Sciliouse @ 24.06.2025 17:27Es nu gan nebūtu apmierināta , ja nākamajā dienā interneta redzētu storijus no vakardienas ballītes ? es nezinu, kā tie cilvēki var justies brīvi, ja ir staigājoša Liene ar kameru! ??♀️
Nu reāli. Var jau , bet ne jau no visam pusēm , tak tad filmē savu vīru , jo diez tas ir saskaņots vispār , ka publicē kko.
pie tam pie Kurtizāņu ugunskura 🫣yay @ 24.06.2025 17:24Kuram liekas jauki koncerta laika skatīties kā neritmiski kratās piecgadīga Go-go dejotāja gumijas zābakos?
MarieAntoinette @ 24.06.2025 18:52Gribat teikt, ka Mia nav izlutināta, nerātna tādā nozīmē, ka nekad nav dzirdējusi "nedrīkst"? Ir gan!
Kas attiecas uz audzināšanu, man liekas, ka tur sen viss jau nokavēts. Ja skolā spēs apgūt vielu, es ļoti brīnīšos.
MeltedCheese @ 24.06.2025 19:42Liene, tici man, iereibušiem cilvēkiem pie pakaļas, kas dzied un kāda dziesma, ka tik var pagorīties. Neviens tur nefano par tavu mīļoto vīru. Losene, bļin.
Tieši tā! Ja šņabis galvā, tad jautra ballīte būs arī pie tumbas. Tā kā nav tur sakara ar resno vali un viņa sēkšanu. Un jā, cilvēki, kuriem nav ģimenes, draugu, meklē tuvību ar svešiem cilvēkiem, kurus parasti redz pirmo un pēdējo reizi un kuriem tu esi pilnīgi pie vienas vietas. Un tā lienīte, no tusiņa uz tusiņu fano par tur sastaptiem iedzērušiem, svešiem cilvēkiem, dēvējot tos par draugiem un brīnišķīgiem, kaut nezina par tiem pilnīgi neko. Tā varētu uzvesties sākumskolas skolēni, ne cilvēki pusmūžā. Izskatās bēdīgi un nožēlojami.MeltedCheese @ 24.06.2025 19:42Liene, tici man, iereibušiem cilvēkiem pie pakaļas, kas dzied un kāda dziesma, ka tik var pagorīties. Neviens tur nefano par tavu mīļoto vīru. Losene, bļin.
Ariete @ 24.06.2025 23:19Neviens neatcerēsies rosolu un šašliku ? Nu ja pālī tad neatcerēsies gan ? Laikam pēc savas pieredzes saka, es gan vienmēr atceros ko ēdu
Ariete @ 24.06.2025 23:22Viņa tak ir pālī atkal. Kā var apsveikt tēvu pie dzērāju video. Šausmas... .... Laikam tālāk trakāk nav kur. Tā svešu cilvēku filmēšana arī ir kaut kāds vāks.