McSara @ 31.03.2025 17:15Man aizdoma, ka meitiņai tajā visā nav īsti vietas? Tā no malas liekas, ka Kņopiene ir dikti laimīga bez meitas klātbūtnes?! Bet varbūt es kļūdos....
Aizkraukles Pārdevēja @ 31.03.2025 18:04Par tām durvīm, nu tik necienīga attieksme! Izskatās ,ka belovedam pohuj kaut kāda dzimšanas diena. Un tik sarkastisks/ nekāds apsveikums mīļotajai sieviņai. Laikam skaidrā
Lai iet strādāt! Andirsim gan jau arī līdz kaklam tāda slinka mātīte.lipsinluka @ 31.03.2025 17:33
Pats pa priekšu, Liene nopakaļ. Sapucējies rokstārs. Nu aizved sievu līdz Zarai vismaz dzimšanas dienā un nopērc viņas vecumam atbilstošas drēbes un piemērotus apavus.
nu pati jau nav labāka...LabaDabaDa @ 31.03.2025 19:26Es teiktu, ka Lienes lielākie meli šodien ir, ka vīrs labi izskatās. Jo izskatās viņš drausmīgi - skaties, no kuras puses gribi. Un izklausās vēl sliktāk.
McSara @ 31.03.2025 17:15Man aizdoma, ka meitiņai tajā visā nav īsti vietas? Tā no malas liekas, ka Kņopiene ir dikti laimīga bez meitas klātbūtnes?! Bet varbūt es kļūdos....
Neiil @ 31.03.2025 19:51nu pati jau nav labāka...
LabaDabaDa @ 31.03.2025 19:26Es teiktu, ka Lienes lielākie meli šodien ir, ka vīrs labi izskatās. Jo izskatās viņš drausmīgi - skaties, no kuras puses gribi. Un izklausās vēl sliktāk.
Pilgrim @ 31.03.2025 19:25Lai iet strādāt! Andirsim gan jau arī līdz kaklam tāda slinka mātīte.
Tā jau izdodās to kuili noturēt - visu laiku komplimentējot narcisam. Atceros, ka Bulis atklāja intervijā, ka tieši uz šo uzķēries, uz Ļenkuces glaimiem.LabaDabaDa @ 31.03.2025 19:26Es teiktu, ka Lienes lielākie meli šodien ir, ka vīrs labi izskatās. Jo izskatās viņš drausmīgi - skaties, no kuras puses gribi. Un izklausās vēl sliktāk.
Laikam jau ir mierā ar šādu attiecību modeli. Galvenais, ka nav jāiet strādāt un jumts virs galvas. Un blakus rokstārs- viņas dzīves lielākais sasniegums. Aktieris norāvās no āķa. Bet rokstāru gan kaut kā izdevies noturēt.Minelūše @ 31.03.2025 21:04Nopietni? Visa diena pagāja un vienīgais, ko Ļenka saņēma no Kivja, bija tā tartara porcija? Nu jā, Kivja "mīlestība" uz Ļenku ir kā uz delnas. Pat puķu pušķim tērēties neies. Nez Ļenka pati saprot, cik maz viņa viņam nozīmē?
Tartars šunelim ir jānopelnaRozāforums @ 31.03.2025 21:45dienā viņa rakstīja, ka vēl jau diena pusē, domāju ka vakarā arī kur dosies ar savu bīlovedu,bet nē laikam tātad mājās saostījušies Jūrmalas gaisu, triec mežezeru
un jā smieklīgi ka dz.d viņai bet komplimenti jāber par bīlvodu, kurš nopircis tartaru :D