Hermiine89 @ 13.10.2025 23:25Tā nu ir sanācis, ka pazīstu cilvēkus, kas aicināja Kvieci uz savu pasākumu ar konkrētu uzstādījumu, ka gaidīts tiek viņš vienpersoniski. Bet bezkaunīgi ieradās ar savu taboru it kā nekas nebūtu atrunāts iepriekš. Visticamāk, ka kungs bez grādīgā pa ceļam nav spējīgs sevi iedarbināt.
Hermiine89 @ 13.10.2025 23:25Tā nu ir sanācis, ka pazīstu cilvēkus, kas aicināja Kvieci uz savu pasākumu ar konkrētu uzstādījumu, ka gaidīts tiek viņš vienpersoniski. Bet bezkaunīgi ieradās ar savu taboru it kā nekas nebūtu atrunāts iepriekš. Visticamāk, ka kungs bez grādīgā pa ceļam nav spējīgs sevi iedarbināt.
Cilvēkiem no tās bezkaunības vienkārši iestājas tāds kā šoka stāvoklis. Pliene un mazā, protams, nekaunās arī cienāties no svinību galda.Minelūše @ 14.10.2025 09:41
Nu nezinu, ja es nonāktu tādā situācijā, tad skaidri un gaiši pateiktu, ka iekšā nāks tikai aicinātais muzikants, pārējie lai paliek mašīnā vai vienalga kur. Nelaidīšu un nebarošu savā pasākumā nesaskaņotus, nelūgtus cilvēkus, kas vēl nebūs.
Minelūše @ 11.10.2025 12:49Tāpēc Ļenkai ar visiem zobiem jāturas pie Kvieča, jo ja ne viņš, tad nezinu, vai vēl ir palicis kāds sabiedrībā zināms vīrietis, kurš viņu ņemtu. Īpaši tagad, kad nekvalitatīvas procedūras ir darījušas savu.
Rozāforums @ 14.10.2025 14:40Piektdien uz kviecēja lieveni krogā ieeja par ziedojumiem...tas ir kā, ziedojums būs krogam vai kviecim ar taboru? (jebšu tas ir veids kā apiet VID utt..redz kā es nesaņemu atlīdzību, bet cilvēki ziedo)
Rozāforums @ 14.10.2025 14:40Piektdien uz kviecēja lieveni krogā ieeja par ziedojumiem...tas ir kā, ziedojums būs krogam vai kviecim ar taboru? (jebšu tas ir veids kā apiet VID utt..redz kā es nesaņemu atlīdzību, bet cilvēki ziedo)
Zapte @ 14.10.2025 15:50Haha, jauns bombīgs "duets" - Brekte un Kivičs :D Tūlīt Puzikants sāks kviekt, lai Brekte viņam maksā par reklāmu: https://www.facebook.com/watch?v=1515922546499377
Zapte @ 14.10.2025 15:50Haha, jauns bombīgs "duets" - Brekte un Kivičs :D Tūlīt Puzikants sāks kviekt, lai Brekte viņam maksā par reklāmu: https://www.facebook.com/watch?v=1515922546499377
LabaDabaDa @ 14.10.2025 18:12
Kivičs, lūk, varot tāpat ka Brekte. Varu derēt, ka Brekte gan nevar kā Kivičs. Tik slikti dziedāt vispār vairāk neviens nemāk.
Īstenībā Resnajam vienkārši skauž Brektes panākumi un honorāri. Un viduklis :D
Un man, piemēram, ir pretīgi arī no Kivja šļupstēšanas. Nu, kā dziedātājam un šovu vadītājam var būt tik nožēlojama dikcija? Varbūt tomēr beidz skopoties un nopērc normālus zobus?
Lai gan Kiviča "māksla" mūs tāpat nekādos "garīgos augstumos" nepacels.
LabaDabaDa @ 14.10.2025 18:12
Kivičs, lūk, varot tāpat ka Brekte. Varu derēt, ka Brekte gan nevar kā Kivičs. Tik slikti dziedāt vispār vairāk neviens nemāk.
Īstenībā Resnajam vienkārši skauž Brektes panākumi un honorāri. Un viduklis :D
Un man, piemēram, ir pretīgi arī no Kivja šļupstēšanas. Nu, kā dziedātājam un šovu vadītājam var būt tik nožēlojama dikcija? Varbūt tomēr beidz skopoties un nopērc normālus zobus?
Lai gan Kiviča "māksla" mūs tāpat nekādos "garīgos augstumos" nepacels.
ronnie @ 14.10.2025 23:58Goda vārds, es nekad par ēdienu tā nesaku, bet šoreiz, ieraugot Lienes brokastpusdienas, man nelabi palika. Reāli noskurinājos. Kas, pie velna, tas ir? Sautēti (!) šampinjoni, ķiršu tomāti, kaperi un olīvAs (mūsu valodniecītei būtu jāzina, ka pareizi ir ar "a" burtiņu, ne "e")? Nopietni? Olīvas ir rūgtenas, šampinjoni mīksti un glumi, ķiršu tomāti parasti ir mazliet skābeni un kaperi vispār - sāļi un skābi. Kas tur var sanākt? Un kas tas par pelēku šķidrumu zem tā visa mikšļa? Sula no sautētajām sēnēm? Šķidrums no acīmredzami ne pārāk svaigajiem, saspaidītajiem tomātiem? Jeb "olīves" iegāztas šķīvī pa taisno no bundžas ar visu šķidrumu? Tiešām par ēdienu nekad tā nesaku, bet šis izskatās pēc totāla cūkēdiena. Kaut ko tādu laikam tiešām tikai Ļenka var ne tikai uztaisīt, bet arī ēst.