Vai es teicu, ka esmu izlasījusi? Lpp skaits runā pats par sevi, nav nepieciešams speciāli lasīt. Saku vēlreiz, neesmu par Kivičiem, viņi abi ir amorāli, es runāju tikai un vienīgi par ielikto bildi- nu, neizskatās viņa tur slikti.VolfaA @ 30.03.2026 08:28Skolotāja atradusies. Čiviku drāmai neseko, bet visas entās lapas izlasījusi.
Tonya @ 30.03.2026 09:15Man interesē kā viņi savai vecajai grabažai skates iet katru gadu. Es par mašīnu, ne Lieni.
Tas zilais džips viņiem jau gadiem ir, aptuveni reizi pusgadā sanāk ieraudzītu to, ar Lieni pie stūres. Tieši pagajušo nedēļu brauca man garām, kamēr pastaigājos - pēc skaņas nav skaidrs kā tā mašīna turas kopā, grab un klab, ka maz neliekas. Nu neticu, ka šie ieguldās remontos, ka auto būtu jebkāda prioritāte. Atkal no otras puses, kaut kā uz lieveņiem jātiek, varbūt tāpēc nepietiek jaunam melnam ķitelim Andrim vai Lienītei citām kamieļbotiņām.
Natali @ 30.03.2026 08:50Vai es teicu, ka esmu izlasījusi? Lpp skaits runā pats par sevi, nav nepieciešams speciāli lasīt. Saku vēlreiz, neesmu par Kivičiem, viņi abi ir amorāli, es runāju tikai un vienīgi par ielikto bildi- nu, neizskatās viņa tur slikti.
smūtijs @ 30.03.2026 09:23
Viņu mašīnai vispār ir TA?
Tonya @ 30.03.2026 09:32
Es par šo ar domāju un nekad uzreiz neiedomajos piefiksēt numuru, varētu paskatīties. Tagad gan grūti bez TA vai octas braukt, jo radari fiksē arī to, bet varbūt krāj sodus, ej saproti.
Adele4 @ 29.03.2026 20:52Leņkis ticis brīvsolī. Atkal 10 storiji ar operu, kanālu, Brīvības pieminekli.ja nu kāda gadijumā nav redzējusi.
Kas tur tāds? Es tur eju katru dienu 2x dienā, kaut kā nebiju iedomājysies citiem atrādīt
Euclid @ 30.03.2026 08:54Mia jau beidza raudāt pēc krustmāmiņas un māsiņām?
https://failiem.lv/u/u9hn9kd5ns
Šis nav bērna lauciņā, nudien. Tā nabaga meitenīte metas ap kaklu katram svešam, kas kaut cik uzmanību un rūpes izrāda.
Kas ir pilnīgi saprotams, kad vecāki ir tādas dzeguzes.
Bet nu tas nav normāli, tas ieaudzina sliktu piemēru meitenē 😔