Jūs varētu reiz rimties!? Nu cik var? Kas jums ir ar to maugli? Kā ieklemmējusies plate. Nu tak nepiedalaties šajā forumā, ja jums trigerpunkts ir vārds mauglis vai esat pašpasludināta vispasaules bērnu aizstāve.Ariete @ 08.07.2025 23:23Nu Tu nē, bet te tik daudzas bērni sauc par maugli un vēl nez ko. Nesaprotu kā sievietes var apsmiet bērnu.
Kāpēc tevi tā trigero mani komentāri? Nelasi! Katram ir tiesības izteikties!Hermiine89 @ 09.07.2025 08:19Jūs varētu reiz rimties!? Nu cik var? Kas jums ir ar to maugli? Kā ieklemmējusies plate. Nu tak nepiedalaties šajā forumā, ja jums trigerpunkts ir vārds mauglis vai esat pašpasludināta vispasaules bērnu aizstāve.
te jau vēl tas deguns izskatās priekš maukas labi 🤣 bet tajās dubeņu Kaprano bildēs gan bija šausmas, kkādas kārpas, kunkuļi, kā īstai veģmai 🤣LabaDabaDa @ 09.07.2025 10:10"Lielisks" kadrs, lai reklamētu skaistumkopšanas salonu un savu "skaisto, kopto ādu". Labāk būtu tos plastmasas spīguļus sev uz porainā deguna un pīles lūpām salīmējusi, vismaz kāda jēga :D
smieklīgs bābietis 🤣 kad nav pašai ko klukstēt, tad sāk saukāt Miu par maugli, lai tik būtu forumā aktivitāte par šo tēmu un pati varētu iztaisīties par lielo bērnu aizstāvi 🤣 paldies, ka uzjautrini mūs 🤗Ariete @ 09.07.2025 10:13Nedaudz smieklīgi, ka te daudzas uzreiz sāk klukstēt kā dējējvistas ja kaut kas nesakrīt ar viņu viedokli. ?
Tu esi idiote. Atā.qwe @ 09.07.2025 10:19smieklīgs bābietis ? kad nav pašai ko klukstēt, tad sāk saukāt Miu par maugli, lai tik būtu forumā aktivitāte par šo tēmu un pati varētu iztaisīties par lielo bērnu aizstāvi ? paldies, ka uzjautrini mūs ?
attā? Izbezdējies, izlamājies un kad vairs nav ko pateikt, tad attā 🤣vairāk neuzjautrināsi mūs? 🥲 Pilnmēness ne tikai lieņuku smagi ietekmē 😁Ariete @ 09.07.2025 10:32Tu esi idiote. Atā.
Liksi man mieru? Tev izskatās psihuma lēkme. Es tikai savu viedokli izteicu.qwe @ 09.07.2025 10:41attā? Izbezdējies, izlamājies un kad vairs nav ko pateikt, tad attā ?vairāk neuzjautrināsi mūs? ? Pilnmēness ne tikai lieņuku smagi ietekmē ?
Ariete @ 09.07.2025 10:57Patiesībā skumji... Daudzām te ir problēmas ar empātiju un cita viedokļa pieņemšanu. Esmu ievērojusi sen, ka tiklīdz te kāda pasaka savādāku viedokli tā tiek nomīnusota un norieta.
LabaDabaDa @ 09.07.2025 10:10"Lielisks" kadrs, lai reklamētu skaistumkopšanas salonu un savu "skaisto, kopto ādu". Labāk būtu tos plastmasas spīguļus sev uz porainā deguna un pīles lūpām salīmējusi, vismaz kāda jēga :D
Nu vispār gorillas ir ļoti gudri dzīvnieki un intelekts noteikti augstāks kā Kivim. Neapvainosim dzīvniekus.😂😂😂Hermiine89 @ 08.07.2025 21:56Kivis ļoti atgādina gorillu tēviņu. Tas tukšais, mazo ačteļu skatiens. Ļenkuce gatava mezglā savērpties, lai tikai pierādītu citiem, ka tur ir patiesa mīlestība, kamēr Kviecis pie sevis domā - zajebala
tā bedre degunā starp acīm? To viņai resnis ielauzis vai kas tur ir?Draudzenīte @ 09.07.2025 11:35
nu kā var ar šādu sašpricētu ğīmi vēl teikt paldies salonam??? Es saprotu ka viņai ir nekvalitatīva, ādai un sezonai nepiemērota kosmētika visam pa virsu, bet nu nav labi…
https://failiem.lv/u/7dyfqmgyvs
qwe @ 09.07.2025 11:40tā bedre degunā starp acīm? To viņai resnis ielauzis vai kas tur ir?
qwe @ 09.07.2025 11:40tā bedre degunā starp acīm? To viņai resnis ielauzis vai kas tur ir?
yay @ 09.07.2025 12:05
viņa kkad teica, ka tā esot trauma no sporta dejām :D
Draudzenīte @ 09.07.2025 11:35
nu kā var ar šādu sašpricētu ğīmi vēl teikt paldies salonam??? Es saprotu ka viņai ir nekvalitatīva, ādai un sezonai nepiemērota kosmētika visam pa virsu, bet nu nav labi…
https://failiem.lv/u/7dyfqmgyvs
LilyLady @ 09.07.2025 13:53
Auč, smaganas tik sarkanas, uzpampušas.?
Un kas notiek uz tā deguna? Pumpas? Vai filleri no vaigiem aizšļūkuši līdz degunam?