Sofiii @ 05.08.2021 09:57
Tā Ļenka ?
Tagad sitos važās pa internetu.
Sofiii @ 05.08.2021 09:53Es sēžu un domāju nu ka var būt ka abi ir pilnīgs čau. Bet viņiem nav ne draugu , ne ģimenes. Viņiem nav nekā. Es nesaku ka vajag 1000 draugus , nebūt ne , bet tak satiekas, kopīgi izbraucieni, grilēšanas, bērnu dzimšanas dienas. Pļocka visur līdzi , reāli es laikam nojūgtos 24/7 esot kompānija ar vienu no viņiem. Viss ko viņi dara - Pieceļas , ļenka atstrādā Kivim , uztaisa mistiskos video, kāds koncis , atbrauc mājas plosts , leņķa pastrādā kivim , video , komentāri , pālis. Vot tā ir briesmīgi rutīna?
LaikamGarlaicigi @ 05.08.2021 10:02
Skaista dzīve. Sēdēt bedrē un modri sargāt savu Mūža Lielo Mīlestību.
Nav_vispar @ 05.08.2021 10:08
Ak mans dievs....Reāli, es tiešām nesaprotu, Andris izliekas vai kā, bet viņam tiešām neriebjas, ka Liene ir 24/7 blakus? Tas pat nav veselīgi attiecībās. Man ir foršs vīrs, bet nespēju iedomāties, ka mēs būtu kopā VISU laiku. Protams Kiviči teiktu, ka viņiem vienīgajiem ir ĪSTA mīla.
LaikamGarlaicigi @ 05.08.2021 10:58Ak dies…. Mēs “neglītās netalantīgās neko dzīvē neizdarījušās bez naudas” apdiršam un ņirdzam par smukajiem, talantīgajiem, gudrajiem Kivičiem ar naudu. Kaut kāda Kiviča pasen nedzirdēta mantra atgriezusies.
Es pat nezinu kurš runā lielākas stulbības… Liene vai Andris?😂woman_wonderland @ 05.08.2021 11:06Kārtējie Lienes murgi