KIVI(ČU) par visu. BEZTĒMA

Reitings 22
Reģ: 11.07.2020
Izdomāju kad vajadzētu izveidot tēmu par KIVI SĀGU.
18.07.2021 14:48 |

Reitings 40763
Reģ: 11.02.2015
Protams, viss šis ☝️💯
Bet dienas laikā noskatīties 2 filmas, vot tas ir jāmāk, tik lielu luni dzīt 🤦
Nespēju iedomāt to atrofēšanās sajūtu, kam būtu jābūt, lai normālā darbadienā, saulainā pavasara dienā skatītos 2 filmas.
28.03.2025 06:47 |

Reitings 1789
Reģ: 07.02.2024
Ja jau meitenēm pie Ārena sievas būtu tik slikti, tad loğiski viņas kontaktētos ar Lieni un abas pilngadīgās meitenes būtu atjaunojušas attiecības ar māti. Bet nekā. Vieglāk lienei tēlot upuri, nekā padomāt un saprast, ka neviens bērnus neiespaido, liene pati savas meitas padirsa. Piedodiet, bet tā ir.
Un cik zīmīgi. Visas ļaunās sievietes, ļaunā Sigulda, ļaunā Agnese un Lilita, tikai lienīte mums kristālskaidru sirdi un domām.
28.03.2025 07:02 |

Reitings 11891
Reģ: 22.05.2023
Bet tas ir drausmīgi, ka cilvēkiem (abiem gnīdām& padibenēm) nav absolūti nekāda spēja reflektēt, savilkt cēloņu un seku sakarības. Absolūts zero abiem. Es domāju, ka tādi cilvēki kopumā ir ļoti daudz, bet vēl šokējoša ir uzstājība ar kādu viņi šo absolūto pārliecību gadiem turpina postulēt publiski, griezt un griezt to plati un vēl uzņemt patiešām to fakino filmu! Es būtu gatava samesties lai kāda no mums nepažēlo laiku un uztaisa video apkopojumu ar visiem viņu vēmekļiem un izgājieniem gadu garumā un iebāž viņiem sejā publiski un tiek aizsūtīts visām saistītajām bāriņtiesām - Ādažu, Siguldas un droši vien Rīgas.
Šī ir tā pavisam īstā psihiatrija uz ko viņi visu laiku atsaucas!!!
28.03.2025 08:49 |

Patīk
Reitings 23263
Reģ: 09.12.2015
Waterlilly @ 28.03.2025 08:49
Bet tas ir drausmīgi, ka cilvēkiem (abiem gnīdām& padibenēm) nav absolūti nekāda spēja reflektēt, savilkt cēloņu un seku sakarības. Absolūts zero abiem. Es domāju, ka tādi cilvēki kopumā ir ļoti daudz, bet vēl šokējoša ir uzstājība ar kādu viņi šo absolūto pārliecību gadiem turpina postulēt publiski, griezt un griezt to plati un vēl uzņemt patiešām to fakino filmu! Es būtu gatava samesties lai kāda no mums nepažēlo laiku un uztaisa video apkopojumu ar visiem viņu vēmekļiem un izgājieniem gadu garumā un iebāž viņiem sejā publiski un tiek aizsūtīts visām saistītajām bāriņtiesām - Ādažu, Siguldas un droši vien Rīgas.
Šī ir tā pavisam īstā psihiatrija uz ko viņi visu laiku atsaucas!!!

Abi bērnībā izlaistie teļi NEKAD neatzīs kaut kur savu vainu un atbildību. Kivim visas sievietes vienmēr vainīgas, kad izjūk attiecības, un planckai vispār mūžam apkārt ļauni un skaudīgi cilvēki. Tikai Lienīte ar Andrīti divas dimanta oliņas, bļ.. Zābaku pāris.
28.03.2025 09:14 |

Reitings 446
Reģ: 13.09.2023
Tusnelda @ 28.03.2025 00:26
https://play.1188.lv/pasmaju-tv-sovi/kivics-pavisam-privati-3/kivica_tevs_pasaka_visu_ko_doma_par_dela_attiecibam_ar_lieni-345239/
Kiviča tēvam būtu bail no tādas sievietes, kura atsakās no bērniem.

Šajā video abi kiviči tak ir pālī - tās peldošās acis, kuras knapi var noturēt vaļā, uzburbušie ģīmji... pakula vispār pēc stacijas bomzenes izskatās.
Liene, jūti, kā karma jau klauvē pie durvīm? Man pat žēl paliek, zinot, kas būs ar tevi tālāk...
28.03.2025 09:46 |

Reitings 4753
Reģ: 05.12.2021
Viņi ir pilnīgas padibenes. Un man jau šķiet, ka pat ja kāds kaut ko viņiem saka vai atgādina par pagātnē teikto, viņiem ir vienmēr gatava atbilde. Tas bija šovs, visu darījām šovam, lai celtu reitingu. Bijām unikāli. Mhm dalbajobi jūs esat
28.03.2025 10:51 |

