tad tik jāgaida rezultāts.Enazenaz @ 25.01.2022 22:07Izdevās nosūtīt vēstuli sociem arī no g-mail, bet nekāda apstiprinājuma meila neatnāca. Ļoti, ļoti ceru, ka viņi ir saņēmuši vēstuli un ļoti ceru, ka vēl kāda uzrakstīs viņiem.
Enazenaz @ 25.01.2022 22:07Izdevās nosūtīt vēstuli sociem arī no g-mail, bet nekāda apstiprinājuma meila neatnāca. Ļoti, ļoti ceru, ka viņi ir saņēmuši vēstuli un ļoti ceru, ka vēl kāda uzrakstīs viņiem.
ganeša @ 25.01.2022 23:23
Cerams, ka vēl kāda nosūtīja.?
Informants @ 25.01.2022 23:56
Nosūtīju e-pastu. Atnāca atbilde par to, ka anonimitāti nenodrošina informantiem, ja nav labs iemesls. Aizsūtīju atpakaļ, ka mūsu "slavenības" ir vairākas reizes izvazājušas cilvēku vārdus pa soc. tīkliem, un pat prasījuši sekotājiem informāciju, stalkot un pat iet klāt uz ielas skaidroties. Ja nevar nodrošināt manu anonimitāti, tad lai aizmirst ko rakstīju.
Bjork @ 26.01.2022 00:04
Ja sūta no ļevā epasta, kā viņi var zināt vārdu un uzvardu?
viņi pieraduši, ka epastus taisa Gretha.Anderson85@gmail com un epastā uzrakstīts īstais vārds. A epasts kastevpardalu@gmail un kā vārds norādīts Kas tev par daļu, viņi domā, ka tas ir vārds. Šrilankiešiem, piemēram, ir pizdzes kas par vārdiem 😆 un Norvēģijā ir tautu draudzība. Citiem datiem nav viņiem pieejas.Informants @ 26.01.2022 00:16
Labs jautājums. Rakstīju no e-pasta, kura kontā nav nekādu patieso datu. Nezinu, kādu vārdu un kādā veidā nolasīja, bet līdz 27. janv. man bija jāatbild, kāpēc es gribu būt anonīma.
Mierīgi var atbildēt,ka šitie personāži pēc tam cūkos publiski gadu.Informants @ 26.01.2022 00:16
Labs jautājums. Rakstīju no e-pasta, kura kontā nav nekādu patieso datu. Nezinu, kādu vārdu un kādā veidā nolasīja, bet līdz 27. janv. man bija jāatbild, kāpēc es gribu būt anonīma.
LaikamGarlaicigi @ 26.01.2022 03:22Kaut kad ceturtdien būs atkal MLM sarunu šovs ar 2 duročkām. Varbūt ar 3 reizi būs sagatavojušās un būs kaut kāda sarunas struktūra nevis Ļenkas bezelpas vāvuļošana.
Arī, vai nu Kiviču kaimiņi vai tarakāni Ļenkas galvā 1:37 no rīta spēlē klavieres...