LilyLady @ 03.04.2025 19:47
Loģiski, ka šī situācija ietekmē visu ģimeni - sevišķi apstākļos, kad viena māsa tētukam manipulatoram ir tā labā, bet otra sliktā, kura negrib "mīļo tēti" un par kuru tāpēc uzņem pazemojošu dokumentālo filmu. Ja māsām savstarpēji viss ir labi, tad tas ir tikai Madaras nopelns, jo Kivičam lieliski padodas sačakarēt ģimenes locekļu attiecības. Lienes ģimeni viņš izjauca pilnībā, meitas aizdzina, ar māti sanaidoja. Un tas, ka viņam gribētos sagraut arī Madaras attiecības - vai te kādam vispār ir šaubas par to?
Par to, ka viņš to grib, es nešaubos ne mirkli. Bet es ne uz mirkli neticu, ka viņam tas izdosies.
Jo Madara un Jānis liekas daudz stiprāki par tiem 2 kvekšķiem. Viņi sniedz meitenēm labu piemēru ar reāliem darbiem katru dienu, tieši tā, kā vecākiem to ir jādara, tāpēc viņu ietekme pār meitenēm ir un būs daudz lielāka.
Un nevar Bērnu salīdzināt ar Lieni. Liene sanaidojās ar ģimeni nevis tāpēc, ka Kivičs būtu kāds ļaunais ģēnijs, bet tāpēc ka ir stulba, slinka, miesaskārīga un iedomīga kaza, un tā bija viņas karma.
Keitijai ir visas cerības izaugt par foršu, veiksmīgu cilvēku, ko es viņai no sirds novēlu.