Reitings 34816
Reģ: 06.11.2022
Lasu Plekstes un Vaļa murgojumus par ļaunajām sievietēm un pašu kristālskaidrajām sirsniņām un brīnos - kā var sevi tā dievināt! Un trakākais, ka pilnīgi akli un bez jebkāda pamata...
Tagad, piemēram, Plekste vaid, cik "atsaldētas" esot sievietes Latvijā, kā pazemojot un iznīcinot nabaga labos tētus. Kamēr pati publiski apmelo savu nelaiķi bijušo...
Ja viņa kādam nav izdarījusi ļaunu, tad tikai tāpēc, ka nav sanācis, nevis tāpēc, ka nebūtu gribējusi.
28.03.2025 11:15 |

Reitings 4175
Reģ: 25.09.2023
Woow- “…vecāki, kas vēl ir dzīvi. Dabīgā ģimene.” Kur bija “dabīgā” māte, kad pavēra savu kājstarpi, lai Kivičs beidzot tajā midzenī to klitoru atrod? Kur tu biji pēdējos gadus, dabīgā māte?
Ko tas cilvēciņš pīpē? Vai tomēr drosmes dziru dzer?
Man to nesaprast- vai nu viņiem ir ļoti īsa atmiņa, vai nu tiešām abiem nav pilns būrītis.
Labāk būtu atkārtojumā noskatījusies savu privātās dzīves šovu, kur skaidri pasaka savu nostāju, ka Lienes meitas traucēja, nevis Netflix kino kritiķi tēlojusi.
Es tiešām gribēšu redzēt, kur viņi to jauno filmu izrādīs? Kinoteātros vai TV3 piektdienas vakarā, kā visgaidītāko gada dokumentālo filmu, kas pretendē uz Oskara nomināciju?
Zeme atveries! 🤦🏻‍♀️
28.03.2025 11:23 |

Reitings 463
Reģ: 12.02.2025
krixis3 @ 28.03.2025 10:51
Viņi ir pilnīgas padibenes. Un man jau šķiet, ka pat ja kāds kaut ko viņiem saka vai atgādina par pagātnē teikto, viņiem ir vienmēr gatava atbilde. Tas bija šovs, visu darījām šovam, lai celtu reitingu. Bijām unikāli. Mhm dalbajobi jūs esat

A ko viņiem tagad teikt, kā to, ka tas bija šovs, kad rozā brilles nokritušas un tagad jācīnās ar savas bezatbildības sekām? Visi jau saprot, ka tas nebija šovs. Tas bija par viņiem, kādi viņi ir. Tas nebija seriāls vai filma, kur abiem piešķir lomas. Dzīve pavisam privāti. Kivičam bija svarīgi būt tādam, kāds ir, ko arī uzsvēra.
Viņi tagad bliež pa pretīgo un melo, tēlo, jo zaudēt jau vairs tāpat nav ko.Bet viņiem vairs neizdosies atgūt ne sbiedrības cieņu, ne reputāciju, ne bērnu mīlestību. Tā tas tik vienkārši nenotiek.
Dzīve ļoti atspēlēsies un katrs saņems pēc saviem nopelniem. Izskatās, ka jau saņem, ja šitā ārdās un pašiem baigi sāk sāpēt sitieni. Bērnu morālo traumēšau karma nepiedos.
28.03.2025 11:39 |

Patīk
Reitings 23263
Dabīgā ģimene Kiviču izpildījumā ir tāda, kur senči dzerstās un pisās bērnu klātbūtbē; kur bērns zīž pudeli un staigā pamperā līdz 4 gadu vecumam; kur bērnam nopūst priekšzobi; kur bērns no zīdaiņa vecuma iegriež ballītes; kur bērnu audzina tiktoks; kur bērna pirmo vārdu krājums sastāv no "dijsā, dijsā"..
28.03.2025 12:04 |

Reitings 14940
Reģ: 06.07.2022
Tusnelda @ 28.03.2025 00:26
https://play.1188.lv/pasmaju-tv-sovi/kivics-pavisam-privati-3/kivica_tevs_pasaka_visu_ko_doma_par_dela_attiecibam_ar_lieni-345239/
Kiviča tēvam būtu bail no tādas sievietes, kura atsakās no bērniem.

Nebiju šo video sen redzējusi. Kivja fāters atstāj burtiski orākula iespaidu, nu vizionārs, tik labi pazīdams savu dēlu. Viņš arī lieliski orientējas dzīves likumsakarībās. Bet toreiz šis pārītis nebija spējīgs uztvert, ko tēvs saka. Un pēc visa spriežot, arī vēl šobrīd nav sasniegts tas izpratnes līmenis.
28.03.2025 12:09 |

10 gadi
Reitings 12864
Reģ: 21.03.2014
Diez tās visas lauku picērijas un kafenes, kur kivim lieveņi, viņu tiešām aicina vai viņš pats uzprasās?
Tas liepājas karaoke bārs tik pirms 2 mēnešiem atvēries. Nedomāju, ka tur daudz tauta apgrozās. Bet kivim un ļenkai jau arī 10 cilvēki ir full haus
28.03.2025 12:59 |

