Dizzy @ 12.04.2026 18:10Nu kā, viss tak skaidrs. Šovasar paliks 6 gadi, nākošgad (2027.) paliks 7, tad arī laidīs. Ērtāk taču vest un savākt vakarā no b/d, vienu gadu vēl rasslabončikā.

Neiil @ 12.04.2026 13:034 bērnu māte jautā kā īpaši bērns jāgatavo skolai🤣🤣🤣🤣
amoreamore @ 12.04.2026 19:12
Nu bet es ļoti labi atceros, ka kivis vēl viņas storijos nodeva, ka paņēmis uz nomaksu kamēr bija pālī. Skaidrā nebūtu ņēmis :D
nu bet teorētiski nav jau nepareizi :D uz nomaksu paņēma Andris, nevis Liene - viņai pašai jau nav nekādu ienākumu, vienīgie līdzekļi ir tie, ko viņai iedod Andris, tāpēc arī tieši viņai nav nekas uz nomaksu :Damoreamore @ 12.04.2026 19:12
Nu bet es ļoti labi atceros, ka kivis vēl viņas storijos nodeva, ka paņēmis uz nomaksu kamēr bija pālī. Skaidrā nebūtu ņēmis :D
maijpukjiite @ 12.04.2026 20:44nu bet teorētiski nav jau nepareizi :D uz nomaksu paņēma Andris, nevis Liene - viņai pašai jau nav nekādu ienākumu, vienīgie līdzekļi ir tie, ko viņai iedod Andris, tāpēc arī tieši viņai nav nekas uz nomaksu :D
smūtijs @ 12.04.2026 20:37
Es gribētu zināt, kur dot kaut ko uz nomaksu bez stabiliem ienākumiem? Viņiem pārsvarā viss tiek maksāts aploksnē, kāda nomaksa? 😁
pastāsti pāris vārdos, ko viņa saka priekš tiem, kam nav tiktoka :)Ambulance @ 12.04.2026 21:31TT šobrīd tiešraide Kerkurai , apspriež arī Ļenku ik pa brīdim
maijpukjiite @ 12.04.2026 22:04pastāsti pāris vārdos, ko viņa saka priekš tiem, kam nav tiktoka :)
Ambulance @ 12.04.2026 22:33
Kerkura pivičus ir nobloķējusi uz neatgriešanos , apnika būt par GLĀBĒJU / cik var auklēties ! Visi skreeni viņai ir iesūtīti no esošā plosta un tiks nodoti juristam , domās ko un kā tālāk darities ar pivičiem.
Viņas vīrs/citreiz abi kopā , vairāk kārt brauca glābt Ļenku - dzīvoklī šausmas viņu deliriju plostos. Plosti u.c.vielas lieto katru nedēļu !!
Līga atteicās turpināt filmēties SBF , jo aizkulises bija baisas dēļ kivicu atkarībām.
Jā , pārdevuši VISU ĢIMENES ZELTU ne tikai gredzenus , jo bija krīze un to neslēpj .
Rīt Kerkurai sāksies tas miljon projekts uz 21.dienu - tur tiks sīkāk vis stāstīts no viņas puses neminot tikai personāžu vārdus ( t.i. pivičus) . Arī viltniece , marketinga triks tautas pievilināšanai uz projektiņu . Sazin cik tas sūds viņai maksā un kur notiek , Telegrammā ?
Mathilde @ 12.04.2026 23:54
kāpēc bija jāglābj? Kāpēc Kerkira, zinot visu virtuvi, neziņoja iestādēm? Bērnam tur atrasties ir tā kā ok?
Es nevarētu gulēt, ja zinātu konkrēti ļoti slikto situāciju ģimenē, kurā dzīvo mazs bērns.
Uzskatu, ja kas notiks, tad tie, kuri zināja, bet neko nedarīja, būs līdzvainīgi.
Un otrā lieta- dzīvnieki!
Kerkira taču vismaz bija dzīvnieku mīle.