no labas sievas neviens neaiziet. Labu sievu arī nekrāpjyay @ 06.04.2025 22:25paga, iztulkojiet man to franču valodu - "esmu krāpta vienreiz mūžā, pat zinu ar kurām". kurām? vienā reizē ar vairākām? atkal maina domu viena teikuma ietvaros. Kā tad tā? lieņuku krāpa?
BugsPony @ 06.04.2025 18:40Liene nesaprot kā var krāpt otru pusīti, bet pati jau aizmirsusi, ka Bulis un tas pats Kivičs bija precēti vīrieši. Laikam izdomātais artrīta paveids uz smadzenēm spiež.
Tas jau nekas. Karma is a bitch. Gan jau Andža ar palēkās drīz pa kādu citas sawļes gultu.
MeltedCheese @ 06.04.2025 23:32Andrim šad tad vēl kāda uzrakstot cerībā uz kaut ko ? liene, ko tu pīpē????
qwe @ 07.04.2025 07:01Izskatās ka vepris ir atkal pārdzēries aizvests uz slimnīcu
jā, jā Bulis viņu krāpa ar savu sievu..yay @ 06.04.2025 22:25paga, iztulkojiet man to franču valodu - "esmu krāpta vienreiz mūžā, pat zinu ar kurām". kurām? vienā reizē ar vairākām? atkal maina domu viena teikuma ietvaros. Kā tad tā? lieņuku krāpa?
kā tad nerunā! Katru rītu glastot vaigus un čukstot jokus 😅Adele4 @ 07.04.2025 07:59Ceru, ka ātrie pēc ļenkas.
Viņai prasa vai skatās koru karus, bet vina atbild, ka dejo kopš 7 gadu vecuma un viņas pedagogi ir Mironovi.
Un vēl tas senilais vārdu krājums - lustīgi un cimperlīgi.
Zeme atveries.
Vepris ar to pakulu taču māja nerunā. Tad nu vina runā/rakstos pati ar sevi IG
Adele4 @ 07.04.2025 08:01Ļenkai dienas laikā svars mainoties par 2-3kg. Viņa dzerot recepšu zāle un netiekot galā ar savu veselību.
Laikam menopaze
LabaDabaDa @ 07.04.2025 09:08
Vispār tas, ka svars dienas laikā mainās, ir normāli. Tā tam arī jābūt. Tu paēd - svars pieaug. Iedzer kafiju - svars pieaug. Tu aizej uz tualeti, pasēdi tur - uzreiz kilo nost! Nenormāli būtu, ja svars nemainītos vispār.