Draudzenīte @ 26.05.2026 11:00
Liene var saēsties ko nu viņa tur lieto, uzrĩkot nervu sabrukumu insta live, un pēc tam Ğintermuižas apmeklējumu 😛 Nez vai Vepris grib tam atkal iet cauri. Kurš vāks bērnu?
Draudzenīte @ 26.05.2026 12:39tai personai kas mani nodēvēja par provinciāli, jo es nesaprotot Ķīnu, lūk šo es domāju ar apmaksātu propagandas braucienu… kad pamuļķiem uzsauc braucienu par brīvu, rada iespaidu ka viņi ir svarīgi un īpaši, parāda tikai labāko pavadoņu uzraudzībā, un pēc tam ir liela iespēja, ka tos cilvēkus var noderīgi izmantot, kaut vai iegūstot caur viņiem informāciju, citus sakarus utt.. Tas nav joks un tas strādā pat ļoti labi. Diemžēl Veprim nav kritiskās domāšanas ne grama.
https://jauns.lv/raksts/arzemes/711036-plass-petijums-atklaj-ka-kina-izvers-savas-ietekmes-operacijas-g7-un-ari-baltijas-valstis
qwe @ 26.05.2026 17:37Lienei vepra prombūtne nāk tikai par labu, miai pat mati izkemmeti un suns ārā izvests
visticamāk, jo savādāk tak sen aiz škrobes, ka resnis ārzemes, tak būtu sadzērusies pa vairākiem lāgiemDraudzenīte @ 26.05.2026 18:09
varbūt saimnieks nav atstājis naudiņu alko, un Pelikāns skaidrā ir nedaudz produktīvāks nekā parasti.
Draudzenīte @ 26.05.2026 12:39tai personai kas mani nodēvēja par provinciāli, jo es nesaprotot Ķīnu, lūk šo es domāju ar apmaksātu propagandas braucienu… kad pamuļķiem uzsauc braucienu par brīvu, rada iespaidu ka viņi ir svarīgi un īpaši, parāda tikai labāko pavadoņu uzraudzībā, un pēc tam ir liela iespēja, ka tos cilvēkus var noderīgi izmantot, kaut vai iegūstot caur viņiem informāciju, citus sakarus utt.. Tas nav joks un tas strādā pat ļoti labi. Diemžēl Veprim nav kritiskās domāšanas ne grama.
https://jauns.lv/raksts/arzemes/711036-plass-petijums-atklaj-ka-kina-izvers-savas-ietekmes-operacijas-g7-un-ari-baltijas-valstis
Adele4 @ 26.05.2026 16:08Tai konferencē redzu tikai ķīniesus. Kur tie parējie AEiropas influenceri?
Tur visi uzvalkos. Kivis gan jau krokšos, šortos un raibā tkreklā
CoCoBoom @ 26.05.2026 22:00Kāpēc tāds teksts Lienes storry?Baltās sirdis.Kārtējo reiz pasaka neko nepasakot.Intrigante🫣
Asā Ķepa @ 26.05.2026 15:31Vai tikai man liekas, ka viņš runā ar tādu izteiksmi itkā klausītājiem būtu ierobežotas prāta spējas? Bet tas jau laikam pieradums, kā viņam mājās jārunā....
Mamma Lienei jau sen slimo, ir jau arī cienījamā vecumā, vai tad nu pēkšņi būtu atcerẽjusies par to, visu laiku taču māsa rūpējas par vecākiem un Liene pat tēvu neapciemoja, tikai instagramā stāstīja, cik ļoti mīl. Drīzāk Liene tagad cenšas kādu intrigu radīt, vēlāk gan izrādīsies, ka mazais pirkstiņš sasists vai aknas vairs dzeršanu nespēj turēt.Adele4 @ 27.05.2026 07:27Gan jau kādam tuviniekam kas noticis. Varbūt mamma pavisam švaka?
Castorella @ 27.05.2026 11:28Mamma Lienei jau sen slimo, ir jau arī cienījamā vecumā, vai tad nu pēkšņi būtu atcerẽjusies par to, visu laiku taču māsa rūpējas par vecākiem un Liene pat tēvu neapciemoja, tikai instagramā stāstīja, cik ļoti mīl. Drīzāk Liene tagad cenšas kādu intrigu radīt, vēlāk gan izrādīsies, ka mazais pirkstiņš sasists vai aknas vairs dzeršanu nespēj turēt.
Adele4 @ 27.05.2026 07:27Gan jau kādam tuviniekam kas noticis. Varbūt mamma pavisam švaka?
neatraidaama dalja vai tad nepienaakas?LilyLady @ 27.05.2026 12:23
Lienītei mamma kļūs aktuāla, kad būs jādala mātes māja. Tad uzreiz atcerēsies, ka ir 1.pakāpes radiniece.
Cerams, mamma jau sen to māju ir norakstījusi kādam citam, lai Kiviči vēlāk nesmirdinās gar mantojumu.