Ah, nokavēju 😀 Gribēju rakstīt, ka mēs beidzot sagaidījām apakšsvārku uznācienu 😀😀😀😀yay @ 08.02.2026 12:28Kurtizāne paņēmusi ceļojumā līdzi savus APAKŠsvārkus ?
EnijaEnija @ 08.02.2026 19:41Ah, nokavēju ? Gribēju rakstīt, ka mēs beidzot sagaidījām apakšsvārku uznācienu ????
Viss plašais internets un Lienes brīvais laiks, bet iemācīties ģērbties tā arī nav iemācījusies 😀 Viņas mīļā Bleika Laivlija vai karaliskās ģimenes pārstāvji tādu huiņu (es atvainojos) pat uz karnevālu nevilktu...Tusnelda @ 08.02.2026 20:10
Man ļoti patīk tā bilde ar Ļenku apakšbrunčos, kur viņa arābam apķērusies. Kā teica mana radiniece: "Arābs to bildi ieliks savā IG un pierakstīs klāt - te es ar prostitūtu no Eiropas".??
Tas ir kosmoss, kā tā mūsu gleznotāja saģērbusies. Viņa tak ir apdauzīta! Tai kurtizānes tērpa močī pa tuksnesi. Miu arī ģērbj kā tādu vecu tantu. Un atkal rij tartaru. Tur tiešām ir slima galva.EnijaEnija @ 08.02.2026 20:15Viss plašais internets un Lienes brīvais laiks, bet iemācīties ģērbties tā arī nav iemācījusies ? Viņas mīļā Bleika Laivlija vai karaliskās ģimenes pārstāvji tādu huiņu (es atvainojos) pat uz karnevālu nevilktu...
Savā grāmatā tagad rakstīs ka ēda ar Ramziju kopāAdele4 @ 08.02.2026 20:08Mīļie draugi aizveduši uz restorānu un leņķis atkal rij tartaru!
droši vien grib zināt, vai neesi no Bāriņtiesas . Varbūt gribi paskatīties, kā baskājainā Mia diedelē dāvanas no arābiem un uz màmiņu ar aizlietajām acīm vai tētiņu, kas rāda mēli.Annie @ 08.02.2026 21:28Es laikam vairs viņas profilu nevarēšu paskatīties, jo tagad gribēju palūrēt, bet saka, ka viņa grib zināt, kas tu esi? Ko tas nozīmē?
BugsPony @ 08.02.2026 21:58Liene taču vienmēr stāsta, ka patīkot iet ar kājām. Šoreiz gan dāsni sponsori uzradušies. I visur ar auto izvadā, i kārtīgi paēdina un vēl visādas aktivitātes. Atraduši īstos, kam piesūkties kā ērces. Neviens metrs ar kājām nav jāstaigā.
Ja nemetīs ārā, tad jau droši vien kādu nedēļus ļaus sevi uzturēt, ne kapeiku neizdodot.
Skaties te https://insta-stories-viewer.com/lienekivica/Annie @ 08.02.2026 21:28Es laikam vairs viņas profilu nevarēšu paskatīties, jo tagad gribēju palūrēt, bet saka, ka viņa grib zināt, kas tu esi? Ko tas nozīmē?