šai pacientei vislabāk der sūdains miets pa muguru un izdzīt biešu vaga 🤣Tuana @ 04.04.2025 00:00
Ļenka šodien drusku paturēja rokā grābekli vīrenes dārzā un nu jau jūra līdz ceļiem! Spēcīgā sieviete ??? Nezinu, te smieties vai raudāt, lielākā simulētāja un vājiniece, kāda jebkad redzēta. Nez ir kādas zāles, ko ģimenes ārsts šai pacientei varētu izrakstīt pret minhauzena sindromu? Viņa kā no tām anekdotēm par trako nama iemītniekiem, kur katrs otrais dzīvo pārliecībā, ka ir Napoleons.
Rietumusawle @ 04.04.2025 05:21
Es jau arī neatbalstu, bet tas kā viņa to pasniedz ir neiejūtīgi un atkal ar “bet es visu ko varēju darīt” un cik viņa visvaroša, lai gan viņai šķiet nav sapratnes par šo tēmu (ka ne visam tas ir tik viegli un ir veselības problēmas, kas nemaz tā neārstējas). Vinas teksti kā viņa atbalsta sievietes nesaskan ar to kā viņa šo tēmu un jebkuru citu pasniedz, augstprātīgi un pat rupji. Viņa ir nespējīga būt iejūtīga un iecietīga.
BugsPony @ 03.04.2025 23:22Liene, ej un pagūglē kas ir endometrioze, pirms tu piepļuti internetu.
Dura.
CoCoBoom @ 04.04.2025 09:19
Man tur vairāk pēc Kiviča viedokļa izklausās.
Mākoņu Dejotāja @ 04.04.2025 13:18Es esmu pārliecināta,ka mūsu strādniece šīs saucamajās "talkas 6.h garumā" vairāk imitēja darbu nekā reāli, kaut ko darīja. Gan jau pēkšņi artrīts parādījās.
Adele4 @ 04.04.2025 15:00Kivis pat twitteri ielicis talkas bildi. Nu varoņdarbs! Reizi 5 gados ko padara mātes dārzā un baigais varonis.
P.s. nemāku te bildi ielikt
yay @ 04.04.2025 15:56Lūk tas ir īsts prieks! Mani tas ļoti aizkustina. Mia redz māsu kādas 3- 4 reizes gadā. Viņa saka- "mana Keitija". Kas ir interesanti- Mia atceras un runā arī par Kimu, kaut pēdējo reizi redzēja viņu nepilna gada vecumā, pirms 4 gadiem.
Jā, Mia visu atceras, raud arī par ļaunajiem komentāriem internetā, Katru vakaru raud pēc māsām. Nu var jau melot, bet navajag d....t !!!
Tonya @ 04.04.2025 15:19
Kiviču ģimenē viss ir iespējams, ne tikai iedzimt angļu valoda, bet arī triceps.
GlorijaGrevcova @ 04.04.2025 09:26
Endometriozi ārstē ar hormoniem, ja nepalīdz, ar operāciju. Visām gaudotājām klasika - hormonus nedzeršu (varēto domāt, ka mums te tūkstoši ar smagu aknu cirozi un beigtām nierēm), operāciju negribu. Nu tad lai arī sprāgst nost. Brīvdienas var dot tiem uz pirkstiem saskaitāmajiem gadījumiem, kam endimetrioze atgriežas pēc atkārtotām operācijām, nu bet tādas pa visu Latviju pat desmit nebūs. Daža lapa tumsoņa par par debilu, lai iegooglētu, kas ir laparoskopija. Šajā jautājumā diemžēl piekrītu Kivičienei.
Kiviču ģimenē viss ir iespējams, ne tikai iedzimt angļu valoda, bet arī triceps.