Hermiine89 @ 17.03.2026 14:22Viņai jau galvenais atrādīties korī vsi uz skatuves. Citu panākumus pasniegs kā savējos.
Draudzenīte @ 17.03.2026 10:10
https://failiem.lv/u/m5vcufwzze
Pelikāns darbiņā 😁
Rietumusawle @ 17.03.2026 15:33
Vina ir iedomajusies, ka ir dala no grupas, un ka vinas filmesana ar telefonu ir milzu devums grupai.
Castorella @ 17.03.2026 18:06Neteiksim, ka zāles ir ļoti pilnas, interesanti, kàdi ir ieņēmumi un kā tiek sadalīti? Ceru, ka grupas puišiem arī kas tiek? Un varbūt Liene ieskaitīta štatā un par savu lēkāšanu pa skatuvi pat naudiņu savāc? Tas ļoti izskatītos pēc Kiviča.
"Kad pēkšņi uzzini visu, un ir skaidrs, ka nav bijis vērts pārdzīvot. It is what it is. Tikai jācīnās ar neatgriezeniskām sekām, lai necieš citi.
Es - pastaigājoties pa skaistu pilsētu. Domās esmu Siguldā- pilsētā, no kuras ir nācis mans tētis, līdz ar to -
šeit ir manas saknes."
##lienekivica #andriskivics #love #truth fake
Castorella @ 18.03.2026 00:33Kas ir tā svešā blondīne, ko Liene ielikusi ? Un kāds viņas tēvam sakars ar Siguldu, pati taču rakstīja, ka tēvs no Allažiem, tātad lauku ciemata?
Tie komentāri 😆😆😆ronnie @ 18.03.2026 01:18Un tie komentāri... Jāsaka, ka tur visi ir nojūgušies - gan Ļenka, kura ar sirsniņām un mīļiem pateicības vārdiem atbild uz komentāriem, kuros tie slavināta viņas mākslīgā intelekta radītā versija, gan komentētāji, kuri nespēj atšķirt reālo Lieni no AI Lienes. Sabīne Berezina raksta: "Wow Wow..nu Kā Holivudas Zvaigzne..Skaista 🔥🙌❤️" Ak, jel... Zeme, atveries! 🤣🤣🤣🤣🤣
Nemaz necenties saprast. Nav vērts!maijpukjiite @ 18.03.2026 00:54Kāds var man, neizglītotai heiterei, paskaidrot, kāds Pļenkas pēdējam ar mākslīgo intelektu ģenerētajam video, kur viņa iet pa "skaistu pilsētu", sakars ar viņas Siguldas saknēm, neatgriezeniskām sekām un it is what it is? Es no tiesas nesaprotu :D
Katekatete @ 18.03.2026 07:49Resnais zin teikt ka visi Latvijas mūziķi ir braukuši reibumā (vismaz 70% ar 2 promilēm bet avotu atklāt nedrīkst 😀) viņš ir kancelots (bet uzvārdus neatklās 😆) un pats esot 3 naktī pālī braucis glābt sievieti (leņķi ??? 😀😀)
Minelūše @ 18.03.2026 09:14
Tāds tādu saprot. Resnā cūka pats nav svešinieks dzeršanai un braukšanai.
https://www.tvnet.lv/5027412/kivics-iespejams-dzeruma-iekulas-avarija-un-aizbeg-no-notikuma-vietas