drebelīgi ar vecu telefonu un kaut kādu sasmakušu vāvuļošanu aizkadrā:"mīļie draugi, bulciňas brokastīs, te fakultātes, te cilvēki mācās, mašīnas, viņi brauc ar mašīnām "
Nu... Jo viņa ir ļoti ietekmīga influencere un Kviecis cer, ka viņa pārpublicēs un kādiem menedžeriem ieteiks Kvieci kā labāko influenseri ❤️🌞🤣Adele4 @ 25.05.2026 18:33Kāpec viņš visos sforijos ietago Lieni?
Viņiem tā pieņemts. Līdzatkarība. Es tikai nesaprotu, kāpēc kapitālo sievu atstāja mājās?!Adele4 @ 25.05.2026 18:33Kāpec viņš visos sforijos ietago Lieni?
Hermiine89 @ 25.05.2026 18:43Viņiem tā pieņemts. Līdzatkarība. Es tikai nesaprotu, kāpēc kapitālo sievu atstāja mājās?!
Draudzenīte @ 25.05.2026 18:05
Kāds Kiviča ceļojumam sakars ar lētiem produktiem?? Tu no viņa dāvanas gaidi?
Taviem vārdiem tev atbildot, “var jau dirst, pordon”, bet kāda jēga, ja izlasīto tāpat nesaprati…
Kurš tādā pasākumā atlautu radus nemt lidzu,pat ja ir nauda?LabaDabaDa @ 25.05.2026 18:52
Sievu atstāja mājās, jo ir par skopu, lai viņai biļeti pirktu. Ietagot, lai savaktu lielāku auditoriju, var par baltu velti :D
To tak pats teica ka nav,bet ja aicina kāpēc atteiktLabaDabaDa @ 25.05.2026 18:42Kivis taču ir pusakls. Kāds no viņa ceļojumu influenceris? Loģiski, ka arī Ķīnā viņš redz tikai miiiiiiiilzīgu mauriņu un mašīnas 😵 :D
Kāpēc gan nē? Ļenka tak arī varētu pablogerēt un Mia Tiktok video taisītVistaVita @ 25.05.2026 19:34Kurš tādā pasākumā atlautu radus nemt lidzu,pat ja ir nauda?
Sapratu kapec tur,jo pirmkārt ar vilcienu no Imantas,Zolitudes vai kur vina dzivo -lēti un atri.LilyLady @ 24.05.2026 20:46Pelikāns izlīdis laukā ar sīko, pat līdz Jūrmalai atkūlusies. Es gan vienmēr pabrīnos, kā viņai neapriebjas viens un tas pats maršruts. It kā pasaulē nebūtu citas vietas, kur aiziet divatā ar bērnu.🙈
Mathilde @ 25.05.2026 18:54
pēc komentāriem dažām Ķīna ir maza komunistiska province, kura zombē kapitālistisko valstu influencerus, un labāk uz Ķīnu nebraukt ( stingri izvērtēt), un nedodies kāds ķīnietis atskries uz attīstīto Latviju un gribēs te pat palikt.