Nav jau par ko baigi noriet, tikai skumjākais šajā visā ir tas, ka tā ir izteikta vecāku nolaidība...ronnie @ 30.01.2026 00:20Varat mani kaut noēst bez sāls, bet nu tas bērns ir atbaidošs. To video skatoties, radās asociācijas ar 2000. gadu sākumā iznākušo amerikāņu filmu "Wrong Turn" par tiem monstriem, kuri dzīvoja mežā. Viņa ir ne tikai ļoti nesimpātiska, bet arī uzvedība un grimases kā nepieskaitāmai. Bet par ko tur brīnīties, ja bērns piedzimst diviem alkoholiķiem.
Es nemaz nebrīnos, kāpēc šo bērnu neviens nevēlas pieskatīt.Katekatete @ 30.01.2026 00:19https://failiem.lv/f/cuszrmc7hb
omg wtf
Katekatete @ 30.01.2026 00:19https://failiem.lv/f/cuszrmc7hb
omg wtf
EnijaEnija @ 30.01.2026 01:24Nav jau par ko baigi noriet, tikai skumjākais šajā visā ir tas, ka tā ir izteikta vecāku nolaidība...
Tagad var noriet mani, bet neesmu redzējusi nevienu smuku rižu bērnu? BET, pieaugot, vairums rudmates ir ļoti skaistas, tā kā viss vēl priekšā ?
qwe @ 30.01.2026 07:05Traks video ar to miu, cik viņa tur ļauna izskatās! Laikam atdarina abus dzērājus, kad šiem aizgājis ciet. Bet labi, ka vismaz tie sapujusie zobi izrauti un uzlikti kroni, nav jācieš sāpes.
Gizem @ 30.01.2026 08:38
Un vai tas gadījumā arī nenotika ar sadarbību? Toreiz, kad Kivis pats tika pie jaunas plastmasa plates, izskatās, ka kāds zobārstniecībā tur apžēlojās par to meitenīti. Viņi paši līdz tam nebija gatavi ne centa izmest.
Tāpat kā Mia gadiem staigāja ar tukšumiem matu vietā.
Tikai mani pieņēmumi, bet vai tas nevar būt no vitamīnu un minerālvielu trūkuma, kad bērns šādi zaudē matus un zobus?
Nav_vispar @ 30.01.2026 08:49Es pirmo reizi dzirdu, ka bērnam liek tādus dzelžus mutē... Kādos gadījumos? Tās ir protēzes vai kas? Nu tak briesmīgi....
nabaga bērns. Te var redzēt, cik viņa līdzīga gan Kivim, gan Jekaterīnai.Skaidrs, ka viņa ir patiesa un rāda to, ko redz ikdienā, augot kopā ar “dabīgo ğimeni”. Mūžīgais aptamils sabojājis zobus, “mīlošie vecāki”bojā raksturu. Kāda laime vecākajām meitām, ka Ārena ğimene par viņām cīnījās un viņas var augt normāli.qwe @ 30.01.2026 07:05Traks video ar to miu, cik viņa tur ļauna izskatās! Laikam atdarina abus dzērājus, kad šiem aizgājis ciet. Bet labi, ka vismaz tie sapujusie zobi izrauti un uzlikti kroni, nav jācieš sāpes.
Minelūše @ 30.01.2026 09:07Protams, ka vitamīnu trūkums lielākoties pie vainas, vislabākajai mammiņai Ļenkai tak pilnīgi vienalga, ko Mia ēd. Un man šķiet, ka šādi metāla kroņi Miai ielikti, jo tas ir lētākais variants. Noteikti pieejami arī tādi, kas izskatās dabīgi zoba krāsā, bet tie, protams, maksā dārgāk. Neviens jau neies uz to bērnu tērēties, ja var ietaupīt. Tāpēc lai staigā ar dzelzs muti.
mokabezpiena @ 30.01.2026 09:31
Neesmu redzējusi nevienam bērnudārzniekam citādākus kroņus. Es arī neliktu, tie ir piena zobi (it īpaši, ja aizmugurē) un nav nepieciešams pārmaksāt, tikai lai pieaugušas tantes internetā būtu apmierinātas ? bērni domā citādāk - mans bērns priecīgs staigāja ar savu metāla kroni un iepazīstoties laukumā ar bērniem rādīja zobu un teica “čau, mani sauc X un man ir metāla zobs!” Un apkārtējie ar sajūsmu to uzlūkoja ? zobu funkciju krāsa nemaina. Būtu labāk priecājušās, ka zobi ir salaboti. Ja nebūtu kroņi, bet brūni izpuvuši zobi, tad arī nebūtu labi, ne?