Es personīgi vispār varu nosaukt tikai vienu vai divas "Z-Scars" dziesmas: "Tu tuvojies sev" un "Ja tu esi viens". Ja vēl kādu dzirdētu, tad varbūt atcerētos pēc melodijas, taču tā, ka varētu teikt, ka viņi bija kaut kāda super atmiņā paliekošā grupa, gan nevar. Es personīgi bērnībā biju milzīga "A-Eiropa" fane. Ja es būtu Latvijā, būtu sajūsmā, ja izdotos tikt uz kādu no "A-Eiropa" koncertiem, jo joprojām no galvas atceros 99% no visām viņu dziesmām. Tāpat tajā laikā populārs bija Reiniks, nelaiķis Mārtiņš Freimanis ar "Tumsu", tāpat arī "Prāta Vētra", "Putnu Balle" utt.. Šo grupu un mākslinieku dziesmas cilvēki zina, domāju, ka klausās joprojām un, ja notiek koncerti, labprāt tos apmeklē, jo lielākā daļa šo mākslinieku dziesmas joprojām, pat neskatoties uz to, cik daudz gadi pagājuši, ir tautā iemīļotas. Bet, lai kāds tā baigi mestos pirkt "Z-Scars" biļetes... nu, nez. Kaut kādi fani jau viņiem gan jau tolaik bija, bet neticu, ka tik daudz fanu saglabājušies līdz mūsdienām, lai spētu ar tiem saviem, uz vienas rokas pirkstiem saskaitāmajiem, hitiem piesaistīt baigo publiku un savākt pilnas zāles.