krmmm @ 09.04.2025 14:23
Pajautāju chatgpt... nu tur laika gaitā visādas problēmas rodas un ir jāmaina pēc tiem 15 gadiem, nav variantu, jo emalja īstajiem zobiem jau ir novīlēta un bez venīriem vai kroņiem vairs neiztikt. Es viņas vietā būtu šausmās, zinot, cik tas viss izmaksā un ka veprīc neatmetīs nevienu kapeiku šim projektam.
Un tie 15-20 gadi ir ar izcilu kopšanu. Šaubos, ka Liene tos normāli tīra, kur nu vēl diego. Atliek paskatīties uz meitas mutes veselību, lai saprastu, kāda viņai par to ir izpratne.
Akasha @ 09.04.2025 14:48Vepris varētu teikt šādi: - Eu, zaķīt, bļe, lai tas kantoris, kas tev toreiz tos zobus sataisīja, lai arī saremontē. Ja ne, pasaki, ka iesūdzēsim tiesā par sūdīgu darbu un aiziesim uz dzeltenajiem. Un vispār, bļe, maukas, ka negrib taisīt, tur vadība noteikti veca, resna un pumpaina.
Karoč, sarunā dīlu, bļe. Pasaki, ka noinfluencēsi, ja vajag.
Akasha @ 09.04.2025 14:48Vepris varētu teikt šādi: - Eu, zaķīt, bļe, lai tas kantoris, kas tev toreiz tos zobus sataisīja, lai arī saremontē. Ja ne, pasaki, ka iesūdzēsim tiesā par sūdīgu darbu un aiziesim uz dzeltenajiem. Un vispār, bļe, maukas, ka negrib taisīt, tur vadība noteikti veca, resna un pumpaina.
man vienīgajai liekas, ka viņa šajā bildē izskatās sūdīgi iefotošopēta? :DRietumusawle @ 09.04.2025 00:23Skaistumkaralienei tipiska IG vs realitāte..protams bez kāpuriem ir labāk bet sejas profils galīgi neatbilst tam, ko viņa mēģina radit IG.
https://failiem.lv/u/fgshydgmk3
Vienā pasenā intervijā plekste gvelza, ka zobus taisīja Amerikā tieši ap to skaistumkonkursa laiku. Esot zobārsti rentgenā vai nikroskopā ieraudzījuši ar aci neredzamas plaisiņas un ieteikuši uzlikt plāksnītes. Zemteksts nolasījās tāds, ka Rīgā tādas tehnoloģijas nebija tik smalku vainu atklāšanai, bet, redz, Amēeerikā...Akasha @ 09.04.2025 14:48Vepris varētu teikt šādi: - Eu, zaķīt, bļe, lai tas kantoris, kas tev toreiz tos zobus sataisīja, lai arī saremontē. Ja ne, pasaki, ka iesūdzēsim tiesā par sūdīgu darbu un aiziesim uz dzeltenajiem. Un vispār, bļe, maukas, ka negrib taisīt, tur vadība noteikti veca, resna un pumpaina.
Erna @ 09.04.2025 16:58Vienā pasenā intervijā plekste gvelza, ka zobus taisīja Amerikā tieši ap to skaistumkonkursa laiku. Esot zobārsti rentgenā vai nikroskopā ieraudzījuši ar aci neredzamas plaisiņas un ieteikuši uzlikt plāksnītes. Zemteksts nolasījās tāds, ka Rīgā tādas tehnoloģijas nebija tik smalku vainu atklāšanai, bet, redz, Amēeerikā...
Varbūt tāpēc Plekstei bija saasinājums. Uzzināja no Keitijas, ka ģimene dosies uz ārzemēm atpūsties, kamēr šī nekur tālāk par Jūrmalu netiek. Arī Kviecis sapsihojās, jo Madarai dzīvē viss notiek.DabaTevivēro @ 09.04.2025 17:31Liene pati sev vēstuli uzrakstījusi. Kā pusaudze, lai domā, ka viņa kādam patīk un interesē. Cilvēciņš ir tik nelaimīgs, ka pats sev raksta vēstules, lai kāds noticētu viņas vislabākajai dzīvei. Nožēlojami un skumji, ka tai vietā, lai nodarbotos ar savu meitiņu ir jāraksta murgi. Madara ar Jāni aizlidoja atpūsties. Nozagtais tētis ar mīļmammiņu atkal trakos.???
TeaPot @ 09.04.2025 16:52man vienīgajai liekas, ka viņa šajā bildē izskatās sūdīgi iefotošopēta? :D
magdalena333 @ 09.04.2025 18:42Es jau gaidu nākamo izvirdumu, kā viņa uzdrīkstas atstāt meitenes vienas (ar aukli, ne mīļāko tēti pasaulē ?) kamēr pati izklaidējas (protams, mēs atceramies Lienītes un Andrīša pasakaino ceļojumu uz Austriju un Angliju bez maziņš), bet ticu, ka Madara tagad būs sliktākā māte pasaulē?
Rozāforums @ 09.04.2025 21:58
???
magdalena333 @ 09.04.2025 18:42Es jau gaidu nākamo izvirdumu, kā viņa uzdrīkstas atstāt meitenes vienas (ar aukli, ne mīļāko tēti pasaulē ?) kamēr pati izklaidējas (protams, mēs atceramies Lienītes un Andrīša pasakaino ceļojumu uz Austriju un Angliju bez maziņš), bet ticu, ka Madara tagad būs sliktākā māte pasaulē?