Annie @ 30.01.2026 17:14
Izpuvuši zobi, protams, nebija. Man arī 40 gados ir savi zobi, bet pietiekami daudz laboti. Un tāpēc tie nav labi zobi.
mokabezpiena @ 30.01.2026 15:42
Kā teksts par to, ka bērns ir nesimpātisks un ļauns, “nav par Miu kā tādu” ? Nevajag meklēt attaisnojumus tur, kur to nav. Runājiet par kiviču vecāku prasmēm un neprasmēm cik uziet, bet tiklīdz bērns burtiski tiek apsaukāts, nu sorry, tur ir jābūt īpaši pasistai personai, lai ko tādu darītu.
Rietumusawle @ 30.01.2026 17:17
Nu Tu jau tagad ar cieņu pati nerunā. Misija ? es domaju, ka mums seit daudzam ir misija audzinat savus bernus, pavadit laiku ar viriem (akul ari ar savu viru) stradat un nodarboties ar hobijiem..ja tev misija skiet “trigerot” forumietes tad skaidrs cik Tev dzive interesanta ?
mokabezpiena @ 30.01.2026 15:42
Kā teksts par to, ka bērns ir nesimpātisks un ļauns, “nav par Miu kā tādu” ? Nevajag meklēt attaisnojumus tur, kur to nav. Runājiet par kiviču vecāku prasmēm un neprasmēm cik uziet, bet tiklīdz bērns burtiski tiek apsaukāts, nu sorry, tur ir jābūt īpaši pasistai personai, lai ko tādu darītu.
mokabezpiena @ 30.01.2026 18:05
Labāk trigerēt forumietes, nekā aprunāt mazu bērnu. Katram savs ?
LilyLady @ 30.01.2026 17:20
Kivičs atkal cenšas pievilināt sawļes ar lietām, kas pašam aktuālas - vispirms tas bija rijamais - kaut kādi miniburgeri, un tagad - bārs ar alkoholu. Woooow - barčiks, tas ir kaut kas nebijis; ekskluzīvi, jo tikai rešņa konnnnncertā darbojas bārs.? ?
Pats tālāk par savu nelaimīgo balzāmiņu dzīvē nekur nav ticis, un domā, ka cilvēki pavilksies sajūsmā uzzinot, ka varēs nopirkt balzāmu koncertā. Nopirkt! Nevis na haļavu.
Un kas būs nākamais "ekskluzīvais", ko piedāvās? Ka koncertā būs pieejamas tualetes apmeklētājiem??
Tāds klauns.??
Bet madāmai jau nav darba, tāpēc viņa var veltīt daudz laika fotošopam, uzskaistinot i matus, i žokļa līniju. Iespējams Drogās meklēja krāsu Kviecim, sekstes balināšanai.EmilijaArm @ 30.01.2026 17:26Šodien redzēju mūsu dīvu Drogās. Negribu izklausīties nenovīdīga, bet mati ir vnk baisi. Reāli baisi. Sakņu daļa taukaina, tālāk ļoti dzeltena josla. Dzeltena ir arī matu apakšdaļa - nevis garums, bet slānis zem virsējiem matiem. Tādi īsti blondi mati ir tie, kas virspusē tumši dzeltenajiem. Tie kā pūkas sausi. Liene uzkavējās pie matu krāsu plaukta, pacilāja vienu, pacilāja otru, aizgāja. Vēl acīs iekrita tas, ka Džolijas žoklis ir tikai pārforsētajās IG lipsofkiss bildēs. Dzīvē viņai ne tikai nav vispār tur žokļa līnijas, bet no sāna arī visai paprāvs dubultzods. To visu paspilgtina laikam tikko pumpēta virslūpa, jo pieblīdusi bija ne tikai lūpa, bet arī tā daļa starp muti un degunu. Godīgi sakot, man bija šoks, cik ļoti viņa atšķiras no tās sievietes, kādu sevi liek internetā. Apģērbu nekritizēšu, jo šajos mīnusos visādi var (un vajag) tuntulēties.
Bet reāli man šoks par to milzu atšķirību starp bildēm un realitāti, īpaši par matiem un žokli. Vai tiešām viņa ar filtriem arī matus uzskaistina? Tas taču tāds laika patēriņš...
nu teiksim tā ... Augtu ar normāliem vecākiem, nebūtu ne ļauna, ne riebīga, ne neglīta ... Bet nu neko jau citu viņa dzīvē nav redzējusi kā riebīgos kviečus, tur no viņiem ļaunums tak vien staro, ko var gribēt no bērna. Tas ka miā ir ļaunums iekšā, ir stabili .... Nevar pie tādiem vecākiem mīļs bērniņš būt. Pie vecākiem, kas visus apsaukā, kam visi ir slikti, kas zin tikai citiem pāri darīt ... Turklāt miai tagad grūti laiki priekšā, tupēs kambari iespundēta naktīm kamēr abi pa skatuvi dreifēs....amoreamore @ 30.01.2026 18:15
Ak Dievs bet ko mēs vainīgas, ka tas bērns ir neglīts un izskatās reāli ļauns?
