Rietumusawle @ 01.04.2025 17:50
Kā tieši vins pārsit? Arī dzer un ir nodzeris pat zobus, smird kā bomzis
Un man nav nojausmas kas ir pļavu ciemati, bet kaut kā dīvaini, ka Tev šķiet, ka tas ir vidējais latvietis, bet šeit nevienai tā nešķiet, tad tomēr jautājums kādā vide Tu dzīvo?! Tu to vidējo vīrieti no kaut kāda Latgales ciematiņa izrāvi?
Rietumusawle @ 01.04.2025 18:05
Iekārojams Rockstars un rakstnieces, mākslinieces, dejotājas Kivicas virs
Skaistsceļš @ 01.04.2025 18:11Tak viņš sevi aprakstija.
es saprotu, ka statuss nav par naudu un dažādās aprindās par statusa vīrieti var uzskatīt dažādus cilvēkus. Arī starp stacijas bomžiem noteikti ir kāds, no kura visām bomžu lēdijām ir slapjas biksiņas. Vienkārši te kaut kā ir savākušās vairāk tādas sievietes, kurām pret statusa vīrieti ir lielākas prasības. Nezinu, piemēram, ka nesmird vai ir ja ne visi savi zobi, tad vismaz nauda kam vairāk par orbit plāksnīti pieciem priekšzobiem. Vai labas manieres. Vai… Vai Kivičs ir virs vidējā latviešu vīrieša, to neņemos spriest, bet man ir milzīgs prieks, ka ir sievietes, kuras apzinās, ka tāds vīrietis nekad nebūs viņu dzīves vidējais vīrietis. Jo fiziska un emocionāla vardarbība nav un nedrīkst būt norma.akul12 @ 01.04.2025 17:40
Statusu neveido tikai nauda, bet slava un citas lietas, Peksis arī sava statusa cilvēks, kuram sieviešu uzmanība nav trūkusi...
Tas, ka jums nesimpatizē, nenozīmē, ka šiem vīriešiem problēmas būs jelkad ar sievietēm.
Kiops arī sugarmommy atradis.
Tutuvojies @ 01.04.2025 18:37es saprotu, ka statuss nav par naudu un dažādās aprindās par statusa vīrieti var uzskatīt dažādus cilvēkus. Arī starp stacijas bomžiem noteikti ir kāds, no kura visām bomžu lēdijām ir slapjas biksiņas. Vienkārši te kaut kā ir savākušās vairāk tādas sievietes, kurām pret statusa vīrieti ir lielākas prasības. Nezinu, piemēram, ka nesmird vai ir ja ne visi savi zobi, tad vismaz nauda kam vairāk par orbit plāksnīti pieciem priekšzobiem. Vai labas manieres. Vai… Vai Kivičs ir virs vidējā latviešu vīrieša, to neņemos spriest, bet man ir milzīgs prieks, ka ir sievietes, kuras apzinās, ka tāds vīrietis nekad nebūs viņu dzīves vidējais vīrietis. Jo fiziska un emocionāla vardarbība nav un nedrīkst būt norma.
Rumblerx @ 01.04.2025 18:01Kàds Kivičam ir statuss?
LilyLady @ 01.04.2025 19:25
Klauna statuss. Vēl zināms kā savu sievu sitējs.
Agrāk akul12 komentēja diezgan sakarīgi. Bet tagad pilnīgu sviestu raksta. Sieva/ draudzene pametusi, vai kāda krīze iestājusies.MarieAntoinette @ 01.04.2025 18:46Lūdzu, beidziet barot trolli!
Pilgrim @ 01.04.2025 19:54Agrāk akul12 komentēja diezgan sakarīgi. Bet tagad pilnīgu sviestu raksta. Sieva/ draudzene pametusi, vai kāda krīze iestājusies.
Pilgrim @ 01.04.2025 19:54Agrāk akul12 komentēja diezgan sakarīgi. Bet tagad pilnīgu sviestu raksta. Sieva/ draudzene pametusi, vai kāda krīze iestājusies.
Marta007 @ 01.04.2025 19:57
Viņam vnk patīk kaitināt.
