas uz dīvāna sēžot vēl melnās saulespuķu sēklas grauž. Ļoti toksiski izskatās no malas (zinu, jo pati biju toksiskās attiecībās, kuras par laimi izbeidzu).