Izlasīju “mūsu rižajai rīdziniecei” 😅LilyLady @ 21.04.2026 11:00
Ir viena krievvalodīga kundzīte, kuras poustus ik pa laikam paskatos - viņa ļoti interesanti stāsta par dažādām Rīgas vēsturiskajām ēkām un vietām.
Bet mūsu dižajai rīdziniecei Lienītei ir pārāk niecīgs vārdu krājums un pārāk maz zināšanu par kultūru un vēsturi, lai radītu šādu saturu.
Ea arī.Bet tāpat kā daudzi apbrīnoju piem jūgendstilu, vecrīgu, parkus un to fotografēju . Daudzi tā dara .Hobijs tāds.Hermiine89 @ 22.04.2026 11:38Tā, Pakulliene- es dzīvoju Rīgas centrā jau 4gadu desmitus un man nav ienācis prātā fotogrāfēt un likt IG tās ēkas un pieminekļus, kuriem tiek iets garām katru dienu. Tieši cik dziļu lauku savļēm tas domāts? Visi cilvēki, kas dzīvo Rīgā un pat Pierīgā zina, kā izskatās Rainis un Nacionālais teātris. Šis sievišķis ar savu tukšo pauri nebeidz pārsteigt! Tā ir, ka nav darbā jābūt. Aiz gara laika var prātā sajukt, kā redzam.
VistaVita @ 22.04.2026 19:26Ea arī.Bet tāpat kā daudzi apbrīnoju piem jūgendstilu, vecrīgu, parkus un to fotografēju . Daudzi tā dara .Hobijs tāds.
Tur pie Nacionālā , pāri ielai pirms tiltiņa kas pāri kanālam ..ir tada vieta kur foršas bildes iznāk.Vanšu tilts fonā,pulkstenis. Jebkurā diennakts laikā smuki kadri.( kā piemērs)
Arī treads daudzi dalās ar Rīgas foto
Vot nav. Lai gan kopš bernības patik tramvajs. Jo nekavē, nestāv korķos. No pārdaugavas lidz pat Dolei var aizbraukt. Ērti. Jelinska arī nesen tramvaju fotografēja ..ka braucot. 😀piparmeetra @ 22.04.2026 19:34
Bet vai Tev ir selfijs tramvajā? 😂
Man arī pilns telefons ar skaistām Rīgas ainām, bet tādi šedevri kā lieņukam gan nav 😕😂
nav melots 😆Tintes @ 22.04.2026 17:18Izlasīju “mūsu rižajai rīdziniecei” 😅
VistaVita @ 22.04.2026 20:07Liene taču dizainu studēja vai ko tur,kāpēc pat no Ņujorkas ( hobij fotogrāfu sapnis) tik sūdīgas bildes? Nu paskaties insta kādas ir citiem. Kā piemēru.
VistaVita @ 22.04.2026 22:31Man joprojām nav skaidrs kapec Liene darbu neatrod? Da jebkāda nauda ir sava nauda. Ok puse aizietu alimentos..bet stāžs darba pensijai + puse algas sev paliktu.
Kaut par sētnieci. Strādāt nav kauns!!!

LabaDabaDa @ 23.04.2026 08:31
Ja viņai būtu darbs, viņa nevarētu visu laiku uzmanīt Andirsi.
Un būsim reāli - pusi naudas aizietu alimentos un otru pusi atņemtu vīrs. Tāpat kā labās kleitas un kurpes. Šajā ģimenē viņai nekad nebūs "savas naudas".
Akasha @ 23.04.2026 12:52Ja man būtu jādzīvo ar Kivi, es izdegtu pāris dienu laikā.
pirmkārt, viņai pēc tik ilgas bezdarba pauzes būtu ļoti grūti atrast darbu, ja ne neiespējami. Vēl, kas nav mazsvarīgi, kas atbilstu viņu iedomātam statusam, lai Kivičs netiek apkaunots. Ja Kivis var sèdēt uz z-scars veciem lauriem un prasmei spēlēt giču, tad kas ir Lienei tie vecie lauri uz kā pamata izbraukt, atsaukties utml. Nekas. Tik nereti cilvèkiem ar augstāko izglītību un nepàrtrauktu darba stāžu ir grūti atrast darbu. Vai Liene ko mācās, pilnveidojas, pārprofilējas? Nē. Viņas vecumā ar visiem viņas iedomātiem talantiem vairs nenopelnīt, tas laiks pagājis. Nu tāds ir viņu ğimenes modelis-Kivis kapā, Liene vienkārši ir. Kamēr ir spėks, tā var, par to, kas būs pēc tam, abi nedomā. Varbūt cer uz MIU. Varbūt kad neko vairs nevarēs abi, tad dauzīs soc tīklos pie Keitijas sirdsapziņas-mēs Tevi visur vedām, Tu mums nekā. Kas to lai zina kă būs, bet baisi, jo liekas, ka tie divi nesatraucas par nākotni. Acīm redzot Lieni viss apmierina. Nu bez prasībām un ļoti pieticīga.VistaVita @ 22.04.2026 22:31Man joprojām nav skaidrs kapec Liene darbu neatrod? Da jebkāda nauda ir sava nauda. Ok puse aizietu alimentos..bet stāžs darba pensijai + puse algas sev paliktu.
Kaut par sētnieci. Strādāt nav kauns!!!