es liti ceru,ka es šogad tikšu uz turieni,pagājušo reizi,jās bija netikuAmbulance @ 23.05.2026 00:30Bērzes Strazdu Jāņu festivāls 2026 notiks 2026. gada 19.–21. jūnijā Kettorpas muižā (Catthorpe Manor Estate), Straumēnos, Lielbritānijā.
Šeit gan jau vis tabors būs līdzi paķerts mīziķim .
Diez ar kuru no pārējiem lv mūziķiem , resnis kunga dūšā uz skatuves ierepos kopā - Ozolu , reiniku , Emsi , Olām , Astronautiem jeb Musiqq ...
Ambulance @ 23.05.2026 09:59Šķiet sargsuns ir ļīdz paķerts uz Čainu
- pļanska taču savā profilā skaļi izziņoja par gaidāmo projektiņu
- 'vēstniecībā abi kopā bija , nevis resnis viens
Kas tas trešais uz foto no vēstniecības ?
Hermiine89 @ 22.05.2026 22:18Vai dieniņ, kā Lieņuks bez sava saimnieka iztiks?! Kaut kā man šo sievišķi nešķiet gana droši atstāt bez uzraudzības, turklāt vēl ar bērnu.
kāpēc Tu tik slikti domā par sumo cīkstoņiem? Katrs resnis jau nespēj cīnīties,savainos vēl Kivis mazo pirkstiņu un būs jāsūta žēlabas Japānas policijai. Tagad tiešām interesanti, kurš tā izdomåjis paņirgāties par Ķīnu, uz turieni aizsūtot vietējo apsmieklu, lūzeri- alimentu parādnieku? Ko tagad gaidīsim kā nākamo projektu? Kiviču Maskavā kā Latvijas pārstāvi?Tusnelda @ 23.05.2026 12:32
Lieņuks jau eiforijā, taisās realizēt kopīgus projektus ar lielvalsti Ķīnu. Redzēsim, kas no tā sanāks - vai nu tas ķīniešu projekts te vai tur, jebkurā gadījumā ķīnieši gaidīs rezultātu, un tātad būs kārtīgi jāpastrādā. Vai Kiviči kādreiz kaut ko kārtīgi un līdz labam rezultātam ir izdarījuši? Protams, ja neskaita dzeršanu. Resnais izgāzās gan ar Džersijas projektu (pirms Lienes),Spānijas projektu, Norvēģijas projektu. Vienmēr viens un tas pats - LV viss slikti, āāārzemēs viss kolosāli, estētiski un autentiski, pārceļamies uz āāārzemēm, mums vajag vairāk telpas, iekš LV nav ko elpot, valdība sūds, utt. Pēc pusgada ar astēm kājstarpē, aiz stūriem slapstīdamies ir atpakaļ. 😁😁 Bet vispār jau Kivičam vajadzēja uz Japānu šļūkt - šim dikti patīk pusplikam gorīties, uzstīvētu stringus un būtu kolosāls sumo cīkstonis!
LabaDabaDa @ 23.05.2026 15:55Savulaik Kivičs tēloja lielu LV patriotu un dziedāja par savu VDK nomocīto vectēvu. Tagad viņam izmaksā vienu lidojumu uz Ķīnu un šis ir gatavs slavēt komunismu visu atlikušo mūžu... Kangars.
EmilijaArm @ 23.05.2026 19:59Vispār jau ļoti brīdina kritiski izvērtēt aicinājumus no Ķīnas amatpersonām braukt pie viņiem (Šlesera partija lielā sastāvā aizbrauca un pēc tam atrāvās, un pamatoti), jo šī komunistiskā zeme izmanto maigo varu uz mata tāpat kā Krievija dara. Ķīnas mērķis arī ir, lai cilvēki, tur pabijuši, savā zemē klāsta, cik tur viss super attīstīts un labs. Un Ķ. vēstniecībai diez vai ir nejauši izvēlēti elementi šīm it kā nekaitīgajām operācijām - Kivis der ideāli, jo jūsmo par visu, ko viņam pamet bez maksas. Inteliģentus māksliniekus, nu tur Garanču, Opolais, Vasku, Tigulu, pat Kauperu nez vai aicinātu. Ārlietu ministrija jau laikam teikusi, ka ļoti uzmanīgi jāvērtē jebkādas aktivitātes un ielūgumi no Ķīnas.
Fionna Gallagher @ 23.05.2026 23:59Eldaram bilde facebook kur piedalījās kā deju treneris tai Lienei Ušakovai jeb nu jau Jesicai Zundovskai un Jurim un Liene komentē-
Ieteicu Tevi producentei. Prieks, ka piekriti.
Eldars atbild- Paldies, protams, bet ne pirmo reizi esmu TV šovos arī bez ieteikumiem! Pat izdarot visu, bet "laurus" saņem Tu! Katram ir iespējas un izvēles! Un ja kas risināms - to var izdarīt privāti!
Mans nr.Tev vienmēr bijis!
Esmu vienmēr par!
Liene atbild- nesapratu, par ko runa, bet priecājos. Man zvanīja, un es minēju Tevi kā labāko deju pedagogu arī šoreiz. 😎Nezināju tikai precīzi projektu.
🤣🤣
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Fionna Gallagher @ 23.05.2026 23:59Eldaram bilde facebook kur piedalījās kā deju treneris tai Lienei Ušakovai jeb nu jau Jesicai Zundovskai un Jurim un Liene komentē-
Ieteicu Tevi producentei. Prieks, ka piekriti.
Eldars atbild- Paldies, protams, bet ne pirmo reizi esmu TV šovos arī bez ieteikumiem! Pat izdarot visu, bet "laurus" saņem Tu! Katram ir iespējas un izvēles! Un ja kas risināms - to var izdarīt privāti!
Mans nr.Tev vienmēr bijis!
Esmu vienmēr par!
Liene atbild- nesapratu, par ko runa, bet priecājos. Man zvanīja, un es minēju Tevi kā labāko deju pedagogu arī šoreiz. 😎Nezināju tikai precīzi projektu.
🤣🤣