KIVI(ČU) par visu. BEZTĒMA

Reitings 22
Reģ: 11.07.2020
Izdomāju kad vajadzētu izveidot tēmu par KIVI SĀGU.
18.07.2021 14:48 |

Reitings 729
Reģ: 06.08.2024
Zapte @ 22.12.2025 23:23

Jā, jā, tādu "zobu izsitēju" te pilns. Bet, kā redzams, tusiņos tik pa maliņu vai pat nespēj anonīmi policiju izsaukt. Ne nu sistu, ne nu kā. Būsim godīgi.

Nesalīdzini ābolus ar bumbieriem. Ne jau visas ir kā kivičlienes vai didrihsones, kurām bērns ir vienkārši tāpēc, ka tā gadījās vai vajadzēja dekorācija sev.
Īstas mātes savu bērnu dēļ darīs visu.
Savu. Ne svešu.
23.12.2025 00:02 |

Reitings 134
Reģ: 22.05.2022
BugsPony @ 23.12.2025 00:02

Nesalīdzini ābolus ar bumbieriem. Ne jau visas ir kā kivičlienes vai didrihsones, kurām bērns ir vienkārši tāpēc, ka tā gadījās vai vajadzēja dekorācija sev.
Īstas mātes savu bērnu dēļ darīs visu.
Savu. Ne svešu.

Jažmaķ :D Tu vispār saprati, par ko es runāju?
Enīvei - tātad citi bērni nav svarīgi? Es te par to, ka tā pati qwe visu laiku konstanti Lieni ne citādi kā par mauku nav saukusi, un citādi braši izpildījusies (man tas nav pieņemami, bet nu katram savs), un tad, kad nokļuva čušņīgā dzertiņā ar Kivičpāri - čuššš! Ne Lienei ko teica, ne vispār neko, tikai šausmīgā gadjušņikā tusēja un te ierakstīja, ka Mia noraudājusies ienāca sieviešu tualetē prasīt salveti... Nekā uz vietas nereaģējot!!! Pieļauju, ka pati jau bija ķēmā, tāpēc arī neko.
23.12.2025 02:56 |

Reitings 258
Reģ: 09.09.2024
Zapte @ 23.12.2025 02:56

Jažmaķ :D Tu vispār saprati, par ko es runāju?
Enīvei - tātad citi bērni nav svarīgi? Es te par to, ka tā pati qwe visu laiku konstanti Lieni ne citādi kā par mauku nav saukusi, un citādi braši izpildījusies (man tas nav pieņemami, bet nu katram savs), un tad, kad nokļuva čušņīgā dzertiņā ar Kivičpāri - čuššš! Ne Lienei ko teica, ne vispār neko, tikai šausmīgā gadjušņikā tusēja un te ierakstīja, ka Mia noraudājusies ienāca sieviešu tualetē prasīt salveti... Nekā uz vietas nereaģējot!!! Pieļauju, ka pati jau bija ķēmā, tāpēc arī neko.
Tur tak redzams ar kādiem tēviņiem viņa dzēra to šņabi.Arī foto tās pusmūža drausmīgās sievietes redzamas.Viss taču skaidrs.Ne jau laimīgi cilvēki citus apsaukās gadiem.
23.12.2025 06:38 |

Reitings 258
Reģ: 09.09.2024
Zapte @ 22.12.2025 23:23

Jā, jā, tādu "zobu izsitēju" te pilns. Bet, kā redzams, tusiņos tik pa maliņu vai pat nespēj anonīmi policiju izsaukt. Ne nu sistu, ne nu kā. Būsim godīgi.
izstāde pat 30 min mīļi un sirsnīgi runāja ar lieni.Divkoses
23.12.2025 06:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits