KIVI(ČU) par visu. BEZTĒMA

Reitings 22
Reģ: 11.07.2020
Izdomāju kad vajadzētu izveidot tēmu par KIVI SĀGU.
18.07.2021 14:48 |

Reitings 1113
Reģ: 09.08.2020
Nu bļāviens, sataisiet jaunu tēmu un tur ņematies par saviem matiem! 😑Mani nu pavisam neinteresē, kā, kad un kurš žāvē un veido matus šajā tēmā. Leņuks atsita tādu vēlmi.
07.12.2025 17:00 |

Reitings 8974
Reģ: 22.03.2024
Mangosaldejums @ 07.12.2025 11:23
var vispārināt, jo te runājam par KivičLieni un Latvijas cilvēku matiem. Gadìjumā neesi Gen Z, kam katrs otra teikums ir: "bet man tā nav tātad nevienam tā nav". Guess what, man nekad nav bijis kaķis mājās, tātad cilvēki melo, ka viņiem ir, jo man tā nav. ;) (Tava loğika) Nav LV tik daudz sprogainu matu, kam derēs air-drying kā Tu te pati vispārini. Statistiski Latvijā lielākajai daļai ir "Latvijas pelēkais" matu tips, kas ir arī smalks mats (runa ir par viena mata smalkumu, nejaukt ar matu kopējo biezumu). Smalks mats, brīdī, kad sastopas ar vismazāko sebuma un ķermeņa tauku daudzumu, momentā noliecas no smaguma un pieplok pie galvas ādas. Tāpēc saknes izžāvēt ir būtiski LIELĀKAJAI DAĻAI LV sieviešu. Manā krēslā bijušas tūkstošiem galvas un es zinu, ko runāju.

Ka frizierei Tev butu jazina atskiriba no sprogaina un vilnaina. Un LV ir daudz sieviesu ar dabigi vilnainiem matiem, zavejot ar fenu daudzas nemaz nezina, ka vinam nav taisni mati. Un smalki mati varbut ari vilnaini un “daudz”=biezi. Nu nav visam latvietem Lienuka tris peisi.
P.S. Nesaprotu tavu meginajumu mani personiski aizskart..tas jau pieradijums, ka juties zaudejusi “visu zinu”
07.12.2025 18:14 |

Reitings 9174
Reģ: 30.09.2022
Kamēr Liene jau otro dienu ceļo ap Rimi lētāko produktu plauktiem, Madara kopā ar draugiem apskata Varšavu😁😁😁
07.12.2025 21:59 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits