miss_grape @ 29.01.2022 18:21Ja forumā plosās anonīmas sievietes, kādēļ gan lai Liene vai Andris nevarētu paplosīties?
Par skaušanu - ja brūce neniez, to nekasa. Nu nebūtu te simtu lapu komentāru bez kāda aizvainojuma. Redzot šo žulti, tā vairs nav tikai izklaide vai pasmiešanās.
Tavuprāt viss forums ir viena vienīgā sabiedrības bābu skaušana? Saulietei, Didrai un Kambalai es pat redzu, ka var kaut ko apskaust viņu dzīvēs.miss_grape @ 29.01.2022 18:21Ja forumā plosās anonīmas sievietes, kādēļ gan lai Liene vai Andris nevarētu paplosīties?
Par skaušanu - ja brūce neniez, to nekasa. Nu nebūtu te simtu lapu komentāru bez kāda aizvainojuma. Redzot šo žulti, tā vairs nav tikai izklaide vai pasmiešanās.
LaikamGarlaicigi @ 29.01.2022 18:39Tavuprāt viss forums ir viena vienīgā sabiedrības bābu skaušana? Saulietei, Didrai un Kambalai es pat redzu, ka var kaut ko apskaust viņu dzīvēs.
Bet, ja Tev liekas kādam skauž Ļenkas dzīve tagad, tad Tu, manuprāt, projicē savas dzīves problēmas un kompleksus citos forumiešos.
Beidz pati skaust un ļauj citām mest ar popkornu Ļenkai. Ir pelnījusi un mums pašām jautri…
Bjork @ 29.01.2022 18:52Arī gaidu konkrētus faktus, kaut vai novērojumus, kas mums skauž.
miss_grape @ 29.01.2022 18:58Es domāju, ka apskaušana patiesi varētu būt nestrādāšanas dēļ. Cik Latvijas sieviešu ir pārstrādājušās? Uzturot sevi, bērnus un vēl pieaugušu vīrieti? Redzot Lienes lai arī vienveidīgos storijus, viņa skatās uz ostu, kamēr jūs rukājat. Ja savs darbs patīk, viss super, un vēlreiz uzsveru, ka katra sieviete drīkst dzīvot, kā to vēlas. Nav runas par Lienes veiktajām izvēlēm, ir vairāk kā skaidrs, ka varēja rīkoties citādāk. Taču žults daudzums šajā forumā ir milzīgs un tas uz ko norāda. Grūti iedomāties, ka laimīgiem cilvēkiem būtu pēc tās nepieciešamība.
miss_grape @ 29.01.2022 18:58Es domāju, ka apskaušana patiesi varētu būt nestrādāšanas dēļ. Cik Latvijas sieviešu ir pārstrādājušās? Uzturot sevi, bērnus un vēl pieaugušu vīrieti? Redzot Lienes lai arī vienveidīgos storijus, viņa skatās uz ostu, kamēr jūs rukājat. Ja savs darbs patīk, viss super, un vēlreiz uzsveru, ka katra sieviete drīkst dzīvot, kā to vēlas. Nav runas par Lienes veiktajām izvēlēm, ir vairāk kā skaidrs, ka varēja rīkoties citādāk. Taču žults daudzums šajā forumā ir milzīgs un tas uz ko norāda. Grūti iedomāties, ka laimīgiem cilvēkiem būtu pēc tās nepieciešamība.