KIVI(ČU) par visu. BEZTĒMA

Reitings 22
Reģ: 11.07.2020
Izdomāju kad vajadzētu izveidot tēmu par KIVI SĀGU.
18.07.2021 14:48 |

Autorizēts lietotājsModerators
Reitings 40872
Reģ: 06.11.2022
Tusnelda @ 06.11.2025 13:44

Pie pakaļas Kivičam tās skolas, diploms neatbrīvo no truluma...Laikam tomēr padomju ārstiem bija taisnība. Nekādai sabiedrībai nav derīgs.??
Citāts no kāda raksta par Andirsi: "Kā zīdainis es esot bijis neciešams — brēcu nonstopā. Biju slimīgs un slinks. Padomju ārsti neskopojās ar prognozēm, ka diez vai es kādreiz būšot normāls un sociālistiskajai sabiedrībai derīgs. Biju hiperaktīvs, daudz runāju pretī."
Vairāk lasīt: https://www.apollo.lv/4696138/andris-kivics-berniba-un-tagad

Lielisks raksts :D
"Jau kopš agras bērnības mani ļoti interesēja meitenes un nomocīja jautājums par precēšanos. Pārdzīvoju, ka neviena meitene mani neprecēs, jo negribēs tādu stulbu uzvārdu kā Kivičs."
Ak, tad tāpēc viņš tagad precas vienā laidā! :D :D :D
Un vēl izrādās, ka viņš bērnībā esot zīmējis. Nu, tad viņam, protams, ir visas tiesības kritizēt Brektes "ķēpājumus" un slavēt Lienes "mākslu" :D
#sarkasms
06.11.2025 15:18 |

Reitings 1014
Reģ: 04.07.2024
Agrāk man uzvārds Kivičs nelikās īpaši stulbs, tagad gan. Nez, kāpēc?
06.11.2025 15:24 |

10 gadiPatīk
Reitings 4810
Reģ: 31.10.2010
Inteliģents cilvēks, nu nu. Inteliģentiem cilvēkiem parasti ir plašāks vārdu krājums par krievu mātes vārdiem, ko Andrītis lielākoties izmanto savā runā. Inteliģenti cilvēki zina, ko nozīmē atbildība gan personīgajā dzīvē (alimenti), gan pret valsti, kur viņi dzīvo (nodokļu maksāšana). Inteliģenti cilvēki māk no partnera izšķirties cieņpilni un netaisot tantrumus kā spītīgi bērni. Inteliģenti cilvēki zina, ka sirds problēmas un pārmērīga alkohola lietošana nekādi neiet kopā. Izglītība un inteliģence vispār ne vienmēr iet kopā. Vari būt ar maģistra grādu un tāpat pilnīgs lohs. Andrīša inteliģence aprobežojas ar svešu dziesmu kviekšanu, neprasīta viedokļa iepiršanu un milzīgu ignoranci un šaurpierainu, aizspriedumainu domāšanu.
06.11.2025 16:04 |

10 gadi
Reitings 6883
Reģ: 05.08.2013
Castorella @ 06.11.2025 15:24
Agrāk man uzvārds Kivičs nelikās īpaši stulbs, tagad gan. Nez, kāpēc?

Jo tagad saka, nevis Kas tu stulbs esi? bet Kas tu kivičs esi? 😀
06.11.2025 17:51 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits