tas suns nav normăls suns, tādus tricekļus var pieradināt kārtoties uz paladziņa. Nu nav zināma viņu dzīvnieku uzturēšanas kārtība/paradumi. Kaķis un šāds suns max 2 dienas var iztikt bez saimniekiem, galvenais, lai ir ūdens. Un, ja dzīvnieki ir 2, turklāt draudzīgi, tad viņiem mazāk izjūtama vietulības sajūta. Jā, cilvēks vajadzīgs, bet no 24h līdz divām dienām nekas nenotiks. Galvenais, lai tā nav prakse tāda-paņemt dzĩvnieku un nebūt.huitzitzilin @ 01.02.2026 18:37Kā vispār var ļaut mazajiem izmantot tiktok? Es zinu, ka Mia nav ne pirmā, ne pēdējā, bet tas ir vienkārši briesmīgi. Man tiešām trūkst vārdu. Uz kurieni mēs vispār ejam kā sabiedrība? Kāda izskatīsies nākotne? Un pat labās ģimenes šī telefona visatļautība ir norma..
Ja viņi tiešām nav mājās, tad tie nabaga dzīvnieciņi jau gandrīz diennakti ir atstāti vieni.. :(
MIA ir ļoti glīta meitene. Ļoti!!! Pavērojiet savus bērnus dažādās grimmasēs!!! MIA nav vainīga, ka ir Kiviča, dāmas, piebremzējiet. Šis nav ok!!! Kreizī ir tas, ka viņai ir iespēja būt tik tok un vienīgi! Diemžēl, kas mums nav norma, tajā ģimenē ir norma.Adele4 @ 01.02.2026 16:52Metiet man ar akmeņiem, bet tas bērns izskatās pēc dēmona no kaut kādas spoku filmas.
Un 5gadīgam bērnam krāsot skropstas vispār ir psc!
Ariete @ 01.02.2026 18:40Ir jau vakars- tā mātīte joprojām nav modusies? Insta brīnumains klusums.
It kā Tu ko zinātu @ 01.02.2026 18:59MIA ir ļoti glīta meitene. Ļoti!!! Pavērojiet savus bērnus dažādās grimmasēs!!! MIA nav vainīga, ka ir Kiviča, dāmas, piebremzējiet. Šis nav ok!!! Kreizī ir tas, ka viņai ir iespēja būt tik tok un vienīgi! Diemžēl, kas mums nav norma, tajā ģimenē ir norma.
amoreamore @ 01.02.2026 19:14
Nuuuuu, nepārspīlē ar ĻOTI GLĪTA meitene. :D
Kāpēc Tu nespēj vnk būt godīga pati pret sevi? Ja es tumsā satiktu Miu, pieliktu bikses, jo nuuuu, viņa nav pat vidēji statistiskais bērns.
Un es vēroju savējo taisot grimases, tas izskatās mīlīgi un smieklīgi, nevis kā Mia - atbaidoši un vēl tā metālu pilnā mute.
Gizem @ 01.02.2026 19:18
Nu bet kāpēc tas visu laiku jāatkārto ? Lai tā mātīte te salasās šo visu un vēl vairāk nemīl to meitenīti?
Katekatete @ 01.02.2026 16:55https://failiem.lv/f/ak9gg8pz2p
omg wtf cringe
jaukuminsh @ 01.02.2026 19:34☹️vakar biju… ja pirmā daļa bija baudāma gan muzikāli, gan starp dziesmām interesanti stāstījumi, tad, pēc 30 min starpbrīža, galvenais varonis manāmi iereibis, gan rupji lamājās, gan starp dziesmām lietoja alkoholu, uz beigām pasākums pilnīgas šausmas☹️
3 st.
Atbildēt
Laine Krastiņa
Lelde Veide ja..
Tie lamu vardi diezgan skali bija..
Mes aizgajam projam pec “skalajiem” izteicieniem, jo sapratam, ka laikam talak bus vel trakak… Nav jau jabut baigi pareizam, bet ta kopaina bija diezgan dramatiska pec tam 30 min…
Esmu ari sava laika josla identiski ielikusi postu ar teikumu- ka pirma dala bija baudama….
Pilnigi piekritu…
Zel jau, jo tomer cilveki par to maksa naudu un ta ir tada neciena pret publiku.. Var pagaidit lidz koncerta beigam un tad “raut” uz nebedu…
jaukuminsh @ 01.02.2026 19:32palasiet facebook pie VIVA PR pasākumi jaunākos komentārus ? domāju teftelim šodien smaga poha, gan jau ka neatceras ka vispār bija koncerts vakar ?
Draudzenīte @ 01.02.2026 19:42
vai nu izdzēsuši komentārus, vai es nemāku skatīties, nav komentāru pie Zsvars postiem
Draudzenīte @ 01.02.2026 19:42
vai nu izdzēsuši komentārus, vai es nemāku skatīties, nav komentāru pie Zsvars postiem
Es tieši tā arī domāju, ka MIA ir ļoti glīta meitene. Tava nepatika pret Kivjiem projecējas uz bērnu. Savācies, Tu esi pieaudzis cilvēks! Katram vecākam savs bērns būs vislabākais, vismīļākais un ar visskaistākām grimmasēm, tā nu tas ir. Tas, ka Tu redzi bērnam mutē metālu, un redzi viņā visu to atbaidošāko, tā ir Tava nepatika pret Lieni un Andri. Un tas ir pretīgi.amoreamore @ 01.02.2026 19:14
Nuuuuu, nepārspīlē ar ĻOTI GLĪTA meitene. :D
Kāpēc Tu nespēj vnk būt godīga pati pret sevi? Ja es tumsā satiktu Miu, pieliktu bikses, jo nuuuu, viņa nav pat vidēji statistiskais bērns.
Un es vēroju savējo taisot grimases, tas izskatās mīlīgi un smieklīgi, nevis kā Mia - atbaidoši un vēl tā metālu pilnā mute.
It kā Tu ko zinātu @ 01.02.2026 19:53Es tieši tā arī domāju, ka MIA ir ļoti glīta meitene. Tava nepatika pret Kivjiem projecējas uz bērnu. Savācies, Tu esi pieaudzis cilvēks! Katram vecākam savs bērns būs vislabākais, vismīļākais un ar visskaistākām grimmasēm, tā nu tas ir. Tas, ka Tu redzi bērnam mutē metālu, un redzi viņā visu to atbaidošāko, tā ir Tava nepatika pret Lieni un Andri. Un tas ir pretīgi.