Karlsone @ 23.01.2022 12:17Šorīt tieši skatījos Sipenieces un viņas meitas YouTube podkāstu "Sviests manā galvā", kur bija Krivenchy kā viesis. Pacēlās tēma par to, cik atklāti cilvēki drīkst publiski paust savu viedokli par dažādām tēmām. Krivenchy saka, ka var jau teikt publiski visu un par visiem, tikai jārēķinās ar sekām.
Baiba:
Viens čalis jau mēģināja to darīt, bet kur viņš tagad ir? Viņš nostāties mēģināja pret visiem un visos veidos. Sveiciens Kivičam, lai arī kur viņš atrastos! Viņš bija foršs zēns. Bet nu labi tur ir tas stāsts, noklīda no bara un vilki tevi sakoda...
Viņas meita: viņš ir cietumā tagad?
Baiba: neē, viss, stop, lūdzu nerunājam pr Kiviču vairāk, ejam tālāk!
???
Noteikti ne tikai tauta, bet arī Kiviča kolēģi no TV, šovbiznesa un mūzikas viņu uzskata par piemēru, kā nevajag darīt... un arī pat veltīt ilgāku laiku sarunām par viņu skaitās sliktais tonis.
Man tuvs draugs arī agrāk labi pazina Kiviču. Viņi bija kopā vienā ballītē, nu jau pirms kādiem 15 gadiem. Kivics tur bija alko reibumā, viņam aizgāja ciet, saniknojās uz citu čali un gāja virtuvē meklēt nazi. Visi citi mēģināja viņu nomierināt, pat nažus meta pa logu ārā, lai viņš netiek pie tiem. Par laimi viss beidzās bez asins izliešanas. Pēc tā gadījuma mana draugs ar viņu pārtrauca draudzību soctīklos, negribēja ar tādu širmaviku nekādi komunicēt. Vēlāk, kad Kivičs sāka strādāt Rampas ugunīs, un palika tāds patīkams un inteliģents cilvēks, mans draugs viņu bieži nejauši satika, un teica, o re kā Kivičs izmainījies, lai gan tas nažu stāsts joprojām bija atmiņā kā kaut kas nenormāls. Piesekoja viņam sociālajos tīklos un pat uz vienu pasākumu kā mūziķi uzaicināja ar viņa E. Veidenbauma dzejas koncertprogrammu.
Bet tad kad Kivics sapinās ar Lieni, un viņam smagi aizgāja ciet, mans draugs nevarēja tos vina tekstuālos murgus un live soctīklos izturēt un atsekoja. Runājot daudziem ar citiem paziņām un draugiem, kas zināja Kiviču, arī viņi saka, ka ir atsekojuši viņam un uzskata par pagrimušu cilvēku, kas pats savām rokām sagandēja savu dzīvi un palika par sabiedrības klaunu.
qwe @ 23.01.2022 14:17Tai Ļenas draudzenei diez nebija bail Ļenu laist savā mājā iekšā,kad nesāk dzērumā kanteties vīram klāt?
alex48 @ 23.01.2022 15:53Viss pokui! Bet kur ikrīta brokastis kapsuliņās? Lienīte neuzņēma ikdienas devu,tgad visa trūks organismā.Bet vai Kivis nevarēja uztaisīt traci,par iztērēto naudu?
Diez Kivis jau guļ apvēmies - viens, sarāvies čokurā?
creamy80 @ 23.01.2022 17:35Tas bērns viņiem galīgi nerunā. Vismaz tā izskatās.
????
Thehollie @ 23.01.2022 17:52
Tieši nācu ierakstīties par šo. Tuvu 2 gadiem, bet vairāk par “prr” un burbuļu pūšanu nav. Elementāru “ņau, ņau” vai “ka..” vajadzēja jau izdvest. Vispār izskatījās, ka kaķi pirmo reizi redz - ne tikai dzīvē. Diez tam bērnam kāds grāmatiņu ir parādījis?
Un tik tiešām, ar zizli nez kāpēc spēlējas, minu, ka draudzenes bērnu. Tomēr varēja kaut ko vairāk sagādāt par kolas pudeli un pulti. Mājās tikai nekam nederīgs vienradzis un ritenītis, ar kuru story dēļ ap galdu apved.
Skumja dzīve, ļoti.
Vispār izskatījās, ka kaķi pirmo reizi redz - ne tikai dzīvē. Diez tam bērnam kāds grāmatiņu ir parādījis?