Tutuvojies @ 01.04.2025 18:37es saprotu, ka statuss nav par naudu un dažādās aprindās par statusa vīrieti var uzskatīt dažādus cilvēkus. Arī starp stacijas bomžiem noteikti ir kāds, no kura visām bomžu lēdijām ir slapjas biksiņas. Vienkārši te kaut kā ir savākušās vairāk tādas sievietes, kurām pret statusa vīrieti ir lielākas prasības. Nezinu, piemēram, ka nesmird vai ir ja ne visi savi zobi, tad vismaz nauda kam vairāk par orbit plāksnīti pieciem priekšzobiem. Vai labas manieres. Vai… Vai Kivičs ir virs vidējā latviešu vīrieša, to neņemos spriest, bet man ir milzīgs prieks, ka ir sievietes, kuras apzinās, ka tāds vīrietis nekad nebūs viņu dzīves vidējais vīrietis. Jo fiziska un emocionāla vardarbība nav un nedrīkst būt norma.
Rietumusawle @ 01.04.2025 22:16Es labāk trīs darbos strādāju nekā dzīvoju šādu #luxurylife kā Liene..un labāk būtu viena nekā ar šādu prastu vīrieti, kas pat durvis neatver. Un nevajag jau arī rožu klēpjus..tik daudz mīlestību var parādīt arī ar nedargam lietām (un to pašu durvju atvēršanu). Es par neticu, ka Lienukam Jūrmala ir vieta, kur viņa grib braukt un braukt. Žēl man vinas nav pēc tā kā viņa pret saviem bērniem ir izturējusies, bet nekas skaists vinas toksiskajas attiecības nav. Un pat smieklīgi cik Kivis ir pārliecināts, ka vins ir kaut kāds izcils mūziķis un vīrietis.
LilyLady @ 01.04.2025 22:34
Īstenībā vepris nemaz nav par sevi tik pārliecināts. Ja būtu, tad viņam nevajadzētu blakus hihinošu tukšpauri, kas nemitīgi pielien un komplimentē. Bulim ir krietni vairāk pašapziņas un viņš savlaicīgi saprata, cik liekulīgas ir Lienes slavas dziesmas, un aizmuka, bet kompleksainais Kivis iekrita uz saldo mēlīti.
LilyLady @ 01.04.2025 22:34
Īstenībā vepris nemaz nav par sevi tik pārliecināts. Ja būtu, tad viņam nevajadzētu blakus hihinošu tukšpauri, kas nemitīgi pielien un komplimentē. Bulim ir krietni vairāk pašapziņas un viņš savlaicīgi saprata, cik liekulīgas ir Lienes slavas dziesmas, un aizmuka, bet kompleksainais Kivis iekrita uz saldo mēlīti.
LabaDabaDa @ 02.04.2025 08:08
Agrāk - tas bija pirms pāris gadiem? Es viņu nobloķēju pēc pirmajiem 5 komentāriem. Klasisks incels, kurš svēti tic, ka vienīgais uz visas planētas saprot sievietes - pat labāk nekā viņas pašas saprot sevi. Nesmieklīgākie joki foruma vēsturē.
Minelūše @ 01.04.2025 23:52Kā lai Kivis būtu par sevi pārliecināts, ja pat savu cīsiņu aiz resnās guzas neredz? Lai ko viņš neteiktu, par saviem taukiem viņš ļoti komplekso, ne par velti visu laiku melnā ķitelī tinās un pat bildējoties ieņem vienmēr pozas, kas apslēpj vidu.
Resnajam valim kà izràdàs nav naudas pat orbit plàksnei priekšèjiem priekšzobiem, kàdus ielika sadatbības ietvaros, ar tàdiem nu jàstaigà.Tutuvojies @ 01.04.2025 18:37es saprotu, ka statuss nav par naudu un dažādās aprindās par statusa vīrieti var uzskatīt dažādus cilvēkus. Arī starp stacijas bomžiem noteikti ir kāds, no kura visām bomžu lēdijām ir slapjas biksiņas. Vienkārši te kaut kā ir savākušās vairāk tādas sievietes, kurām pret statusa vīrieti ir lielākas prasības. Nezinu, piemēram, ka nesmird vai ir ja ne visi savi zobi, tad vismaz nauda kam vairāk par orbit plāksnīti pieciem priekšzobiem. Vai labas manieres. Vai… Vai Kivičs ir virs vidējā latviešu vīrieša, to neņemos spriest, bet man ir milzīgs prieks, ka ir sievietes, kuras apzinās, ka tāds vīrietis nekad nebūs viņu dzīves vidējais vīrietis. Jo fiziska un emocionāla vardarbība nav un nedrīkst būt norma.