Siredzho @ 06.07.2025 12:14un viņa ir vienīgā slavenība (lai arī pati savā "biklumā" teikusi, ka nav ne slavenība, ne influencere?), kurai ir gari, blondi mati. Vienīgajai ?
Man jau patīk, kā viņa saka, ka vienīgie īstie, vienīgai blondie mati, vienīgie ceļo ar mazu bērnu. Vienīgie, vienīgi viņu Zoļika dzīvoklītī, tur viņi ceļ savas sapņu pilis. Uz citu fona dzērāji, kas dzērāji.
nu jau pļockai dabīga krāsa drīzak sirma būs. Savecējusi pamatīgi, aiz stresa savu minipinci sargājot.yay @ 06.07.2025 13:09
poda birste tak teica, ka viņai esot DABĪGI blondi mati.
Kas tur ar tiem viskijkonjakrudajiem hvz
drīzāk Apnīša vai Miezīša krāsa, man izskatās
aizmirsi- viņai VIENĪGAJAI!yay @ 06.07.2025 13:09
poda birste tak teica, ka viņai esot DABĪGI blondi mati.
Kas tur ar tiem viskijkonjakrudajiem hvz
drīzāk Apnīša vai Miezīša krāsa, man izskatās
yay @ 06.07.2025 13:39viņi vispār tik garlaicīgi palikuši.
Ļenka where is your Mežezers? Kur ir trash???
Neveikls mēģinājums atdarināt Madaru. Kā jau parasti. Viņi jau dēļ mums - foruma lezbēm cenšas.Adele4 @ 06.07.2025 13:28O svètdienas rīts un gada vecāki pērk bērnam balonus.
Varēja jau iepriekš nopirkt un sapūst vakarā/pa nakti, lai Mia ir no rīta pārseigums!
Jā, brīnumi notiek! Mia pat sapucēta un atrakcijas un vecāki savus bērnus pie kivičiem palaiduši. Ui, nu paraugģimene! Tie baloni tajos krūmos neko labu neliecināja, bet nu labi, ka tā.yay @ 06.07.2025 14:38Idritvajkociņ!!!! Pūcei aste uzziedējusi!!! Uztaisījuši meitai ballīti!!!!!!!!!!!!!
haaha tieši nācu rakstīt ka pūcei aste uzziedējusi😁yay @ 06.07.2025 14:38Idritvajkociņ!!!! Pūcei aste uzziedējusi!!! Uztaisījuši meitai ballīti!!!!!!!!!!!!!
Minelūše @ 06.07.2025 16:16Oh wow, bērnam pirmo reizi dzīvē dzimšanas diena tiek atzīmēta. Kas liedza katru gadu tā darīt? Protams, lieliski, ka Miai svētki tiek, tomēr man kaut kāda sajūta, ka kāds piedāvājās Miai to ballīti uzrīkot. Kiviči taču 4 gadus Mias dzimšanas dienā nedarīja neko un kāpēc šogad pēkšņi kaut kas mainījās.
jā, pat ļoti iespējams, ka balle bija keitijai paredzēta ne miai. Jo mias dēļ nekad neviens neko necenšas.Cīlija @ 06.07.2025 17:34
Vai nevarētu būt tā, ka "nozagtais tēvs" bija izplānojis divus zaķus ar vienu šāvienu, un šis bija paredzēts Miai un Keitijai (un varbūt pat vairāk viņai)kopā? Tikai Keitija neieradās. Tēta prātā Keitija, protams, joprojām 6 gadus veca un grib bumbiņas un sejas gleznojumus. Protams, tikai spekulācijas.
ir, ir lienīte iedvesa bijusi tādien gabaliem kā. ..😂😂😂" Vanna, vanna", " Griķi, griķi", "Tā mēs gaistam" un tās dziesmas ir lienītes IQ līmenī- kukū, hihihi.It kā Tu ko zinātu @ 06.07.2025 13:07Nu ir jāsaprot, kad laicīgi beigt. Viņam jau arī nav vairs izvēles iespējas, ņem visu, ko piedāvā un lēnām grimst. Likumsakarīgi, jo arī viņš spēj piedāvāt to ko spēj, ne vairāk. Parīze vairs neglābs?. Un Liene bez attīstības nespēj būt iedvedmas avots, vai maz tāda ir bijusi, ja paskatàs vēsturi. Daudz tādu cilvēku, bet šis ir publisks piemērs.