Tastastas @ 17.12.2025 17:31
Šie produkti izskatās vizuāli tīri neko. Bet par īpašnieku intelekta līmeni gan jāšaubās, ja sūta Kivičiem, lai reklamē.
Draudzenīte @ 17.12.2025 16:35
Vecis atņirdzis plastmasas zobus, reklamē sievas vietā roku krēmu, viņa taču ir pilnīgi bezjēdzīga. Tas viss izskatās pasniegts tā, kā stacijas tuneļu būdiņās nopērkams kaut kāds mistisks produkts.
Resnais tūlīt iekodīsies viņai ķepā ?
https://failiem.lv/u/3ueut7ffa2
Draudzenīte @ 17.12.2025 17:51
Gan jau krēmam nav ne vainas, bet kapēc to reklamē Kviecis???? Viņš visās savās “reklāmās” sēž pret kameru vienā pozā, runā ļoti līdzīgu tekstu, vicinās ar rokām un nez kādēļ ik pa laikam atvāž zobus, es nezinu kā to nosaukt, tā dara suņi kad ir dusmīgi… bezsakars.
Lienīt, uzvelc savu bēšīgo zīda blūzi un pērles, sapucējies, noreklamē to krēmu kā pienâkas, lai sawļes ir priecīgas. Šis variants nebija labi ?
Adele4 @ 17.12.2025 21:33Man visu sienu negāja Dievieš forums. Jau domāju, ka ļaunā ragana ļenka nobūrusi vai tiešam.policijas koledžā pasūdzejusies un tie būs nobloķējuši ļauno sieviešu forumu :D
Draudzenīte @ 17.12.2025 17:51
Gan jau krēmam nav ne vainas, bet kapēc to reklamē Kviecis???? Viņš visās savās “reklāmās” sēž pret kameru vienā pozā, runā ļoti līdzīgu tekstu, vicinās ar rokām un nez kādēļ ik pa laikam atvāž zobus, es nezinu kā to nosaukt, tā dara suņi kad ir dusmīgi… bezsakars.
Lienīt, uzvelc savu bēšīgo zīda blūzi un pērles, sapucējies, noreklamē to krēmu kā pienâkas, lai sawļes ir priecīgas. Šis variants nebija labi ?
es arī to pašu padomāju, ka Plušķe uzdarbojusies. 🤣😂 Bet citas diskusijas arī karas.Adele4 @ 17.12.2025 21:33Man visu sienu negāja Dievieš forums. Jau domāju, ka ļaunā ragana ļenka nobūrusi vai tiešam.policijas koledžā pasūdzejusies un tie būs nobloķējuši ļauno sieviešu forumu :D
vai arī atkal kopē Madaru. Pirms pāris dienam Jānim bij storijs ar Madaras gaismām un #influencerhusband vai kaut kā tā.Gizem @ 17.12.2025 23:43
Viņa ir tik slinka un nepārliecināta par sevi, ka pat to nespēj izdarīt. Kviecis tad vismaz paķēra tos viņas saņemtos krēmus un “atstrādāja”, bla bla, Latvijas veltes, bla, un gatavs. Lai vai kā, bet vismaz izdarīja. Cik tieši bezjēdzīga viņa ir, ka nevar pati izstrādāt pat pāris minūšu video.
Adele4 @ 18.12.2025 10:56Tas kā vepris visu laiku atņirdz to balto redeli, skatoties rodas sajūta, ka kkāds nepieskaitāmais ar novirzēm. Kurš normāls cilvēks tā dara??
Tusnelda @ 18.12.2025 11:06
Un kurš normāls vecis krāso skropstas un lako nagus?
upeskrasti @ 18.12.2025 00:22vai arī atkal kopē Madaru. Pirms pāris dienam Jānim bij storijs ar Madaras gaismām un #influencerhusband vai kaut kā tā.
LilyLady @ 18.12.2025 14:32
Jā, nu, Kivis nekad nav bijis normāls vecis. Vienmēt šķitis tāds mīksts. Pat tad, kad it kā piekāva Milleru un tēloja baigo alfa tēviņu, Kivičam vienmēr ir bijis kaut kas ļoti bābisks iekšā. Un tagad, uz vecumu, pediņa vaibs vēl spilgtāk izpaužas.
Draudzenīte @ 18.12.2025 14:33
Pat nokopēt viņai nesanāk, viss caur pakaļu.
Madarai sanāk pat ļoti labi, varbūt man ne vienmēr ir aktuāls viņas saturs, bet vizuāli baudāmi, sirsnīgi, pārdomāti. Kivičiem vienmēr viss ir samocīts, bomzisks vai totāls cringe. Kā parodija.
Kviecis jau sen ir Šleserists. Tas gan līdz galam neiet kopā ar Kvieča homo nosliecēm, ko viņš mēģina apslēpt aiz agresīva homofoba retorikas. Andrīt, no mums - rozā lezbēm to nenoslēpsi. Hi,hi! Lieņuks nīgrs un nogribējies šļāc indi savā IG.Mi mi @ 18.12.2025 21:15Redzējāt? Kviecis dūdo ar Armaņevu kkādā podkastā, vai kas tas par brīnumu....?? tāds lūk mums elektorāts!