Liene tik daudz muld par lietām ačgārni, kas saistīts ar izskatu un ilgāku jaunības saglabāšanu. Nē nu var jau grēkot vai nezināt, bet kāpēc jātēlo kaut kādu gudro eksperti.
Ūdens nedzeršana, kosmētikas nenoņemšana vakaros un tagad vēl ... regulārs sports paceļot vaidziņus... nu galīgi tā nav. Par pedejo ir tiesi otrādi. Atceros, ka lasīju interviju ar Gintu Valdmani, un viņš pats pateica to, ka intensīvi sportotāji, fitnesa treneri un co sejā noveco ātrāk nekā tie, kas nesporto vispār vai sporto maz, tā tas diemžēl esot. Man pašai tas bija pārsteigums, jeb nezināju ko tādu. Taču nekad neiedomātos padomāt vai apgalvot, ka ar sporta palīdzību zemes pievilkšanās spēks iet mazumā.
Ai man vispār pat žēl viņu. Aizrāvusies ar filtriem konkrēti. Bet kāds tagad viņai atpakaļ ceļš... sāks likt reālo sevi, un visi pārmetīs, redz kāda tu tomēr krunkaina... viņas pašapziņai noteikti noderētu botox, plakstiņu pacelšana un sejas procedūras, bet noteikti jau ka tam nav liekas naudas. Ja būtu, gan jau darītu to visu.
Tādai Diānai Zandei vai Olgai Rajeckai vai Baibai Sipeniecei neviens nepārmet un nepārmestu par krunkām, jo tas būtu vienk stulbi. Lienes gadījumā...redz, skaistums ir gaistošs, un vienā brīdī sieviete briedumā visiem asociējas ar hi, "kolosāli" un visu pārējo, kas šeit par viņu ir runāts. Žēl un skumji.
Lienei arī vajadzētu, manuprāt, pāriet uz dabiskāku matu krāsu, tādi platīblondi un sabojāti viņas tēlu padara vēl trakāku. Es pati agrāk kopš 8. klases biju platīnblonda, bet pēdējos 4 gadus esmu ataudzējusi savus dabiski latviešu pelēkos matus. Domāju ar tādiem arī staigāt, kamēr nesāk līst ārā sirmie mati, bet tad gan krāsošu atkal blondus. Aizdomājos, a ja nu man tā sabojājas mati kā Lienei un nemāku apstāties, un arī staigāšu kā tāda padzīvojusi barbija? Jo ar sirmiem matiem sevi neiztēlojos pat vecumdienās. Cerams, ka tā nebūs, ha ha