Waterlilly @ 28.03.2025 08:49Bet tas ir drausmīgi, ka cilvēkiem (abiem gnīdām& padibenēm) nav absolūti nekāda spēja reflektēt, savilkt cēloņu un seku sakarības. Absolūts zero abiem. Es domāju, ka tādi cilvēki kopumā ir ļoti daudz, bet vēl šokējoša ir uzstājība ar kādu viņi šo absolūto pārliecību gadiem turpina postulēt publiski, griezt un griezt to plati un vēl uzņemt patiešām to fakino filmu! Es būtu gatava samesties lai kāda no mums nepažēlo laiku un uztaisa video apkopojumu ar visiem viņu vēmekļiem un izgājieniem gadu garumā un iebāž viņiem sejā publiski un tiek aizsūtīts visām saistītajām bāriņtiesām - Ādažu, Siguldas un droši vien Rīgas.
Šī ir tā pavisam īstā psihiatrija uz ko viņi visu laiku atsaucas!!!
Tusnelda @ 28.03.2025 00:26https://play.1188.lv/pasmaju-tv-sovi/kivics-pavisam-privati-3/kivica_tevs_pasaka_visu_ko_doma_par_dela_attiecibam_ar_lieni-345239/
Kiviča tēvam būtu bail no tādas sievietes, kura atsakās no bērniem.
krixis3 @ 28.03.2025 10:51Viņi ir pilnīgas padibenes. Un man jau šķiet, ka pat ja kāds kaut ko viņiem saka vai atgādina par pagātnē teikto, viņiem ir vienmēr gatava atbilde. Tas bija šovs, visu darījām šovam, lai celtu reitingu. Bijām unikāli. Mhm dalbajobi jūs esat
Tusnelda @ 28.03.2025 00:26https://play.1188.lv/pasmaju-tv-sovi/kivics-pavisam-privati-3/kivica_tevs_pasaka_visu_ko_doma_par_dela_attiecibam_ar_lieni-345239/
Kiviča tēvam būtu bail no tādas sievietes, kura atsakās no bērniem.
diez vai kādreiz tas izpratnes līmenis pienāks, kivim kā prastam primātam līdz tam smadzenes nedavelkEmilijaArm @ 28.03.2025 12:09
Nebiju šo video sen redzējusi. Kivja fāters atstāj burtiski orākula iespaidu, nu vizionārs, tik labi pazīdams savu dēlu. Viņš arī lieliski orientējas dzīves likumsakarībās. Bet toreiz šis pārītis nebija spējīgs uztvert, ko tēvs saka. Un pēc visa spriežot, arī vēl šobrīd nav sasniegts tas izpratnes līmenis.
Adele4 @ 28.03.2025 12:59Diez tās visas lauku picērijas un kafenes, kur kivim lieveņi, viņu tiešām aicina vai viņš pats uzprasās?
Tas liepājas karaoke bārs tik pirms 2 mēnešiem atvēries. Nedomāju, ka tur daudz tauta apgrozās. Bet kivim un ļenkai jau arī 10 cilvēki ir full haus
EmilijaArm @ 28.03.2025 12:09
Nebiju šo video sen redzējusi. Kivja fāters atstāj burtiski orākula iespaidu, nu vizionārs, tik labi pazīdams savu dēlu. Viņš arī lieliski orientējas dzīves likumsakarībās. Bet toreiz šis pārītis nebija spējīgs uztvert, ko tēvs saka. Un pēc visa spriežot, arī vēl šobrīd nav sasniegts tas izpratnes līmenis.
krixis3 @ 28.03.2025 15:23Vai Kivis ar tēvu tagad komunicē? Atstāja dzives gudra cilvēka iespaidu, kas reāli redz, kas patiesībā notiek. Tad mamma ir bijusi tā, kad uz audzina memmes dēliņu? Vai kas par lietu? Man pilnīgi liekas ka viņš tajā video kā sazombets runā. Bet nu jā. Ilgi bija kā normāls cilvēks. Un tad uzradās Ļenka, pavēra kājas un atļāva dzert un dzekam jumts aizbrauca.
krixis3 @ 28.03.2025 15:23Vai Kivis ar tēvu tagad komunicē? Atstāja dzives gudra cilvēka iespaidu, kas reāli redz, kas patiesībā notiek. Tad mamma ir bijusi tā, kad uz audzina memmes dēliņu? Vai kas par lietu? Man pilnīgi liekas ka viņš tajā video kā sazombets runā. Bet nu jā. Ilgi bija kā normāls cilvēks. Un tad uzradās Ļenka, pavēra kājas un atļāva dzert un dzekam jumts aizbrauca.