huitzitzilin @ 19.05.2026 14:58Kaut kas laikam tomēr saistīts ar Ķīnu — ej nu sazin… Arī no bibliotēkas bija paņemta grāmata par Ķīnu, un tagad vēl tikšanās vēstniecībā. Varbūt plāno doties tur uz ilgāku laiku? Jo, ja uzturas ilgāk par 30 dienām, tad jau nepieciešama vīza. Tāpat vien jau laikam neko tādu nekārtotu. :D
huitzitzilin @ 19.05.2026 14:58Kaut kas laikam tomēr saistīts ar Ķīnu — ej nu sazin… Arī no bibliotēkas bija paņemta grāmata par Ķīnu, un tagad vēl tikšanās vēstniecībā. Varbūt plāno doties tur uz ilgāku laiku? Jo, ja uzturas ilgāk par 30 dienām, tad jau nepieciešama vīza. Tāpat vien jau laikam neko tādu nekārtotu. :D
Altra @ 18.05.2026 20:49Ko es tikko redzēju? To,ka dziedāt tas tauklode neprot,bija skaidrs. Bet tie vārdi pateikti no “visiekārojamākā orangutanga” ir kaut kas…
It kā Tu ko zinātu @ 19.05.2026 16:33Bet varbūt Liene uz pārrunām aizgājudi. Varbūt izdomāja beidzot īstu darbu atrast, lai gan tur jābūt ļoti labām angļu val zināšsnām un ķíniešu valoda😬😳
Gaby Moreno @ 19.05.2026 16:42
Ka tik pārmērīgas alkohola lietošanas rezultātā nav sākušās izmaiņas smadzeņu darbībā, citādi grūti paskaidrot to nemotivētās agresijas izpausmi uz līdzenas vietas. Tā sieviete vienkārši sēdēja un filmēja, nebija taču nekādas ņirgāšanās no viņas puses, nekā..
Tutuvojies @ 19.05.2026 19:17Sirds aptekas, ka tas mēsls netiek izvazāts pa medijiem ar šo video tikai viena iemesla dēļ - neviens nevēlas ar to sūdu krāmēties, jo tam sekos tā vepra kviekšana. Kas tu esi par mākslinieku, ka vari pasākumā, kur tev maksā naudu, šādi aizvainot sievieti? Kas tu esi par veci, taukulode?!! Man žēl, ka tur nebija veču, kas noliktu to kretīnu pie vietas. Bet pasakiet, kā ir iespējams, ka šādai “dziedāšanai” cilvēki mauj līdzi?
Adele4 @ 19.05.2026 20:25Nudien interesanti ko.plekste ķīnas vēstniecībā pazaudējusi.
Bet nu manis pēc kiviču tabors var doties arī uz ķīnu un tur arī palikt :D
Draudzenīte @ 19.05.2026 22:54Varbūt viņa piedalīsies konkursā “Misis Ķīna Mājsaimniece Zvaigzne Savā Galvā” 😁
Viņai reāli ir visas iespējas uzvarēt. Kategorijā Misis Karjera, vai Misis Māmiņa noteikti. Misis Skaistākie Mati arī!
Davai Taraļi nebrauciet atpakaļ lūdzu. 😑
It kā Tu ko zinātu @ 19.05.2026 16:33Bet varbūt Liene uz pārrunām aizgājudi. Varbūt izdomāja beidzot īstu darbu atrast, lai gan tur jābūt ļoti labām angļu val zināšsnām un ķíniešu valoda😬😳
Maple @ 21.05.2026 15:12Varbūt piedalīdies tanī raidījumā “4 uz koferiem?”
Es gan neskatos to raidījumu, bet ziņās redzēju, ka Emīlija un Dināra piedalījās un kā Reizi viņi bija kaut kur tur, Ķīnā? Es tikai minu.