No viņas nestaro, ka viņa būtu jauka, maza meitenīte. Drīzāk riebīgs čūskulēns. Ja vēl salikt kopā ar to fantastisko video, kur Mia svešā ballē jubilāra mazbērnus grūsta…
Vegas @ 30.01.2026 21:51Tiešām Mias video jau dzēsts no tik-toka, tā ka linka vietā nosūtīju Bāriņtiesai failiem.lv linka piekļuvi. Nezinu gan vai iestādes ver tāda veida e-pastus vaļā ar linkiem?
termiņš ir divas nedēļas parasti bezmaksas versijā, nezinu?Draudzenīte @ 30.01.2026 22:03
Paldies!!! Vienīgi, kamēr valsts iestādes darbinieces tiks līdz skatīšanai, vai failiem.lv linkam nebūs beidzies termiņš ?
Rozāforums @ 30.01.2026 18:36tas video tiešām ir maigi izsakoties ''disturbing", bet nu protams kas ir atbildīgs par tādu zobu stāvokli, nemaz nerunājot par to ka bērns naktī sēž tiktakos un liek iekšā video, kamēr gādīgie vecāki atrubījušies guļ vai gatavojas kviekšanas tūrei pa pagasta tautas namu....
amoreamore @ 30.01.2026 18:15
Ak Dievs bet ko mēs vainīgas, ka tas bērns ir neglīts un izskatās reāli ļauns?
No viņas nestaro, ka viņa būtu jauka, maza meitenīte. Drīzāk riebīgs čūskulēns. Ja vēl salikt kopā ar to fantastisko video, kur Mia svešā ballē jubilāra mazbērnus grūsta…
ronnie @ 30.01.2026 22:58
PALDIES! To pašu gribēju rakstīt! ?
Labi, skaidrs, ka bērns ir bērns, taču, būsim godīgi, ir simpātiski bērni un ir bērni, kuriem līdz simpātiskumam tik tālu kā līdz Ķīnai. Un Mia, diemžēl ietilpst šajā kategorijā. Sabiedrībā tikai tā pieņemts, ka, nedod Dievs, kāds pateiks kaut ko sliktu par bērnu, taču pa lielam domāju, ka daudzi pieaugušie, redzot kādu nesimpātisku bērnu, vismaz reizi savā mūžā ir nodomājuši, ka, jā, šis bērns ir ne visai glīts. Šajā gadījumā atšķirība ir tikai tajā, ka daudzi savas domas patur pie sevis, bet mēs, sliktās rozā lezbes, tās izsakam skaļi.
Te vaicāja vai mēs teiktu to pašu, ja vajadzētu komentēt ar savu īsto vārdu un profila bildi. Par sevi teikšu, ka mierīgi. Esmu savulaik neslēpjoties citviet internetā izteikusi savu viedokli par bērnu tēmu, par ko pēc tam pār manu galvu ir nākušas samazgas, tā ka man nav bail izteikt savu viedokli arī neslēpjoties. Taču šajā forumā neredzu vajadzību atklāt savu identitāti. Tās meitenes, kuras šeit seko manis rakstītajam, jau sen zina, kas esmu.
Lai vai kā, esmu pret liekulību un, sorry, ja izklausos ļauna, taču man pa lielam vienalga vai tas ir bērns vai pieaugušais. Ja gribēšu izteikt savas domas, tad izteikšu. Un šajā gadījumā, kā redzu, ne es vienīgā uzskatu, ka Kiviču atvase ir atbaidoša un, ja atceramies video, kuros viņa grūsta un aizskar citus bērnus, varam secināt, ka tieši tikpat atbaidoša ir viņas uzvedība.
Helga Andersson @ 31.01.2026 01:28
?un vispār ir liekulīgi gaudot, kā tā var par bērnu pateikt. Un kāpēc ne? Ja es redzu, ka bērns galīgi neadekvāti uzvedas, ir ļauns, moka dzīvniekus, tad man jāklusē tikai tāpēc, ka tas ir bērns, un neklājas mazu bērnu “bulijot”? Te, izskatās, daudziem nav īsti jēgas, kas tā bulijošana īsti ir. Tāpēc jau izaug tik daudzi briesmoņi, ka, kamēr ir bērni, nekas netiek ne aizrādīts, ne darīts viņu uzvedības sakarā. ?
Gaby Moreno @ 31.01.2026 07:47Vispār es saprotu, kāpēc te daudzas negatīvi trigerē Mia. Viņa ir totāli līdzīga Andrim, reti tā gadās ka bērns būtu 1:1 ar kādu no vecākiem, parasti vienmēr var atrast arī otra vecāka vaibstus. Un tas acu skatiens...