Susurrrrrs @ 19.01.2022 16:26Galvenais lai nesaak savu beernu detokseet ar tiem suudiem, izpakojot jau mermeleeja kaa aita, ka pastilinjas arii beerniem derot.
Es ceru, ka Kivichu paraus caureja no tiem meesliem un shis paarstaas dot pakulgalvai naudu.
P.S. Kur gleznas? Uzklekseeja to kautuves degosho sirdi un vairaak shedevru nebuus?
Susurrrrrs @ 19.01.2022 16:26Galvenais lai nesaak savu beernu detokseet ar tiem suudiem, izpakojot jau mermeleeja kaa aita, ka pastilinjas arii beerniem derot.
Es ceru, ka Kivichu paraus caureja no tiem meesliem un shis paarstaas dot pakulgalvai naudu.
P.S. Kur gleznas? Uzklekseeja to kautuves degosho sirdi un vairaak shedevru nebuus?
Bjork @ 19.01.2022 18:40Kā jums šķiet, ja barnevern apmeklētu viņus, viņi to teiktu IG, kaut vai lai vainotu Madaru tajā visā?
te jau komentē tikai Madara no dažādiem profiliem 😅Nav_vispar @ 19.01.2022 18:48
Ja nelasa forumu,tad domātu,ka Madara.Kaut gan,man liekas jebkurā gadījumā vainotu (vismaz publiski) Madaru.
Pagājušoreiz bija īsziņas, kur draudēja Kivičiem. Tieši tur sazīmēja Madaru. Ja nav īsziņu, domāju, ka nē. It īpaši, ja Liene paskatīsies šeit. Būs “nelaimīgās neko nesasniegušās māmiņas, kas neko nedara un sēž forumos”.Bjork @ 19.01.2022 18:40Kā jums šķiet, ja barnevern apmeklētu viņus, viņi to teiktu IG, kaut vai lai vainotu Madaru tajā visā?
vivii @ 19.01.2022 16:54
Viņai uzdāvināja tikai vienu kanvu, tāpēc tapa tikai viena glezna ?
Sapelnīs NLā piķi, nopirks kanvas ?
Bjork @ 19.01.2022 19:25Butu te ari forsi uztaisit slegtas grupas
teiksim tā, nav jau tie Norges BT darbinieki tik stulbi. Uzdodot papildus jautājumus, ļoti ātri var atklāt melus. Un viņi nāk vairākas reizes, ja aizdomas ir radušās.Hortenze @ 19.01.2022 19:30
Vispār-jā.
Tagad māmule salasīsies forumu, sapirks ledusskapi, kalnu ar attīstošajām rotaļlietām, noslēps maisījumu, nopirks podiņu, safotogrāfēsies pie spēļlaukuma fas anfas...un willkommen norges bērnu tiesību aizsardzība. ?
Lasa viņa cītīgi. Re- pat auskarus atrādīja! Tā kā- skuju jūs te pierādīsiet. Paraugvecāki.