Oho! Plekste mēģina sev pāradresēt citu panākumus. Tipa tik ietekmīga persona, protežē, grupas menedžere, rokstāra sieva🤦♀️ Patiesībā Minhauzene parastā.Fionna Gallagher @ 23.05.2026 23:59Eldaram bilde facebook kur piedalījās kā deju treneris tai Lienei Ušakovai jeb nu jau Jesicai Zundovskai un Jurim un Liene komentē-
Ieteicu Tevi producentei. Prieks, ka piekriti.
Eldars atbild- Paldies, protams, bet ne pirmo reizi esmu TV šovos arī bez ieteikumiem! Pat izdarot visu, bet "laurus" saņem Tu! Katram ir iespējas un izvēles! Un ja kas risināms - to var izdarīt privāti!
Mans nr.Tev vienmēr bijis!
Esmu vienmēr par!
Liene atbild- nesapratu, par ko runa, bet priecājos. Man zvanīja, un es minēju Tevi kā labāko deju pedagogu arī šoreiz. 😎Nezināju tikai precīzi projektu.
🤣🤣
Mathilde @ 24.05.2026 00:45
ai ai ai un vēl pieraksti klāt- boikotēt ķīnas preces! 😂
Hermiine89 @ 24.05.2026 08:17Oho! Plekste mēģina sev pāradresēt citu panākumus. Tipa tik ietekmīga persona, protežē, grupas menedžere, rokstāra sieva🤦♀️ Patiesībā Minhauzene parastā.
Adele4 @ 23.05.2026 20:54https://jauns.lv/raksts/zinas/674755-strunts-par-cilvektiesibam-labak-paskaties-cik-smukas-mums-rupnicas-kina-izmanto-rietumu-influencerus-propagandai-iekrit-ari-latviesi
Sevi neieteica, jo slinka un kokaina. Brīnos, ka tas Eldars tik ilgi ticēja Minhauzenes potenciālam.LilyLady @ 24.05.2026 10:34
Jauki, ka Eldars šo beidzot piefiksējis. Gadiem draudzējās ar to slinķi, bet nu ir sapratis parazītenes īsto dabu.
Nez, ko tad Lienīte pati sevi neieteica par deju pedagoģi? Šai tak bija pat kaut kāda deju skola uz 5 minūtēm.😀
Fionna Gallagher @ 23.05.2026 23:59Eldaram bilde facebook kur piedalījās kā deju treneris tai Lienei Ušakovai jeb nu jau Jesicai Zundovskai un Jurim un Liene komentē-
Ieteicu Tevi producentei. Prieks, ka piekriti.
Eldars atbild- Paldies, protams, bet ne pirmo reizi esmu TV šovos arī bez ieteikumiem! Pat izdarot visu, bet "laurus" saņem Tu! Katram ir iespējas un izvēles! Un ja kas risināms - to var izdarīt privāti!
Mans nr.Tev vienmēr bijis!
Esmu vienmēr par!
Liene atbild- nesapratu, par ko runa, bet priecājos. Man zvanīja, un es minēju Tevi kā labāko deju pedagogu arī šoreiz. 😎Nezināju tikai precīzi projektu.
🤣🤣
krixis3 @ 24.05.2026 17:59Bet jūs vispār iedomājieties .Kviecis aizbrauca viens pats . 😂😂😂
LabaDabaDa @ 24.05.2026 18:14
Un Pelikāns palika, lasot grāmatu par Ķīnu... :D :D
LilyLady @ 24.05.2026 18:29
Lienīte 100 punkti sasapņojās, ka varēs vilkties līdzi resnulim, tāpēc pat aizbizoja uz vēstniecību.😁
....
Nav grūti iedomāties, kā sargsuns šobrīd nervozē. Tak mūžam nav bijusi tik ilgi šķirta no sava saimniekorganisma. Un Kivičs sen nav šādu brīvību izbaudījis..
BugsPony @ 24.05.2026 23:57Gaidu aizraujošus storijus no lielākā latviešu influencera kiviču andri. Tās dažas bildes un trīcošie video feisītī ir drīzāk lienes stilā. Kopš tā laika klusums no ceļojuma blogera no austrumeiropas. Gribētu zināt, ko citas valstis aizsūtija uz Ķīnu. Tur tāda jefiņu satikšanās varētu būt.
Ierastā taka uz Jūrmalu viņai neapriebjas tāpat kā šausmīgie XXL kāpuri uz acīm.LilyLady @ 24.05.2026 20:46Pelikāns izlīdis laukā ar sīko, pat līdz Jūrmalai atkūlusies. Es gan vienmēr pabrīnos, kā viņai neapriebjas viens un tas pats maršruts. It kā pasaulē nebūtu citas vietas, kur aiziet divatā ar bērnu.🙈