Tutuvojies @ 13.03.2026 09:17Vienkārši aizdzīt to švabru grāvjus rakt. Intelektuāle slimā - viņu fascinējot ar romiešu cipariem numurētās nodaļas. Kamēr jaunākā meita visticamāk nekādus ciparus nepazīst. Viņa taču saprot, ka ir vienkārši resnā čurupaura šofere?! Noskrējusies nabadzīte, atkal atcēlusi kaut kādus mistiskus lielus plānus, jo jāparūpējas par sevi. Dzert vajag mazāk, Lienīt, tu tomēr esi pusmūža kundzīte. Šonedēļ divi koncerti, ja? Cik Mias tiktoku varam gaidīt? Un cik slima nākamnedēļ būs vecā slota?
Tusnelda @ 12.03.2026 23:19
Liene nemaksā NEKO! Maksā Uzturlīdzekļu garantijas fonds. Liene ir UGF nemaksātāju sarakstā.
hallo! Tā būtne gadiem nestrādā! No kurienes viņai būtu nauda, lai maksātu uzturlīdzekļus savām meitām?Vārdotāja @ 12.03.2026 23:11bet klau, Liene maksā alimentus tām meitenēm?
loija @ 13.03.2026 10:18
Briesmīgi. Saviem bērniem. Sieviete, māte vēl skaitās. Gozējas pa soctīkliem, bildē Madaras meitu un gozējas kā labākā māte pasaulē. Cik tas ir nožēlojami.
gan jau meitenes ir labi aprūpētas un arī brīvdienas pavada jauki. Ko gan tāda Liene viņām varētu dot? Rādītu, kā vārtās pa gultu līdz pusdienlaikam, jaunākajai lāga uzmanību nepievērš, krāsojas un ğērbjas pēc ķēma. Pārtiek no ēdienu pārpalikumiem, ko savăc no viesību galdiem. Kivičs svīzdams un tusnīdams dirn uz dīvāna , kož un gānās uz visu pasauli. Sapnis, ne ğimene. Jeb, kā viņi paši to dēvēja, “dabīgā ğimene”.Tuana @ 13.03.2026 12:45
Tikpat briesmīgs fakts ir tas, ka tās meitenes diendienā atrodas 15-20 km attālumā no viņas, viņai labi zināma gan adrese, gan skola utt, bet viņa necenšas aizbraukt, lai satiktu, kaut redzētu.
Un tas jau sen skaidrs, ka viņa nav māte. Es teiktu, viņa ir pielīdzināma tām padibenēm, kas savus zīdaiņus izmet atkritumu konteineros.
gan jau meitenes ir labi aprūpētas un arī brīvdienas pavada jauki. Ko gan tāda Liene viņām varētu dot? Rādītu, kā vārtās pa gultu līdz pusdienlaikam, jaunākajai lāga uzmanību nepievērš, krāsojas un ğērbjas pēc ķēma. Pārtiek no ēdienu pārpalikumiem, ko savăc no viesību galdiem. Kivičs svīzdams un tusnīdams dirn uz dīvāna , kož un gānās uz visu pasauli. Sapnis, ne ğimene. Jeb, kā viņi paši to dēvēja, “dabīgā ğimene”.Tuana @ 13.03.2026 12:45
Tikpat briesmīgs fakts ir tas, ka tās meitenes diendienā atrodas 15-20 km attālumā no viņas, viņai labi zināma gan adrese, gan skola utt, bet viņa necenšas aizbraukt, lai satiktu, kaut redzētu.
Un tas jau sen skaidrs, ka viņa nav māte. Es teiktu, viņa ir pielīdzināma tām padibenēm, kas savus zīdaiņus izmet atkritumu konteineros.
Castorella @ 13.03.2026 13:41gan jau meitenes ir labi aprūpētas un arī brīvdienas pavada jauki. Ko gan tāda Liene viņām varētu dot? Rādītu, kā vārtās pa gultu līdz pusdienlaikam, jaunākajai lāga uzmanību nepievērš, krāsojas un ğērbjas pēc ķēma. Pārtiek no ēdienu pārpalikumiem, ko savăc no viesību galdiem. Kivičs svīzdams un tusnīdams dirn uz dīvāna , kož un gānās uz visu pasauli. Sapnis, ne ğimene. Jeb, kā viņi paši to dēvēja, “dabīgā ğimene”.
Ja Andirsis aizietu pie kādas sawļes, Liene vnk nojūgtos un tiktu Ģintermuižā.loija @ 13.03.2026 10:15
Visa viņas dzīve pakārtota kivičam. Ja viņš aizietu pie citas, ar ko liene nodarbotos, kā pelnītu naudu? Pilnīgs tukšums un stagnācija viņas dzīvē. Absolūti nulle, nekā sava.Viss par un ap kiviču, viņa koncertiem, kuros ir šofere un ik pa laikam izmanto iespēju uzkāpt uz skatuves.Vai tā ir normāla sievietes dzīve? Kuram mūziķim vēl sievas brauc līdzi visur, šoferē un vēl mazu bērnu vazā pa naktīm apkārt?
MeltedCheese @ 12.03.2026 17:46Liene, nu nav Mia ar Keitiju māsas! Pusmāsa nav māsa!
smūtijs @ 13.03.2026 08:50Šovakar Jēkabpils un rītdien Sigulda. Pavilks? 😁
yay @ 13.03.2026 22:05
Es bērnībā dzīvoju kopā ar pusmāsu un pat pavisam neīstu māsu.. saucu visas par māsām.
Estere11 @ 14.03.2026 00:02
Es nekad neesmu sapratusi šito dalīšanu, atceros kā bērnībā vecāki centās šo programmēt, bet es jau kā bērns būdama sapratu, ka nav okay tāda dalīšana un ātri šos noliku pie vietas! 😁
Man ir brālis un nekad neesmu viņu uzskatījusi par pusbrāli, pat ar visu to, ka dzīvojām atsevišķi.
Estere11 @ 14.03.2026 00:02
Es nekad neesmu sapratusi šito dalīšanu, atceros kā bērnībā vecāki centās šo programmēt, bet es jau kā bērns būdama sapratu, ka nav okay tāda dalīšana un ātri šos noliku pie vietas! 😁
Man ir brālis un nekad neesmu viņu uzskatījusi par pusbrāli, pat ar visu to, ka dzīvojām atsevišķi.
Adele4 @ 14.03.2026 20:36Leņķis salicis storijus no Siguldas.
Kivis neprot dziedāt, kaut ko svepst mikrafona. Šausmas.