krmmm @ 14.09.2025 20:20
Viņām diez vai vajag rezervēt vietas, jo viņas parasti kārstās turpat uz/aiz skatuves
Liene taču vienā personā spēj sevī apvienot visas šīs profesijas!!!LabaDabaDa @ 14.09.2025 22:21
Es pieļauju, ka tās ir fotogrāfam vai operatoram. Varbūt presei.
Asā Ķepa @ 14.09.2025 19:10Par biļetēm, tās dažas kas atzīmētas, kā pārdodas varbūt ir Lienei un Miai rezervētās vietas un neviens tās nav pircis:)
Savu mazo, melno, auksto sirdi varbūtyay @ 15.09.2025 11:00Es atvainojos, bet ko elegantā lēdija šeit cenšas parādīt?
Adele4 @ 14.09.2025 21:30Šodien taču tevu diena. Gasa best dad nav piebļāvis vēl ēteru?
Protams ka neliks raudāt!😂😂😂 Memmīte galviņu paglaudīs,un tādiem memmīšiem arī prostatu pamasēs🤢akul12 @ 14.09.2025 07:22Labrīt, skatos jums darbīgs sestdienas vakars bijis ?
Varbūt kāda foruma vecmeita ?
Gribētos? Neaizmirsti pagriezties uz otriem sāniem slapjos sapņus sapņojot ?
P.S Spriežot pēc jūsu cenšanās personīgi aizvainot, ka esmu trāpījis daudzās tēmās taisnībai un ļoti grauž. ☺
Tikai komentāri par prostatu vai dzīvošanu pie mātes neliks man spilvenā raudāt ?
LabaDabaDa @ 15.09.2025 12:12
Pat Plekste nav viņu apsveikusi! Tā jau nekad nepalaida garām nevienu iespēju ieknābt Siguldai.
Un par filmu "Nozagtais tēvs" arī nekas nav dzirdēts. Laikam jau arī šis projekts ir beidzies, pat vēl nesācies.
Draudzenīte @ 15.09.2025 13:41Taraļi atkal pie bezmaksas ēdamā tikuši, Lienīte katru kumosu atrāda mums pelēkajām nabadzēm ?Liene, mēs skaužam tavu jēlo gaļu, hihi kukū!!!
LabaDabaDa @ 15.09.2025 12:12
Pat Plekste nav viņu apsveikusi! Tā jau nekad nepalaida garām nevienu iespēju ieknābt Siguldai.
Un par filmu "Nozagtais tēvs" arī nekas nav dzirdēts. Laikam jau arī šis projekts ir beidzies, pat vēl nesācies.
Skaistsceļš @ 15.09.2025 13:18Protams ka neliks raudāt!??? Memmīte galviņu paglaudīs,un tādiem memmīšiem arī prostatu pamasēs?
atvainojos, bet tas mazais tur izskatās kā aiz apkakles uzkarināts... vai kā viņa tur turas?Tonya @ 15.09.2025 13:45
nu vispār jau es rakstiju akul12. Kāds sakars te ir tev?LabaDabaDa @ 15.09.2025 14:11
Es atzīšos godīgi, mans mērķis, piemēram, nekad nav bijis kādu saraudināt. Es tiešām godīgi cenšos saprast, kas notiek. Vai dažreiz vienkārši zobojos. Bet nu katrs jau spriež pēc sevis...
Skaistsceļš @ 15.09.2025 13:18Protams ka neliks raudāt!??? Memmīte galviņu paglaudīs,un tādiem memmīšiem arī prostatu pamasēs?
Skaistsceļš @ 15.09.2025 15:36nu vispār jau es rakstiju akul12. Kāds sakars te ir tev?
80tajos lasis un tartars bija neredzēti smalki ēdieni, gan jau papucis čekists nesa no partijnieku pasūtījumu galda un šai iesēdies atmiņā kā baigais woooow. Tāpat kā pašai ir 80to stils, pārbalināti salmi un rozā perlamutra lūpene, lasa vecas grāmatas un kūrorts viņai ir Jomene. Principā, viņas dzīve iestrēgusi bērnības gados. Un tikpat infantili arī soļo pa dzīvi.Gizem @ 15.09.2025 13:45
Tā viņas kaisle uz jēlo gaļu/zivi ir vienkārši apbrīnojama :D Godīgi nevienu citu nezinu, kas tik ļoti fanotu tieši par jēliem izstrādājumiem un mūždien dokumentētu tos kā kaut ko šausmīgi īpašu…
Tev mēnešreizes,vai kā?LabaDabaDa @ 15.09.2025 15:58
...
Paskaties vēlreiz, kā saucās poga, kuru es nospiedu. Poga nesaucas "atbildēt". Poga saucās "citēt". Es tevi vienkārši citēju, runājot par savu pieredzi šeit.
Ja tu gribi sarakstīties tieši ar kādu forumieti, intīmā divatnē, nevienam neiejaucoties, ir tāda poga kā "Rakstīt vēstuli". Nākamreiz izmanto to.