Tusnelda @ 26.03.2025 14:56
Vepris pats izdzēst nevarēs, bet ir gadījumi, kad dzēš redaktori, administratori vai kas nu tur no plastmasas 6-zobu vepra drauģeļiem vai draugaļām ir pie teikšanas. Vairāki komentētāji par to sūdzās.
Biezlape @ 26.03.2025 19:52
Jā, es arī esmu komentējusi zem LA.LV rakstiem par Kiviču, divas reizes ir dzēsts. Tekstā nekādas rupjības nebija.
Nesaprotu, kas tad vainas tam pašam viņas iecienītajam "gleznu" žāvēšanas balkonam? lai saliek un pati skatās.Minelūše @ 26.03.2025 23:42Iesakiet Ļenkai mākslas galeriju, kur darbus izstādīt?
Pie jebkurām miskastēm, pakula. Tieši tur ir īstā vieta taviem netalantīgajiem, paviršajiem ķēpājumiem.
Jo viņas dzīvē nenotiek nekas jēgpilns. Ko tur var tematisku ielikt, ja katra diena vienāda: rīta kafija netīrā krūzē, nogrūž Miu bd, mājās pārlasa 76.x Saplēsto krūzi, izdīc kādu haļavu, pie spoguļa papurina savus dzeltenos, pieliktos matus, pastalko Madaru un skat, vakars klāt!lipsinluka @ 27.03.2025 07:41Viņas storiji ir tik haotiski un bezsakaraini. Sagrābstīti.
Tāpat paskatoties viņas instagramu, tas izskatās netīrs, neestētisks.Tāds novazāts un bezgaumīgs. Visur kiva pieblīdusī sarkanā seja un viņas nekoptie, dzeltenie mati. Tāds netīrības vaibs.
Pilgrim @ 27.03.2025 08:18Jo viņas dzīvē nenotiek nekas jēgpilns. Ko tur var tematisku ielikt, ja katra diena vienāda: rīta kafija netīrā krūzē, nogrūž Miu bd, mājās pārlasa 76.x Saplēsto krūzi, izdīc kādu haļavu, pie spoguļa papurina savus dzeltenos, pieliktos matus, pastalko Madaru un skat, vakars klāt!
Neesmu redzējusi nevienu ierakstu, kā viņa ar Miu lasītu vakara pasaku, vai dotos uz Leļļu teātri un varētu ko ieteikt citiem vecākiem. Jo nav jau nekā, pastaigas ir 1x gadā pa Vecrīgu, Jūrmalu vai uz rajona Maximu. Izklaide - “mīļotā vīra Andra Kiviča” sēkšana svešu ļaužu mājās.
Pat pensionāriem interesantāka dzīve kā šai bezdarbniecei. Mana ome katru nedēļu nopērk jaunu gardumu beķerejā, tad meklē receptes un mēģina atkārtot ? Tak Lienei nav pat savas naudas kafijai. Pat ne lētākajai no Circles. IG konts no cilvēka, kura dzīvē NEKAS nenotiek.
šo jau iepriekš rakstīju, ka lienei nepieciešama nopietna palīdzība satura veidošanā…bet ups, no kā to saturu veidot? Neko nedara, nekur neiet, neko nemācās, par bērnu audzināšanu, būšanu-nulle, hobiji, intereses-nulle, satikšsnās ar cilvēkiem, skaistas draudzības, pieredze- nulle, vienus un tos pašus nagus, Jomas ielu ugml griež uz riņķi.Pilgrim @ 27.03.2025 08:18Jo viņas dzīvē nenotiek nekas jēgpilns. Ko tur var tematisku ielikt, ja katra diena vienāda: rīta kafija netīrā krūzē, nogrūž Miu bd, mājās pārlasa 76.x Saplēsto krūzi, izdīc kādu haļavu, pie spoguļa papurina savus dzeltenos, pieliktos matus, pastalko Madaru un skat, vakars klāt!
Neesmu redzējusi nevienu ierakstu, kā viņa ar Miu lasītu vakara pasaku, vai dotos uz Leļļu teātri un varētu ko ieteikt citiem vecākiem. Jo nav jau nekā, pastaigas ir 1x gadā pa Vecrīgu, Jūrmalu vai uz rajona Maximu. Izklaide - “mīļotā vīra Andra Kiviča” sēkšana svešu ļaužu mājās.
Pat pensionāriem interesantāka dzīve kā šai bezdarbniecei. Mana ome katru nedēļu nopērk jaunu gardumu beķerejā, tad meklē receptes un mēģina atkārtot ? Tak Lienei nav pat savas naudas kafijai. Pat ne lētākajai no Circles. IG konts no cilvēka, kura dzīvē NEKAS nenotiek.
Minelūše @ 27.03.2025 10:02
Tas ir arī mans vislielākais jautājums Lienes sakarā - kā tas var neapnikt? Ok, tu esi slinka un negribi strādāt, bet vai tiešām tāda dzīve apmierina? Es jau sen būtu sajukusi prātā, ja gadu no gada manas dienas būtu tik vienādas un vienmuļas.