Susurrrrrs @ 05.02.2022 21:38Restoraanaa eediis arii vai tikai pieseeda nofotografeeties pie tuksha galda, ka tjipa ir restoraanaa? ?
Nu nedeelju zivis eeda, mosh buus ietaupiits restoraanam beidzot reizi pa pus gadu……
P.S. beernam ar Kivichu vismaz emocijas sejaa, no blondaa spoka gan izskataas, ka beerns baidaas.
vivii @ 05.02.2022 21:40
Es tieši iedomājos, ko neatrāda ēdienu… parasti taču atrāda savas pļuras ??
LaikamGarlaicigi @ 05.02.2022 21:42
Pie galda ir tikai 2 vietas. Kad atnāks ēdiens, Lienei būs jāēd. Bet forumam jāatrāda - Mia, pie galda...
Vinjam jau sen ir problemas ar zobiem. Brinums,ka kada to tikai tagad pamana.creamy80 @ 05.02.2022 21:43Kas Andrim ar zobiem? ?? Izskatās vēl traģiskāk, nekā Lienei!
man liekas, ka snusu lieto, tas nenormāli bojā zobus. Jaunatne lieto tik ļoti, ka milzīga problēma ir tieši zobu un smaganu stāvoklis 😬😬creamy80 @ 05.02.2022 21:43Kas Andrim ar zobiem? ?? Izskatās vēl traģiskāk, nekā Lienei!
Bjork @ 05.02.2022 22:56man liekas, ka snusu lieto, tas nenormāli bojā zobus. Jaunatne lieto tik ļoti, ka milzīga problēma ir tieši zobu un smaganu stāvoklis ??
zelējamā tabaka, baigi populāra. Latvijā nevar iegādāties oficiāli, bet daudzi velk iekšā un pa čorno tirgo. Ir spilventiņi vai "zeme" tāda kā kūdra, ko liek starp iekšlūpu un smaganām. Kad ar siekalām saskarās, izdalās nikotīns, tas sūds šķīst un ļoti bojā zobus. Garša sāļa, bet nesmird kā smēķējot tabaku.Shameon @ 05.02.2022 23:41
snusu..ko? kas tas ir? ??
Bjork @ 05.02.2022 23:47Reti kurš jaunietis smēķē, visi snuso. Lielākoties tā var atpazīt A-eiropieti, ja pīpē.
Susurrrrrs @ 06.02.2022 09:57Ieprieksheejo reizi skaistumkaralienei tika atljauts nofotografeet eedienkarti aarpusee pie restoraana. Shoreiz skaistumkaraliene ir bijusi iekshaa un nofotografeejusi tukshu galdinju restoraanaa, progress.
Varbuut uz valentiindienu beidzot buus iekraats vienam alum un kafijai vismaz? …. Eedienam aarpus maajas diez vai, jo, ja gribas labaak paeest, tad ir tos latvieshu ledusskapji, kurus izeest.
P.S. Man skauzh.
Bjork @ 05.02.2022 19:14Man liekas, ka Markuss ir Līgas un Dmitrija puika.
Tie cilvēki noteikti vienkārši vēlas palīdzēt un ir laipni, kamēr Kiviči rāpjas uz kakla un bomžo, cenšās izspiest 10€ no tautiešiem un lai baro un dzirda na haļavu. Bet starp latviešiem tomēr ir nerakstīts likums palīdzēt vismaz vienam tautietim iekārtoties, neprasot samaksu, ja ir tāda nepieciešamība, nu nav visi tik nežēlīgi viens pret otru.