un kādām gan sadarbībām viņa filmēs materiālu? 😁😁 Aroma gold? 😁LabaDabaDa @ 04.05.2025 22:22Liene: "Vārdu sakot, es sapratu, ka mans iedvesmojošais un sportiskais saturs garajās svētku brīvdienās nestrādā".
Un tagad izsvītrosim visus izpušķojumus un atklātos melus un pāri paliks rūgtā patiesība: Lienes "saturs" vienkārši nestrādā. Tāpat kā pati Liene. :D Tur nav nekā sportiska vai iedvesmojoša, viņa ir tizla un nožēlojama septiņas dienas nedēļā, 12 mēnešus gadā. ?
Adele4 @ 04.05.2025 21:36Tie ļenkas storiji no vecrīgas... es pat nevaru atrast vārdus to aprakstit...māksliniece, dizainere, bet viņas soc.tīklu saturs ir sūda pēdējais. Sajūta, ja Mia tos drebelīgos videosafilmējusi un salikusi IG.4gadīgam bērnam tas būtu piedodami. Bet 45 gadīgai māksleniecei un pašpasludinātai i flue cerei??!
Jetta @ 04.05.2025 10:44Akd. Paskataties tik tok konta @romansbargais tieši Kivics 1:1 ??
LabaDabaDa @ 04.05.2025 22:22Liene: "Vārdu sakot, es sapratu, ka mans iedvesmojošais un sportiskais saturs garajās svētku brīvdienās nestrādā".
Un tagad izsvītrosim visus izpušķojumus un atklātos melus un pāri paliks rūgtā patiesība: Lienes "saturs" vienkārši nestrādā. Tāpat kā pati Liene. :D Tur nav nekā sportiska vai iedvesmojoša, viņa ir tizla un nožēlojama septiņas dienas nedēļā, 12 mēnešus gadā. ?
jā. Varētu padomāt,.ka kādam (viņas fake sekotājiem) baigi interesē viņas padomiņiRietumusawle @ 04.05.2025 23:42
Es īsti nesaprotu, ko viņa ar to gribēja teikt? Nebija vinas “sportiskajiem” storijiem laiki un skatījumi un nu viņa saskuma?
LabaDabaDa @ 04.05.2025 22:22Liene: "Vārdu sakot, es sapratu, ka mans iedvesmojošais un sportiskais saturs garajās svētku brīvdienās nestrādā".
nela gems babene vispār jocīga.yay @ 04.05.2025 19:48nela gems babene bija tīklos rakstījusi, ka dzirdējusi par mīziķi tikai labas atsauksmes.