Lesia @ 11.04.2025 10:38https://failiem.lv/u/b2vhzwbvvj
Lienes venīri USA tika taisīti sadarbības ietvaros, kad piedalījās skaistumkonkursā. Ieliku failos bildi ar pirms/pēc.
tāpēc jau to sauc par Holivudas smaidu, jo amerikāņi vai viņu zobārsti apsēsti ar lielu, baltu un galvenais vienādu zobu veidošanu. Nevajadzēja gan piekrist, jo pirmajā bildē dzīvs cilvēks, otrajā jau "lelle". Turklāt uzreiz par 10 gadiem vecāka, jo rodas iespaids, ka zobi mākslīgie.Anne Shirley @ 11.04.2025 11:15
Normāli zobi, priekš kam venīri bija vajadzīgi..
Anne Shirley @ 11.04.2025 11:15
Normāli zobi, priekš kam venīri bija vajadzīgi..
Tonya @ 11.04.2025 11:20Es atvainojos, ja šis jau bija apspriests, bet es no blakus diskusijas iedvesmota ielīdu instagram Sanu Ošu paskatīties un pie viena no postiem atradu odzes komentāru :D
Kā var tik bezsakarīgi rakstīt un skaust vienlaicīgi? :D
Uj, kā Ļenkucei skauž, ka citas sievietes atļaujas mirdzēt, pat sēru periodā. Un tās var atļauties par sevi rūpēties, jo nav saprecējušās ar skopu narcisu. Turklāt apprecējušas vīrieti, kas pieņem viņas bērnu kā savējo. Ai, ko tur vispār runāt. Pašpasludinātā labā sirds ir skaudības un ļaunuma iemiesojums. Pati sev raksta vēstules un uzdod glaimojošus jautājumus, jo citiem nav interese par bezdarbnieces tukšo dzīvi. Kukuška gatavā.Tonya @ 11.04.2025 11:20Es atvainojos, ja šis jau bija apspriests, bet es no blakus diskusijas iedvesmota ielīdu instagram Sanu Ošu paskatīties un pie viena no postiem atradu odzes komentāru :D
tas saucas - sievietei sievieti jāatbalsta (maukas izpratnē)Tonya @ 11.04.2025 11:20Es atvainojos, ja šis jau bija apspriests, bet es no blakus diskusijas iedvesmota ielīdu instagram Sanu Ošu paskatīties un pie viena no postiem atradu odzes komentāru :D
Tonya @ 11.04.2025 11:20Es atvainojos, ja šis jau bija apspriests, bet es no blakus diskusijas iedvesmota ielīdu instagram Sanu Ošu paskatīties un pie viena no postiem atradu odzes komentāru :D
LilyLady @ 11.04.2025 15:28
Tur zem tā komentāra vēl ir neliela interesanta diskusija ar citu komentētāju. Kā slampa sāk tēlot nevainīgo aitiņu. Caur puķēm uzdirš Sanai un tad ķip neizpratnē plikšķina birstes. Nu, reti pretīga un atbaidoša vecene.?
Adele4 @ 11.04.2025 18:01Cik tad lieveņi paredzēti Kviecim vīkendā?
uzdirš Sanai, tad mēģina kaut ko mīties atpakaļ, ka labu gribējusi, kad kāda aizrāda par komentāru. Domā, ka visus piemānījusi un neviens neaaprot, ko domāja ar pirmo komentāru. Kādēļ tāds naids? 🤣🤣🤣🤣 tā ir, ka nevar komentārus izdzēst, kad pārdomā 😌loija @ 11.04.2025 16:50
Tas pat nav uzdirsiens caur puķēm. Nepārprotams uzdirsiens.
Tā ir, Liene, sievietei sieviete jāatbalsta, tu saki, ja? A, ko tu pati dari? Jeb tikai tevi jāatbalsta un tu vari preteklības citām adresēt, plus vēl bērniem pāri darīt ar savu čūskas mēli un ļauno dabu?
Helga Andersson @ 11.04.2025 19:17uzdirš Sanai, tad mēģina kaut ko mīties atpakaļ, ka labu gribējusi, kad kāda aizrāda par komentāru. Domā, ka visus piemānījusi un neviens neaaprot, ko domāja ar pirmo komentāru. Kādēļ tāds naids? ???? tā ir, ka nevar komentārus izdzēst, kad pārdomā ?
Lūdzu ieliekat pilnu diskusiju,dēļ nobloķētajiem.🙏Helga Andersson @ 11.04.2025 19:17uzdirš Sanai, tad mēģina kaut ko mīties atpakaļ, ka labu gribējusi, kad kāda aizrāda par komentāru. Domā, ka visus piemānījusi un neviens neaaprot, ko domāja ar pirmo komentāru. Kādēļ tāds naids? ???? tā ir, ka nevar komentārus izdzēst, kad pārdomā ?