10 gadi
Reitings 12864
Reģ: 21.03.2014
Diez plekste būs šovakar Liepāja vai atkal būs kāds artrīta uzliesmojums ar temperatūru?
28.03.2025 13:00 |

10 gadi
Reitings 2799
Reģ: 20.06.2013
EmilijaArm @ 28.03.2025 12:09

Nebiju šo video sen redzējusi. Kivja fāters atstāj burtiski orākula iespaidu, nu vizionārs, tik labi pazīdams savu dēlu. Viņš arī lieliski orientējas dzīves likumsakarībās. Bet toreiz šis pārītis nebija spējīgs uztvert, ko tēvs saka. Un pēc visa spriežot, arī vēl šobrīd nav sasniegts tas izpratnes līmenis.
diez vai kādreiz tas izpratnes līmenis pienāks, kivim kā prastam primātam līdz tam smadzenes nedavelk
28.03.2025 13:04 |

Reitings 637
Reģ: 28.05.2015
Es,kad plancka sāka apdirst Lilitu un stāstīt kā ceturtdien raudājusi,kad visticamāk naudiņu atņēma un Estere šo pasūtija 5cas mājas tālāk,uzrakstiju vēstuli.Mierīgu,nevienu neapvainojot.Kā parasti plancka mani nosauca par muļķi,ļaunu sievieti utt.Es soliju ja man paskaidros kādēļ es esmu muļķe,mūsu sms nenonāks publiskai apskatei.Tas nav noticis.Varbūt esmu ļauna,bet mēģināšu ielikt mūsu saraksti.Protams ka Lienīte tur ir pālītī.
28.03.2025 13:59 |

Reitings 531
Reģ: 02.03.2023
Adele4 @ 28.03.2025 12:59
Diez tās visas lauku picērijas un kafenes, kur kivim lieveņi, viņu tiešām aicina vai viņš pats uzprasās?
Tas liepājas karaoke bārs tik pirms 2 mēnešiem atvēries. Nedomāju, ka tur daudz tauta apgrozās. Bet kivim un ļenkai jau arī 10 cilvēki ir full haus

Viņš pats uzprasās.
Toreiz, kad bija Liepājā jūrmalas kafene, pats bija uzprasījis. Zinu, jo pazīstu kafenes īpašnieku.
Tāda taktika viņam, kā kaut kas atveras, tā viņš dīc riņķī. Viņu tak neaicina ne uz vienu normālu koncertu jau n-tos gadus.
28.03.2025 14:33 |

Reitings 1701
Reģ: 04.11.2022
EmilijaArm @ 28.03.2025 12:09

Kivja tēvs izskatās daudz labāk par savu dēlu + par dzīves gudrību, viedumu nemaz nerunājot
28.03.2025 15:10 |

Reitings 4753
Reģ: 05.12.2021
Vai Kivis ar tēvu tagad komunicē? Atstāja dzives gudra cilvēka iespaidu, kas reāli redz, kas patiesībā notiek. Tad mamma ir bijusi tā, kad uz audzina memmes dēliņu? Vai kas par lietu? Man pilnīgi liekas ka viņš tajā video kā sazombets runā. Bet nu jā. Ilgi bija kā normāls cilvēks. Un tad uzradās Ļenka, pavēra kājas un atļāva dzert un dzekam jumts aizbrauca.
28.03.2025 15:23 |

10 gadi
Reitings 3331
Reģ: 10.03.2013
krixis3 @ 28.03.2025 15:23
Vai Kivis ar tēvu tagad komunicē? Atstāja dzives gudra cilvēka iespaidu, kas reāli redz, kas patiesībā notiek. Tad mamma ir bijusi tā, kad uz audzina memmes dēliņu? Vai kas par lietu? Man pilnīgi liekas ka viņš tajā video kā sazombets runā. Bet nu jā. Ilgi bija kā normāls cilvēks. Un tad uzradās Ļenka, pavēra kājas un atļāva dzert un dzekam jumts aizbrauca.

Ziemassvētkos Kivis ar savu tēvu tikās pie švabras gatavotā cūku kartupeļu galda. Šaubos, ka regulāri komunicē un, pat, ja komunicē, Kivis nekādus ieteikumus pierē neņem.
28.03.2025 15:39 |

Patīk
Reitings 23263
krixis3 @ 28.03.2025 15:23

Tēvs esot dzēris savulaik un dēlēna audzināšanai neesot laists tuvumā, bet bija divas memmes, kas mazajam Andrītim bučoja pakaļu - viņa māte un vecāmāte. Tad nu godam izauklējušas šādu paštaisnu teļu, kas nespēj sagremot nevienu aizrādījumu un adekvātu kritiku. Pat Kivas basketbola treneris ir teicis, ka Andra lielākais mīnuss ir nespēja ieklausīties, apzināties savas kļūdas. Tas pats mūzikā: kamēr citi, daudz krutāki mūziķi nemitīgi pilnveido dziedātprasmi, trenē balsi, dikciju, šis klauns tik aizvien vairāk šļupst un elso. Bet jūtas kā rokstārs. Jo viņš ir cirvis. Vistrulākais pašmiemīlējies cirvis.
28.03.2025 15:55 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits