VolfaA @ 18.02.2026 20:16Kāds te rakstīja, kā čivauvas nav suņi, tā nav taisnība! Čivavas ir suņi, tikai mazi. Viņi ir ļoti uzticīgi, un ja kas nav nogājis greizi audzināšanā un turēšanā, tad ļoti gudri, uzticīgi un drosmīgi dzīvnieki. Pavisam noteikti viņiem vajag labu aprūpi un rūpes kā jebkuram dzīvniekam! Un dzīvnieks saistās ar izmaksām. Čivavas nav rotaļlietas, it īpaši bērnam, kurām interesē tikai telefons.
PS man ir čivauva.
Adele4 @ 18.02.2026 21:24Interesanti un reizē aizdomīgi, ka Gobzis bieži piemin endziņu, bet NEKAD kiviču! Kivičs neesot interesants...
Adele4 @ 18.02.2026 21:24Interesanti un reizē aizdomīgi, ka Gobzis bieži piemin endziņu, bet NEKAD kiviču! Kivičs neesot interesants...
smūtijs @ 18.02.2026 21:32
Jā, lielais bērnu aizstāvis neko neraksta, ka Mia tiek pa lieveņiem vazāta un pa naktīm neguļ un vecāki lielāko daļu viņas dzīves ir alkohola reibumā.
piparmeetra @ 18.02.2026 21:37
Tak gobzis baumo tik par tiem, par kuriem viņam ir izdevīgi, vai, kur ir skaļa atbalss. Kam viņam tāds kivis, pie tam vēl vecais plakanzemes partijas biedrs ?
McSara @ 18.02.2026 21:31
Man liekas, ka čivavas sunīši ir tādi trausliņi! Noteikti jāseko līdzi veselībai, jādod atbilstoša barība...tik liekas vai tie deģenerāti tiešām saprot, ka ir nepieciešamas rūpes un jābūt uzmanīgiem!?
VolfaA @ 18.02.2026 22:17
Jā, rūpi jātur - uzturs, veselība, un kas svarīgi - sunim vajag cilvēku. Par veselību runājot, Džimi kā reiz laiks kastrēt. Jācer, kā dzīvs un aprūpēts.
Akasha @ 18.02.2026 21:44Es nekādi nespēju saprast, kāpēc Kivji ņem tos suņus un kaķus. Ar kuru dzīvnieku šiem pielēks, ka nu nav viņi piemēroti saimnieki? Vai arī, viņuprāt, sunītis/kaķītis ir kā vienreizlietojamais mutautiņš? Nošņaucies un izmet?
Zapte @ 18.02.2026 19:47Hehe, lūk, arī pierādījumi "Jūrmalas svaigajam gaisam", citāts no raksta "Apollo" par Endziņa pirmo tiesu saistībā ar narkotiku glabāšanu un tirgošanu:
"Viņa zinājusi, ka tās ir narkotikas, jo Endziņš pa tālruni esot runājis ar kādu populāru mūziķi K., kurš esot viņam lūdzis, lai Niks piegādā narkotikas."
Pilns raksts (abonentiem): https://www.apollo.lv/8417479/narkotikas-datorkresla-un-muksana-no-policijas-pa-logu-ko-endzina-kriminallieta-tiesa-stastija-liecinieces
(kā es smējos, kad Endziņš toreiz, kad pālī Kivičs viņam mašīnā bauroja, teica, ka viņam vajadzējis Kivam ievest GRĀMATU! :D :D)

Rozāforums @ 19.02.2026 00:40atkal sākas jautājumu lodziņš naktī..un apķert + fotogrāfēt bērnu ir ok, jo viņi bija publiskā vietā un laipnais cilvēks uzdāvināja smaržas......
Vegas @ 18.02.2026 21:33Buļa sirdsdāma Threads raksta “ Mans sociālais "burbulis" būtu krietni naivāks, ja es nebūtu ārste. Šonedēļ pie manis atveda trīsgadīgu bērniņu no krīzes centra. Akūti pieņēmu četrgadnieci, kurai mutē bija divdesmit melnas saknītes, viena - sastrutojusi. Bet līdzsvaram - saārstēju priekšpēdējo zobiņu (no kopumā 7 smagi bojātiem) piecgadniekam, kurš pagājušajā gadā tika adoptēts. Kļuva silti, redzot, cik viņš tagad ir mīlēts un aprūpēts, un cik laimīgi viņa balsī skan vārds "mamma".”” Pilnīgi kā speciāli priekš Kivičienes ar sētas mietu mājienu dod.